Skip to main content

VIDEO. „Salvați creioanele de la stres", campanie inedită pentru un centru de soluționare a litigiilor cu banca

 
VIDEO. „Salvați creioanele de la stres", campanie inedită pentru un centru de soluționare a litigiilor cu banca

MullenLowe semnează o campanie pentru Centrul de Soluționare Alternativă a Litigiilor în Domeniul Bancar (CSALB). Salvați creioanele de la stres a fost gândită în colaborare și cu agențiile Initiative Media și Golin. 

Potrivit reprezentanților companiei, campania își propune să arate efectele pe care le are stresul asupra obiectelor prin intermediul cărora oamenii încearcă să se calmeze.

"Arată-mi în ce stare sunt creioanele tale și îți voi spune nivelul de stres la care te-ai raportat"

Publicitate

Aceștia menționează că stresul generat de problemele cu banciile, de exemplu, ar trebui eliminat în alte moduri. Astfel, promovează serviciile de mediere a Centrului de Soluționare Alternativă a Litigiilor în Domeniul Bancar.

Campania se desfășoară în online printr-un spot video, bannere și Facebook Ads. În offline comunicarea se face prin împărțirea de acadele sub formă de creioane. 

Iasmina Gheorghe, copywriter - MullenLowe:

"Propunerea noastră a pornit de la o problemă universal-valabilă în ceea ce-l privește pe românul nostru mereu abătut, plin de griji și în căutare de soluții: Stresul.

Nelipsit din viața cotidiană, mereu ne distrage atenția de la lucrurile mici, de la detaliile pe care ne răzbunăm în mod inconștient din cauza unei lipse de soluții."

Campania a fost gândită de următoarele echipe:

  • CSALB: Alexandru Păunescu (Membru al Colegiului de Coordonare), Liviu Fenoghen (Director) și Elena Nicodim (Manager Comunicare și Relații Publice).
  • MullenLowe: Iasmina Gheorghe (Copywriter), Traian Munteanu (Art Director), Andra Panaitescu (Account Director), Ilinca Nanoveanu (AV Producer), Ioana Dobrinescu (Strategic Planner), Gabriela Alexandrescu (Deputy Managing Director) și Damian Nuñez (Chief Creative Officer).
  • Initiative: Cosmin Oțel (Digital Strategy Director), Mădălina Burduja (Digital Planner), Anca Ionescu (Head of Unit & Account Director).
  • Golin: Andrada Busuioc (Head of Corporate Division), Ramona Asiminei (Manager), Antonia Horodincă (Junior Media Associate).
Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Trimite un comentariu