Skip to main content

EXCLUSIV. Juriul Cerbul de Aur: de la prima câştigătoare a competiţiei, la un membru al trupei O-zone

 
EXCLUSIV. Juriul Cerbul de Aur: de la prima câştigătoare a competiţiei, la un membru al trupei O-zone

EXCLUSIV. Cine va judeca prestaţia celor 18 concurenţi de la Cerbul de Aur? Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, printre numele care vor juriza se numără Mădălin voicu, fost deputat PSD, dar şi un fost membru al trupei O-Zone, o fostă câştigătoare a Cerbului de Aur şi o membră Şcoala Vedetelor.

Publicitate

Paginademedia.ro prezintă în exclusivitate lista juraţilor:

  • Arsenie Todiraş, fost membru al trupei Ozon
  • Luminiţa Dobrescu, prima câştigătoare de origine română a Festivalului Cerbul de Aur, în 1969
  • Mădălin Voicu, fost deputat PSD, de profesie violonist şi dirijor
  • Kitty Cepraga, care şi-a început cariera la Şcoala Vedetelor

Lista concurenţilor înscrişi la Cerbul de Aur

1. Inis Neziri (Albania)
2. Amaliya Margaryan (Armenia)
3. Kaye Olivier Fabian C (Belgia)
4. John Karayiannis (Cipru)
5. Kelly-Joyce Bale (Franţa)
6. Ryan O’Shaughnessy (Irlanda)
7. Omer Netzer (Israel)
8. Damiano Borgi (Italia)
9. Tiziana Camelin (Italia)
10. Dinara Kairova (Kazakhstan)
11. Antonia Gigovska (Macedonia)
12. Karl William Lund (Marea Britanie)
13. Lidia Isac (Republica Moldova)
14. Dora Gaitanovici (România)
15. Ovidiu Anton (România)
16. Raluca Blejusca (România)
17. Sebastian Schmidt (San Marino)
18. Jorge Gonzalez (Spania).

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Sara Sara
    Claudiu Saftoiu a oferit lovitura de grație Tvr-ului. Tvr-ul nu mai există, in acest moment. Este doar o umbră ce poate fi căpușată in liniște. Asta au vrut si au reușit. Fără angajații disponibilizati au avut motivația legala să externalizeze serviciile (inchirieze) si să se umple de comisioane. Ca un exemplu - firma de curățenie este detinuta de fosta soție a lui Madalin Voicu, cel putin până o infiinta și actuala o firmă.
  • corina corina
    Eu n-am stiut ce e in spatele acestor festivaluri. Kitty Cepraga eu am cunoscut-o candva, dar mai bine nu spun ce categorie de persoana este. M-a surprins faptul ca face parte din juriu la Cerbul de Aur.
    Cu Eurovisionul a fost cu dus si intors si cu mai multe cirese pe tort. The Humans s-au prezentat bine. Atat ei cat si alti specialisti din TVR (ca sunt) au facut tot ce s-a putut face, sau mai bine zis au stors tot ce s-a putut stoarce. Nu a fost insa vina lor, ca altii sunt numiti pe criterii politice sau pe nepotisme.
    Vorbind de acest concurs...eu nu cred ca in EBU lucrurile sunt roz, chiar am impresia ca e mai rau decat in TVR. "O comedie"...Nah, sincera sa fiu comedie a fost intregul concurs. Anul asta a luat trofeul o domnisoara, care a venit pe scena sa cotcodaceasca, doar ca venea dintr-un anume stat. Daca nu castigau ei era invingatoare vreuna din Tarile Nordice. Eu cred ca as desfiinta acel concurs, daca ar fi dupa mine.
    Sper ca anul asta sa castige Ovidiu Anton la Cerb, pentru ca acum doi ani i s-a facut o mare nedreptate...doar pentru asta si tot ar merita. Trag nadejde ca nu i se va lua o sansa din nou.
  • Arsenie T. D. Arsenie T. D.
    Dupa succesul măreț de la eurovision, echipa Demeter - Zgabercea lucreaza de zor la un nou proiect, de data asta finantat din bani publici - Cerbul de Aur.
    Maimutoiul de Cătălin Catoiu, cunoscut mai ales pentru prestațiile sale la doamne si domnisoare, este scos in față si pus producator imediat sub seful cu banii, Demeter Andras.
    Zgabercea este director artistic si nu imi imaginez o rusine mai mare pentru breaslă decât foanfele si baletele fostului baiat de cabluri ajuns regizor si director artistic fara sa fi fost vreun minut la școală.
    E foarte de mirare ca gruparea asta infracțională, formată dintr-un condamnat penal (Zgabercea) si un viitor posibil condamnat penal (Demeter) primeste de la Consiliul de Administratie bani multi pe mâna, bani publici de data asta.
    De la taxa perceputa la inchiriatul de tehnică de la firmele apropiate de PSD in mod direct sau prin interpusi, până la interpretii straini contractati nu prin impresarii lor, ci prin intermediari băieți de băieți, tot ce misca este lucrativ si bun de scos un ban. Se anunta un Cerb bogat, gras, ce va pune coarne bugetului numai bun de tocat si de impartit pe la prieteni. Suntem cu ochii pe ei, ii așteptăm la Brașov cu nevestele si copiii lor asa cum i-am văzut in toate localitatile in care s-a jucat comedia ieftina la valoare a Eurovisionului, dar scumpa la bani pentru TVR si mai ales penttu primariile obligate sa dea bani la firmele lor fără licitație și fără greață penală.
  • Ambasada Martiana Ambasada Martiana
    Arsenie Todiras din Republica Moldova este acolo doar ca sa poata spune ca au juriu international. LOL.
  • Doru Baciu Doru Baciu
    La ce sa te aștepți de la doamna Vornicu? Și-a dat măsură incompetenței acum câțiva ani cînd a mai hălăduit prin TVR facind De la A la Infinit. O emisiune leșinată. Acum a venit trimisa de PSD..
  • Pop Pop
    Arsenie Todiras cu ce s-a remarcat in aceasta lume pentru a face parte din juriu? A cantat cateva melodii penibile si gata, e expert muzical.
  • Silvia Silvia
    Este evident ca fiecare vrea sa-si aduca rudele si prietenii in juriu. Cerbul de aur nu va avea viata lunga, nu va trece de 18 - 19 editii, pentru ca nimeni nu vrea sa construiasca ceva durabil. Sper din tot sufletul sa nu castige cineva din Romania, ar fi cireasa de pe tortul penibilului. Ce pacat, nimeni nu vrea sa construiasca un festival de traditie in Romania. Eu nu am nicio legatura cu TVRul, de aceea va intreb pe cei care va pricepeti, ce credeti despre perioada in care Claudiu Saftoiu a condus TVR? Mie mi s-a parut dispus sa taie in carne vie, dar a fost acuzat ca a creat haos. Cine a avut dreptate?
  • Livia PIla Livia PIla
    Toată povestea asta cu Cerbul de Aur incepe să pută. Chiar foarte tare. Are aerul unei afaceri de familie urât mirositoare. Directorul Festivalului este o anume Smaranda Vornicu Salit, fiica unui fals mit al TVR, Tudor Vornicu, in realitate ofițer anchetator in Securitate, cu sânge pe mâini. Avem in acest sens mărturia scriitorului I. D. Sîrbu. Povestea Cerbului de Aur e spusă (prosr, amatoresc) de Ioana Voicu, fiica lui Mădălin, dirijor si violonist submediocru, secretar de Stat in Ministerul Cuturii, ins cu dosare penale, care a trăit o viața doar din faptul că este fiul lui Ion Voicu. Mădălin este in juriu. Kitty Cepraga e si ea de profesiune fiica. A lui Teodor Octavian Cepraga (fost propagandist comunist la Stiri) și a Alexandrei. Sinistre afaceri in TVR, Doina Gradea! Sinistre și urâte!
  • ion ion
    Kitty Cepraga :)))))))
  • livia pila livia pila
    Pai nu e juriu international? De atita a fost in stare binomul Gradea-Vornicu? Tusea și Junghiu!

Trimite un comentariu

sus