Skip to main content

Vocea României are „vlogger oficial” în noul sezon. Imagini din culise vor fi pe canalul de Youtube al Laurei Giurcanu

 
Vocea României are „vlogger oficial” în noul sezon. Imagini din culise vor fi pe canalul de Youtube al Laurei Giurcanu

Pro TV aduce încă o noutate în show-ul de talente Vocea României. Laura Giurcanu a intrat în echipa Vocea României, ca vlogger oficial, potrivit unui anunţ al postului. Ce nu se vede la televizor, se vede pe canalul de Youtube al acesteia.

Publicitate

Care este rolul vloggeriţei în emisiune?

Filmează şi postează în social media lucruri care nu se vad la televizor. Mai exact, publică pe Youtube, Facebook sau Instagram momente de la filmări şi din backstage.

Sezonul opt al show-ului Vocea României începe săptămână viitoare, vineri, de la ora 20:30.

Laura Giurcanu:

„Sunt Vlogger-ul oficial Vocea României, iar rolul meu este să aduc în atenţia publicului conţinutul care până acum rămânea în spatele camerelor: filmări din backstage, clipuri cu antrenorii şi concurenţii în alte ipostaze faţă de cele pe care le vedem la TV.

Mă simt extraordinar, iar echipa m-a primit cu braţele deschise. Lucrăm foarte bine împreună şi sper ca toată lumea să vadă şi să simtă puterea online-ului.”

Laura Giurcanu are un canal de Youtube cu aproximativ 365.000 de abonaţi şi peste 28.000.000 de vizualizări. Ea a fost model internaţional, iar în anul 2011, când avea 14 ani, a câştigat show-ul Next top model, prezentat de Cătălin Botezatu la Antena 1.

Reamintim că în acest sezon Vocea României s-au produs mai multe schimbări la nivelul juriului. Juraţii Adrian Despot şi Loredana Groza au părăsit emisiunea, fiind înlocuţi de Andra şi Irina Rimes.

Citeşte şi:

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • geo geo
  ”Vedeta”, de unde si pana unde. Cat priveste asta cu "lumea o stie de pe Youtube", ma cam indoiesc ca o cunoaste prea multa lume.
 • Robert Robert
  Mile, ***, lumea o stie de pe Youtube daca ai auzit de asa ceva desi ma indoiesc, nu antena a facut o celebra.
 • F F
  E bine ca se încearcă sa se dea un aer fresh show-ului, dar canalul ei de youtube este neinteresant. :))
 • Adri Adri
  A luat bacul?
 • NebulaEXE NebulaEXE
  antena n-are vedete, are doar sclavi ai lu felix. si postaci, din cate se vede.
 • Doru Doru
  Si inca ceva, "Mile". Despre Octavian Strunila de ce nu ai scris "Tot o vedeta a protv-ului , trist", cand a venit la "Antena 1" ? Strunila macar e cunoscut...
  https://www.paginademedia.ro/2018/07/octavian-strunila-trece-la-antena-1-pentru-ultimul-trib
 • Doru Doru
  "Tot o vedeta a antenei"
  "Mile", se vede ce mare "vedeta a antenei" e... Nu s-a mai auzit nimic de ea. Dupa "show-ul Next top model, prezentat de Cătălin Botezatu la Antena 1", a mai aparut la alta emisiune ?
 • Mile Mile
  Tot o vedeta a antenei , trist

Trimite un comentariu

sus