Skip to main content

FOTO. Antena 1 anunță „ispitele” masculine ale reality-show-ului Insula Iubirii

 
FOTO. Antena 1 anunță „ispitele” masculine ale reality-show-ului Insula Iubirii

După ce a anunțat „ispitele feminine”, Antena 1 le anunță și pe cele masculine din emisiunea Temptation island - Insula iubirii, reality show aflat la al patrulea sezon, care va debuta pe 3 septembrie. 

Publicitate

Show-ul prezentat de Radu Vâlcan și filmat în Thailanda va fi la Antena 1 de două ori pe săptămână, în zilele de luni și marți. 

DESPRE FORMAT. Cupluri care vor să-și „testeze” relația locuiesc timp de mai multe zile, pe insule separate, fete cu fete, băieți cu băieți. Ispitele aduse în concurs vor încerca să „strice” relațiile concurenților.

Iată ispitele: 

 • Andy este pentru a doua oară ispită în cel de-al patrulea sezon ”Temptation Island – Insula iubirii”. „Din punctul meu de vedere, sezonul acesta este foarte captivant. Fetele sunt extrem de frumoase, iar poveștile lor sunt fabuloase. Sezonul trecut am învățat foarte multe despre mine, iar de data aceasta voi pune în aplicare toate acestea.”
 • Raul este ce-a de-a doua ispită masculină, prezent încă din primul sezon al emisiunii.
 • Venit tocmai din Spania, unde este managerul unui restaurant, Alex (29 de ani) este new entry în emisiunea de pe Antena 1. 
 • Mircea are 30 de ani și a venit din Italia, unde este stabilit de mai mulți ani. Model, actor și instructor sportiv, Mircea a fost până acum imaginea unor firme de haine și de ceasuri. ”E suficient să intru într-o încăpere și mă remarcă toată lumea. Mă îmbrac elegant, clasic, iar culoarea ochilor mă scoate în evidență. Îmi place să mă distrez și sunt sigur că am atuurile necesare pentru a cuceri o femeie”, spune Mircea.
 • Cristian (22 de ani) este pasionat de sport, iar până acum a făcut dans sportiv și fotbal, însă a fost nevoit să renunțe la locul său într-o echipă în urma unei accidentări. 
 • George (26 de ani) este din București și lucrează ca antrenor de fitness, iar în trecut a făcut kick-boxing de performanță. 

VEZI AICI Ispitele feminine din sezonul patru Temptation Island - Insula iubirii

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • "si tu crezi ca romanii nu prefera si mizerii , daca sunt pe 1"
  Deci, si "iUmor" e o mizerie, si "Insula Iubirii" cand era pe 1 tot o mizerie e. Nu "mile" ? Ca esti singurul pe aici care aduce laude emisiunilor respective.
 • "atunci are program prost"
  Se vede ce program prost are, de mai mereu e pe locul 1 pe comercial. Nu "Mile" ?
 • "publicul lor nu stie ce e strainatatea oare"
  Publicul lor are bani sa plece in strainatate. Nu trebuie sa vezi "strainatatea" la televizor.

  "si de ce nu mai face pro tv"
  Pai "Pro TV" e interesat de profit. Daca, costurile sunt mai mari decat castigul, nu se merita.
 • Antenele au probleme cu străinătatea mile. :)) altfel, ti-am mai spus. Tu cred ca ești primul care habar nu are cu străinătatea. Lauzi o emisiune pentru ca este filmată afară de parcă este ceva automat superior. Nu este și în sensul ăsta dovedești ca habar nu ai de Thailanda sau alte tari și de faptul ca sunt mai ieftine decât România. Poți de altfel sa verifici pe unde au fost cazați concurenții din sezoanele trecute ca sa vezi cât costa și mai ales cum sunt notate pe net. Asta dacă știi unde sa cauți.
 • "sa faca pro tv emisiuni in strainatate"
  "mile", a facut destule; dar daca nu le urmaresti... Mai schimba postul TV, nu te uita 24 de ore din 24 doar pe "Antena 1".

  "si apoi ciripeste"
  Macar "Cris" a scris un adevar. Nu ca tine care aberezi constant la fiecare stire... Oare emisiunea de ce nu a facut cate un sezon in locatii diferite ? Prea scump nu ?
 • A ajuns la 4 sezoane pentru ca e esenta barfei si mizeriei... Sa-i arati pe unii la TV cum ***, pe bune? Replica obosita e ca daca nu-mi convine, sa schimb canalul. Trebuie sa existe o limita si la TV, macar aici, ca online-ul nu poate fi controlat.
  Si da, a ajuns la 4 sezoane pentru ca e filmata in doua vile la distanta de cativa km sau ceva de genul... Dati un search la Minitel Bythesea si va puteti caza in vila fetelor :)). Spre Thailanda te rupe avionul, atat.
 • "Apa de ploaie sunt matrimoniale pro tv"
  Dar nu se compara cu "Acces Direct', "iUmor". Si vezi ca si "Antena 1" are "matrimoniale" ("Totul pentru dragoste"). De ce nu ai mentionat in comentariul tau ?

Trimite un comentariu