Skip to main content

FOTO. Cum arată platourile Ninja Warrior. Primele imagini din culisele show-ului Pro TV. Punctul culminant: un turn de 24 de metri

 
FOTO. Cum arată platourile Ninja Warrior. Primele imagini din culisele show-ului Pro TV. Punctul culminant: un turn de 24 de metri

GALERIE FOTO. Unde se filmeaza Ninja Warrior? Cat de mari sunt platourile? Cum arata studioul emisiunii de pe Pro TV, construit in aer liber? In cat timp a fost construit?

Publicitate

Paginademedia.ro a fost pe platourile construite pentru Ninja Warrior şi prezintă în continuare câteva imagini, alaturi de detalii despre locul de filmare al emisiunii.

Inainte, o precizare:

Ninja Warrior, de pe Pro TV, este singura emisiune din curentul "Exatlon" filmată în România, mai exact în comuna 1 Decembrie, la câţiva kilometri de Bucureşti.

Celelalte două show-uri bazate pe competiţii sportive - Exatlon, de pe Kanal D şi Ultimul Trib, de pe Antena 1 - vor fi filmate pe alte continente. Mai exact în Republica Dominicană, respectiv în Madagascar.

Cum, unde si cand se filmeaza Ninja Warrior, de pe Pro TV?

Filmarile - care au inceput deja - au loc in aer liber. Noaptea. De ce? Din cel putin doua motive:

1. De ce in aer liber? Traseul show-ului presupune instalatii de mari dimensiuni, ceea ce inseamna cladiri foarte mari pentru a le gazdui. O varianta luata initial in calcul a fost cladirea principala de la Romexpo, dar si aceasta s-a dovedit prea mica.

2. De ce noaptea? Sistemul de lumini foarte complex al show-ului face imposibila filmarea in plina zi. Noaptea, iluminarea platoului poate fi controlata.

Punctul culminant al traseului este un turn, înalt de 24 de metri. Potrivit reprezentanţilor Pro TV, concurenţii trebuie să îl escaladeze în proba finală a competiţiei, pe o frânghie, în maxim 30 de secunde.

Platoul a fost construit în aproximativ patru zile.

GALERIE FOTO 1

Suprafaţa de 15.000 de metri pătraţi este construită din fier, oţel şi mai multe bazine cu apă, după cum reprezentanţii postului au spus în acelaşi comunicat de presă, în urmă cu trei săptămâni. (Pe larg, AICI)

„Pentru ridicarea platoului de filmare Ninja Warrior România, constructorii vor folosi peste 150 de tone de fier şi oţel, dar şi 350 de tone de apă.”

Alte detalii tehnice:

  • 4 trasee
  • 43 de obstacole
  • 1200 de lumini
  • 100 metri pătraţi de ecrane LED

Costi Mocanu, Daniel Niţoiu şi Raluca Aprodu, cei trei prezentatori, comentează probele din competiţie dintr-un al doilea turn, mai mic, care este poziţionat într-unul colţurile platoului.

Raluca Aprodu coboară din turn în timpul probelor, foarte aproape de suprafaţa de joc a concurenţilor, unde susţine familiile acestora pe parcursul traseului.

Filmările au început în urmă cu aproximativ o săptămână, iar show-ul a fost deja anunţat pentru grila de toamnă a postului.

Reamintim că din această toamnă vom avea trei emisiuni bazate pe competiţii sportive, adică Ninja Warrior, de la Pro TV, Exatlon, de la Kanal D şi Ultimul Trib, de la Antena 1.

GALERIE FOTO 2

Citeşte şi:

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Corneliu Corneliu
    Și dacă vine o ploaie sau mai rău, o furtuna?
    Arată foarte încărcat decorul datorită schelelor de lumini și da un aer de emisiune ce se dădea pe Sport.ro la care nu se uitau multi. La Exatlon traseul e mult mai aerisit.
  • marian marian
    Se aude prin targ ca Visuri la cheie va incepe pe 3 Septembrie
  • Claudiu Claudiu
    Sa pui 3 emisiuni asemănătoare la aceeași ora si in aceleasi zile e o prostie părerea mea. Ajunge o zi pe săptămână, joi. Ca filmările durează doar câteva zile din cate am înțeles. Ce sa o intinzi 3 zile pe săptămână, vreo 3 luni. Ajumge o zi breo 3 ore maxim de la 8 la 11 seara. Si nu la concurenta cu celelalte .
  • Doru Doru
    "Cu studioul stirilor stie cineva ce se intampla", "A crăpat sandramaua știrilor pro tv"
    Voi va uitat la stiri sa aflati ce se mai intampla in Romania ? Sau va uitati la studiou ? Sau cum sunt imbracati prezentatorii ?
  • marian marian
    Allex poate se shimba studioul , altadata pe timpul acesta se facea reclama la ce se va da in toamna spuneau in curand , in afara de Visuri la cheie , si fotbal in rest nimic
  • marian marian
    Iuli au si serialul Vlad , ar fi pacat sa le bage toate posturile in aceeasi zi
  • Allex Allex
    Ce se intampla cu studioul stirilor Pro tv?
  • Iuli Iuli
    @ALX, lumea a respins Survivor pentru ca era plin de BARFE! Ce a facut aia, ce au facut aia, nu despre supravietuire! Inca din primul episod un incercat sa ne arate "povesti de viata". In schimb, la Exatlon, situatia a fost diferita, concurentii si-au prezentat istoricul si atat, fara milogeli pe parcurs.

    Oricum, tot Exatlon o sa rupa audienta, pentru ca pleaca deja cu un public format, iar daca Ninja Warrior si Ultimul Trib vor fi difuzate simultan cu Exatlon cred ca vor avea audiente La jumate.ro
  • Mile Mile
    Mareane , de ce atunci ai criticat exatlon
  • Radu Radu
    oricum Exatlonul sa invechit si la ce castigator au scos nu prea cred ca se va mai uita lumea ....ultimul trib nu stiu ce va aduce nou cei de ;la Pro vad ca au investit in ceva nou sper sa fie o competitie corecta si captivanta
  • Iuli Iuli
    @Claudiu, cei de la Pro TV au doua idei de grila:
    Gospodarii - Marti
    Visuri la Cheie - Miercuri
    Las Fierbinti (o ora jumatate) + Film - Joi
    Vocea Romaniei - Vineri
    Ninja Warrior - Sambata, duminica si luni

    A doua grila:
    Gospodarii - Miercuri
    Las Fierbinti (o ora jumatate) + Film - Joi
    Visuri la Cheie - Vineri
    Vocea Romaniei - Sambata
    Ninja Warrior - Duminica, luni si marti
  • ALX ALX
    Ca si productie este mult peste Exatlon... Exatlon-ul este o copie ieftina a Survivor-urului. Acum sa vedem cum va fi primit de public, sa nu uitam ca acest public indobitocit a respins Survivor si a primit cu bratele deschise Exatlon-ul.
  • marian marian
    Mai mile am spus eu ca ma uit am spus sper sa aiba succes pentru ca , cu Supravietuitorul au cam dat-o in bara a fost un esec citeste tot ce am scris
  • Claudiu Claudiu
    Sperbca nu sunt nebuni cei de la Pro sa puna Ninja warrior la bătaie cu exatlon. Sa il pună într-o zi când nu e , de exemplu joi ca si asa nu mai au drepturile pentru Europa league. Oricum luni ar trebui sa fie gospodarii, marti las fierbinți, miercuri visuri la cheie si joi asta si vineri vocea. Sâmbătă și duminică probabil filme. Dava il pun la concurență cu exatlon si iau bataie la diferența mare ar trebui dat afara directorul de programe.
  • Miriam Racord Miriam Racord
    În poze se vede răsăritul, deci se filmează la primele ore ale dimineții! ;) Probabil în jur de ora 4.
    Luminile sunt interesante, dar și soarele este una din lumini.

Trimite un comentariu

sus