Skip to main content

EXCLUSIV. "Juratul cel rău" se întoarce la Românii au talent, după plecarea Mihaelei Rădulescu

 
EXCLUSIV. "Juratul cel rău" se întoarce la Românii au talent, după plecarea Mihaelei Rădulescu

EXCLUSIV. Întoarcere în juriul Românii au talent. "Juratul cel rău" îşi reia locul la Românii au talent, după opt ani de când "s-a aşzat" prima dată pe banca juriului.

Publicitate

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, dansatorul Mihai Petre va reveni în juriul emisiunii Românii au talent, unde a fost prezent în primele sezoane ale show-ului.

Mihai Petre revine în show după plecarea Mihaelei Rădulescu, care a anunţat că a luat decizia de a părăsi show-ul "din motive personale".

Contactaţi de Paginademedia.ro, oficialii Pro TV nu au comentat informaţia. La rândul lui, nici Mihai Petre nu a comentat informaţiile Paginademedia.ro.

Dans, Românii au talent, iar dans, iar Românii au talent

Mihai Petre s-a remarcat ca jurat al emisiunii Dansez pentru tine, de pe Pro TV. Show-ul a avut 14 sezoane la Pro TV (ultimul, în 2013). Mihai Petre a fost în prima variantă de juriu a emisiunii Românii au talent, alături de Andi Moisescu şi de Andra, în urmă cu opt ani.

În urmă cu patru ani, după plecarea producătoarei Mona Segall la Antena 1, Mihai Petre a trecut şi el la postul Intact. Tot ca jurat, la emisiunea Dancing with the stars - Dansează printre stele, de la Antena 1. Show-ul prezentat de Horia Brenciu a avut un singur sezon.

A urmat o altă emisiune de dans, în 2017, care a marcat reîntoarcerea lui Mihai Petre la Pro TV: Uite cine dansează. Mihai Petre a fost coleg la banca juraţilor cu Florin Călinescu, Gigi Căciuleanu şi Andreea Marin. Emisiunea, prezentată de Mihaela Rădulescu, a avut doar un sezon la Pro TV.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Maria Maria
  Ma bucur ca se întoarce mihai, este un plus pt Romanii au talent)))...
 • nordest nordest
  andra nu are ce cauta acolo....
 • geo geo
  S-au terminat vedetele Pro daca au decis sa il reactiveze pe cel care dezertase pe la Antena 1, la un moment dat ?
 • mile mile
  mareane , ce zici , nu l-ai injurat tu cand a plecat la antena , l-ai spalat acum
 • marian marian
  Iuli sa te miri tu papagalule
 • Iuli Iuli
  Oare de ce postacii "mile" si "marian" jignesc orice vedeta Antena/Pro care pleaca la concurenta?

  De exemplu, marian, cand Mihai Petre a plecat la Antena a inceput sa-l jigneasca facandu-l "CARICATURA" si "PAPAGAL".
  https://www.paginademedia.ro/2015/09/de-la-dans-la-animale-beatrice-rancea-si-mihai-petre-fosti-jurati-la-dansez-pentru-tine-se-reintalnesc-in-juriul-ham-talent-care-este-componenta-juriului#comentarii
  Acum, ca a revenit la Pro, este cel mai bun jurat :)
 • Me Me
  Un pas inainte! "Diva" parea ca este din alt film ..
 • Doru Doru
  Foarte bine. Un mare plus pentru emisiune.
 • Gibson Gibson
  E bine ca revine Mihai Petre in juriu. Mulți voiau revenirea lui, e o decizie buna.
 • Gt Gt
  Calinescu e de 10 ori mai acid si ironic si direct... La Uite cine danseaza l-a minimalizat pe Petre... Asteptai sa vezi ce zice Calinescu sa razi, nu ce zicea
  Petre... La RAT 3 barbati?! Eu tot sper sa ramana Calinescu (e singura emisiune pe care Carcotasii o preiau aproape integral la comentariile lui Calinescu si o numesc cea mai buna emisiune, potentata de prezenta lui...ii vreau pe Loredana Andi Calinescu si Petre va rooog.. Nu Andra!!!
 • marian marian
  Ma bucur pentru revenirea lui era cel mai tare jurat , bine ca a plecat diva
 • bing bing
  nu imi place Mihai Petre, e cam mutulica
 • abc abc
  Deci deaia a plecat Raduleasca in hohote de plans de la sediul Pro?
 • F F
  Nu e surprinzator. Sa vedem ce se va întâmpla cu Andra și Florin Calinescu. As fi spus ca Andra va fi înlocuită, dar daca l-au adus pe Mihai, bănuiesc ca o vor păstra pe Andra, măcar așa pentru publicitate.
 • Mihail Mihail
  Eu cred ca e bine ca revine. Adica, el e pe stilul lui Simon Cowell. Calinesc e ironic, dar nu e asa de direct si de acid cum era Mihai Petre.

Trimite un comentariu

sus