Skip to main content

FOTO. Grafica postului Cinemaraton, premiată la un festival internațional de branding

 
FOTO. Grafica postului Cinemaraton, premiată la un festival internațional de branding

Platforma grafică a postului de televiziune Cinemaraton a obținut medalia de aur în cadrul concursului Graphis, de la New York, anunță reprezentanții postului. Imaginile au fost semnate de designerul Alina Popescu, cea care a făcut parte din echipa Brandient.  

În platforma vizuală se regăsesc elemente grafice pentru prezentări de titluri pe ecran, cât și imagini cu siluetele unor actori români celebri în rolurile lor principale.

Publicitate

Alina Popescu:

„Provocarea a fost construirea unei identități care să omagieze într-o manieră modernă tradițiile cinematografiei românești. Am dorit să găsesc un limbaj universal, o conexiune atât cu un public care revede filmele cu nostalgie, cât și cu unul care le descoperă acum.

Grafica în mișcare a jucat un rol important încă de la început și a influențat direct brand-ul si semnătura vizuală a canalului Cinemaraton."

GALERIE FOTO

 

Cinemaraton este un post de televiziune din portofoliul furnizorului de cablu Akta, lansat în martie anul trecut. Acesta difuzează filme românești, emisiuni și interviuri cu actori, regizori și informații inedite de pe platourile de filmare.

Alina Popescu a lucrat în Los Angeles, unde a realizat design-ul și animația unor titluri și prezentări de filme, printre care amintim Mobcity, Godzilla, Divergent, Non-Stop, Halt and Catch Fire.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Trimite un comentariu