Skip to main content

VLOG NEWS. Selly are cel mai urmărit canal de vlogging. Peste Noaptea Târziu sau Mikey Hash

 
VLOG NEWS. Selly are cel mai urmărit canal de vlogging. Peste Noaptea Târziu sau Mikey Hash

Selly (Andrei Șelaru) a devenit cel mai urmărit vlogger din România, raportat la numărul de abonați pe care i-a strâns.

Canalul său de Youtube a ajuns la peste 1,4 milioane de subscriberi și aproximativ 203,209,504 de vizualizări. Tânărul și-a deschis canalul de vloguri în anul 2012, atunci când avea vârsta de 11 ani.

Publicitate

Șelaru a depășit nume mari ale industrieiprecum Noaptea Târziu sau Mikey Hash, cei care completează podiumul la secțiunea vlogging și entertainment. 

„Nu credeam că o să se întâmple atât de repede, anul acesta am avut o creștere record în abonați și vizualizări pentru că am fost, cred eu, consistent și am reușit să găsesc puncte comune între ce vreau eu să fac și ce vrea publicul să vadă.

Poziția de lider de clasament vine și cu o responsabilitate mai mare față de abonați și de comunitatea YouTube românească. Îmi propun să mențin calitatea conținutului și să devin mai bun la ce fac.

Publicul se maturizează cu timpul și eu mă maturizez odată cu el. Meseria de YouTuber e foarte interesantă și în fiecare zi ai ceva nou de învățat. Sper ca dedicarea și perseverența mea în ceea ce privește vlogging-ul să motiveze oamenii să facă ceea ce își doresc."

Vloggerul a făcut parte din numeroase campanii ale unor companii importante din România. Printre acestea se numără Swap de Vloggeri, de la Telekom, în care a făcut „schimb de vieți” cu hip-hoper-ul Deliric.

De asemenea, a mai făcut parte dintr-o campanie pentru Salvați Copiii, în cadrul căreia a făcut un live în care a vorbit despre siguranța pe internet.

"Cred că mai multe campanii ar trebui să plece de la un insight specific creatorilor de conținut."

Selly postează atât vloguri, cât și sketch-uri. Printre seriile sale se numără Tipuri de profesori, Dacă Google ar fi om și Rap Battle. În decembrie 2015 a realizat și primul scurtmetraj numit Crăciun Alternativ. Selly a declarat că proiectul său de suflet este 5GANG

"Mă bucură foarte mult faptul că am reușit să strâng alături de mine 4 vloggeri cu care împart aceeași mentalitate. Ne ajutăm între noi, ne creștem, facem videoclipuri și muzică împreună.

Ultima piesă, Focuri, a fost lansată pe 1 iulie și a reușit să acumuleze mai multe vizualizări și aprecieri decât majoritatea pieselor artiștilor români consacrați." 

 

Citește și: 

 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • Ce mizerie!!! Astia sunt niste nimeni in drum. Noroc cu generatia asta *** ca altfel nu stia nimeni de ei. Au ca public o generatie ***zata si ei la randul sunt niste ***. Imi pare rau ca tineretul de azi a ajuns in halul asta.
  • Nu urmaresc astfel de lucruri, dar uitandu-ma la clipul postat aici si la alt link ce a urmat dupa, nu-mi vine sa cred ce aiureli, nimicuri. Ma intreb ce s-ar fi ales de acesti tineri daca nu ar fi existat internetul. Si mai au si foarte multi fani care n-au cum sa-i urmareasca fara sa-si consume mai multe ore din zi. Din acest moment nu-mi va mai fi mila de tinerii care nu iau bac-ul. Imi era mila de ei, ca am trecut si eu prin bac si stiu cat de usor este sa ai ghinion, sau sa ai profesori exigenti, sau sa nu-ti arda de invatat ca e soare afara, dar sa stai sa te uiti la acesti indivizi...e sub orice critica.
  • Mizeria este dusa la extrem nu doar la Tv ci și pe youtube!Vai de copilașii mici și naivi care îl urmaresc pe telegarul asta infect.
  • Voci autotunate care recita pe silabe niste texte puerile in videoclipuri stupide. Unde fac concerte? La gradinite? Si de ce se numesc 5Gang? Cer taxa de protectie pensionarilor din cartier? LOL YouTuberii de valoare chiar sunt talentati si au show-uri la TV sau pe platforme SVOD, gen Netflix. Astia ce sunt? Cantareti? Dansatori? Actori? Comedianti? Filmakeri? Nimic! Contentul lor este de Cercul Liceenilor Amatori. Niste papitoi de social media.
  • Mda... Este exponentul prostiei dusa la nivel de arta. Cumva reprezinta o generatie care este dusa... dusa rau. Sigur premiantii acestei tari nu urmaresc asa ceva.

Trimite un comentariu