Skip to main content

FOTO. Antena 1 anunță „ispitele” masculine ale reality-show-ului Insula Iubirii

 
FOTO. Antena 1 anunță „ispitele” masculine ale reality-show-ului Insula Iubirii

După ce a anunțat „ispitele feminine”, Antena 1 le anunță și pe cele masculine din emisiunea Temptation island - Insula iubirii, reality show aflat la al patrulea sezon, care va debuta pe 3 septembrie. 

Publicitate

Show-ul prezentat de Radu Vâlcan și filmat în Thailanda va fi la Antena 1 de două ori pe săptămână, în zilele de luni și marți. 

DESPRE FORMAT. Cupluri care vor să-și „testeze” relația locuiesc timp de mai multe zile, pe insule separate, fete cu fete, băieți cu băieți. Ispitele aduse în concurs vor încerca să „strice” relațiile concurenților.

Iată ispitele: 

 • Andy este pentru a doua oară ispită în cel de-al patrulea sezon ”Temptation Island – Insula iubirii”. „Din punctul meu de vedere, sezonul acesta este foarte captivant. Fetele sunt extrem de frumoase, iar poveștile lor sunt fabuloase. Sezonul trecut am învățat foarte multe despre mine, iar de data aceasta voi pune în aplicare toate acestea.”
 • Raul este ce-a de-a doua ispită masculină, prezent încă din primul sezon al emisiunii.
 • Venit tocmai din Spania, unde este managerul unui restaurant, Alex (29 de ani) este new entry în emisiunea de pe Antena 1. 
 • Mircea are 30 de ani și a venit din Italia, unde este stabilit de mai mulți ani. Model, actor și instructor sportiv, Mircea a fost până acum imaginea unor firme de haine și de ceasuri. ”E suficient să intru într-o încăpere și mă remarcă toată lumea. Mă îmbrac elegant, clasic, iar culoarea ochilor mă scoate în evidență. Îmi place să mă distrez și sunt sigur că am atuurile necesare pentru a cuceri o femeie”, spune Mircea.
 • Cristian (22 de ani) este pasionat de sport, iar până acum a făcut dans sportiv și fotbal, însă a fost nevoit să renunțe la locul său într-o echipă în urma unei accidentări. 
 • George (26 de ani) este din București și lucrează ca antrenor de fitness, iar în trecut a făcut kick-boxing de performanță. 

VEZI AICI Ispitele feminine din sezonul patru Temptation Island - Insula iubirii

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • "patru sezoane este un record pt o emisiune filmata afara"
  "mile", doar cu asta se lauda emisiunea. In rest, "apa de ploaie"...
 • Mile, se vede ca nu știi ce preturi sunt prin Thailanda. De altfel nici nu se respecta titlul emisiunii pentru ca ar fi prea scump.
 • Sa intre doamnele si domnisoarele si sa ne zica daca le plac acest gen de ispite. Eu nu as dori sa ma intalnesc cu vreunul dintre ei noaptea, pe strada.
 • Industria modei i-a transformat pe barbati in ceva pe gustul lui Razvan Ciobanu, nu au nicio legatura cu ce vor femeile. Probabil ca lucreaza pentru BelAmiOnline.

Trimite un comentariu