Skip to main content

Vocea României are „vlogger oficial” în noul sezon. Imagini din culise vor fi pe canalul de Youtube al Laurei Giurcanu

 
Vocea României are „vlogger oficial” în noul sezon. Imagini din culise vor fi pe canalul de Youtube al Laurei Giurcanu

Pro TV aduce încă o noutate în show-ul de talente Vocea României. Laura Giurcanu a intrat în echipa Vocea României, ca vlogger oficial, potrivit unui anunț al postului. Ce nu se vede la televizor, se vede pe canalul de Youtube al acesteia. 

Publicitate

Care este rolul vloggeriței în emisiune?

Filmează și postează în social media lucruri care nu se vad la televizor. Mai exact, publică pe Youtube, Facebook sau Instagram momente de la filmări și din backstage.

Sezonul opt al show-ului Vocea României începe săptămână viitoare, vineri, de la ora 20:30. 

Laura Giurcanu:

„Sunt Vlogger-ul oficial Vocea României, iar rolul meu este să aduc în atenția publicului conținutul care până acum rămânea în spatele camerelor: filmări din backstage, clipuri cu antrenorii și concurenții în alte ipostaze față de cele pe care le vedem la TV.

Mă simt extraordinar, iar echipa m-a primit cu brațele deschise. Lucrăm foarte bine împreună și sper ca toată lumea să vadă și să simtă puterea online-ului.”

Laura Giurcanu are un canal de Youtube cu aproximativ 365.000 de abonați și peste 28.000.000 de vizualizări. Ea a fost model internațional, iar în anul 2011, când avea 14 ani, a câștigat show-ul Next top model, prezentat de Cătălin Botezatu la Antena 1. 

Reamintim că în acest sezon Vocea României s-au produs mai multe schimbări la nivelul juriului. Jurații Adrian Despot și Loredana Groza au părăsit emisiunea, fiind înlocuți de Andra și Irina Rimes. 

Citește și: 

 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • ”Vedeta”, de unde si pana unde. Cat priveste asta cu "lumea o stie de pe Youtube", ma cam indoiesc ca o cunoaste prea multa lume.
  • E bine ca se încearcă sa se dea un aer fresh show-ului, dar canalul ei de youtube este neinteresant. :))
  • Si inca ceva, "Mile". Despre Octavian Strunila de ce nu ai scris "Tot o vedeta a protv-ului , trist", cand a venit la "Antena 1" ? Strunila macar e cunoscut...
    https://www.paginademedia.ro/2018/07/octavian-strunila-trece-la-antena-1-pentru-ultimul-trib
  • "Tot o vedeta a antenei"
    "Mile", se vede ce mare "vedeta a antenei" e... Nu s-a mai auzit nimic de ea. Dupa "show-ul Next top model, prezentat de Cătălin Botezatu la Antena 1", a mai aparut la alta emisiune ?

Trimite un comentariu