Skip to main content

Actriţa Ioana Blaj, în distribuţia serialului Fructul oprit

 
Actriţa Ioana Blaj, în distribuţia serialului Fructul oprit

Nume nou în distribuţia celui de-al doilea sezon al serialului „Fructul oprit”. Actriţa Ioana Blaj, nora producătoarei serialului Ruxandra Ion, va avea un rol în serialul românesc de pe Antena 1. Aceasta joacă rolul unei femei de afaceri, anunţă Antena 1.

Publicitate

Ioana Blaj:

„Am primit cu mare entuziasm propunerea de a juca în «Fructul oprit». Îmi doream să încep munca, să revin la ce îmi place să fac, actoria. Mă bucur nespus de mult că fac parte din acest proiect!”

Absolventă U.N.A.T.C, Ioana Blaj a jucat pe scena teatrului, dar şi în filme de lung metraj (“Live”, “Cuscrii”, “America, venim!” etc.). În serialul Fructul oprit, ea o va interpreta pe Iza, o femeie independentă, axată pe partea profesională, care pune cariera mai presus de sentimente.

„Iza este o femeie puternică, foarte bună pe ceea ce face, disciplinată, reuşeşte tot ce îşi propune şi este foarte ambiţioasă. I-am împrumutat Izei din trăsăturile mele… sunt o persoană foarte organizată, îmi place să deţin controlul, lupt să reuşesc tot ce îmi propun. Sunt recunoscătoare că fac parte din acest proiect. Orice întâlnire cu colegii mei este o bucurie. Mă simt onorată şi norocoasă că lucrez cu nume mari, cu foarte multă experienţă, de la care am multe lucruri de învăţat. Cu o parte din ei am mai lucrat şi mă bucur că avem prilejul să ne reîntâlnim pe platourile de filmare de la «Fructul oprit». Este primul proiect de genul ăsta la care lucrez şi sunt foarte emoţionată, dar sunt focusată să-mi folosesc emoţiile într-un mod constructiv şi să reuşesc să creez un personaj care să ajungă şi dincolo de micile ecrane.”, mai adaugă Ioana Blaj.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Radu Radu
    inainte spargeau bugetele din pro, ruxandra ion era mana dreapta a lui sarbu, de cand a venit lituanianul si a dezmembrat toate mafiile din pro, s-au mutat toti la antene...
  • Doru Doru
    "e o afacere de familie"
    Pe banii cui ?
  • Silvia Silvia
    Si vreau sa mai adaug ceva : daca acest serial nu s-ar face, multi alti oameni (sute de oameni...actori si alti membrii ai echipei), nu ar avea loc de munca, e mai bine sa bage un film cu Steven Seagal???
  • Silvia Silvia
    @Dia
    Lasa-i sa cheltuiasca banii familiei Voiculescu. Daca au succes, bravo lor, daca vor esua, va zbura tot clanul, dar cred ca intre timp se vor manca intre ei. Desi nu-mi plac Antenele, macar isi platesc taxele, este piata libera. Mai bine ne-am ingrijora cum fosta nora Diana Dumitrescu a ajuns prezentatoare pe bani publici a preselectiei pentru Eurovision.
  • mile mile
    doru, vezi, nu le pasa, e o afacere de familie , ce te ingrijorezi tu slugoiule
  • Dia Dia
    Aceasta “acrita” este nora marii (si e la propriu, ca e MAAAARE) Ruxandra Ion. Fiul ei, sotul “actritei” este cel care aproba bugetele pentru acest serial. Deci cum ar veni, fata e asa de talentata ca a pus-o sotul in filmul pentru care el da ok-ul. Diana Dumitrescu 2.0 corect! Macar Diana era mai frumusica. Asta.... o naparca batrana. Asa coincidenta... si mai era si Ciobanasu aia. Alta necunoscuta! Care si ea “mega” talent pe langa mamicuta de suflet. Tot Ruxandra Ion. Suflet mare. Cel mai mare!
  • Doru Doru
    "nora producătoarei serialului Ruxandra Ion"
    Asta spune tot... Studente nu aduce doamna ? Sa vedem ce face serialul cu sezonul 2. Oare audientele se apropie se primul sezon ? Sau vor fii mai mici ?
  • mile mile
    mareane, ce ai fumat
  • marian marian
    Mile ce vrei sa spui ca Varcica , este actor , sa fim seriosi , cred ca cei din Las Fierbinti le da clasa tuturor de la antenuta cu asa zise vedete
  • Silvia Silvia
    Ruxandra Ion a fost generoasa cu toate nurorile ei. Fosta nora Diana Dumitrescu a fost facuta protagonista in telenovela Regina, si a spus ca apoi si-a pierdut toti prietenii (jumatate dintre ei au inceput sa o invidieze, iar ceilalti devenisera exagerat de prietenosi). Sper ca actuala nora este pregatita pentru jungla in care s-a bagat. Din punctul meu de vedere nu este o problema sa-si angajeze nora, atat timp cat nu e pe bani publici. La privat sa faca ce vor.
  • Mile Mile
    F, și ce propui
  • dani dani
    Diana Dumitrescu 2.0 :))
  • F F
    Wow. Nora producătoarei. Suna familiar. :))
  • Mile Mile
    Mareane , și ce si liviu varciu joaca
  • marian marian
    Sa fim seriosi cine este duduia , actrita la fara frecventa

Trimite un comentariu

sus