Skip to main content

Andra primăvara, Andra vara, Andra toamna. Andra, al patrulea jurat Vocea României

 
Andra primăvara, Andra vara, Andra toamna. Andra, al patrulea jurat Vocea României

Andra primăvara, Andra vara, Andra toamna. Noul juriu Vocea României este complet, după ce Pro TV a anunţa şi al patrulea antrenor.

Publicitate

După Irina Rimes, Tudor Chirilă şi Smiley, juriul Vocea României a fost completat cu Andra.

Andra va fi prezentă în toate sezoanele TV de pe Pro TV. Primăvara, Andra este în juriul Românii au talent. Vara, este jurat la Vocea României junior.

Din toamnă, Andra va fi antrenor şi la Vocea "mare."

Practic, din vechiul juriu Vocea României rămân doi: Smiley şi Tudor Chirilă. Loredana - care a fost încă de la început în show - iese in toamnă. La fel Adi Despot, care a jurizat un sezon.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Cristian Cristian
    Iarasi Andra. Nu mai scapam de aceasta Fuego. Ma uit la TV si ma gandesc care este mai nesuferita decat Andra. Irina Rimes poate ... Ce tupeista este fata asta.
  • Radu Radu
    andra este puterea in protv, maruta e doar brelocul care a venit la pachet cu contractul andrei (pt ca e barbasu'), si va sta acolo cat timp va fi si andra la protv. Deci merge sa iti pui sotul daca mergea inainte sa iti pui sotia pe sticla, acum e si invers
  • Crysti Crysti
    Dezastru, vina asta sa planga iar... Ne-am saturat pana peste cap de ea si falsitatea ei... Aduceti si voi pe cineva cu care sa va cresteti audienta, nu sa v-o scadeti... Eu sigur nu o sa ma mai uit...
  • boga boga
    Dacă sunteți rusofili, fiți rosofili până la capăt, ***-vă în gură: #Lucia Maria Popescu##juratlavoceaRromâniei# !!!!
  • Laura H Laura H
    Dezamagitor...
  • Cristina Cristina
    Inca un spectator in minus.
    Mare pacat. Era o emisiune buna. Foarte proasta alegere. Mai ganditi-va si la telespectatori cand faceti alegerile. Ne-am cam saturat de super vedetele gen Andra. Este una din cele mai plictisitoare figuri de la PRO TV, fara inspiratie, fara cuvinte.
  • ipu ipu
    cand scapam de *** asta? pe batrana vivandiera loredana hai ca o mai suportam inca un sezon, dar pe anexa lui maruta nu. un spectator mai putin pentru Vocea... si nu sunt singur!
  • Maximilian Luca Maximilian Luca
    Vocea României este o emisiune-concurs de interpretare muzicală, anul acesta a ajuns la cel de-al 8-lea sezon, și cum fiecare sezon trebuie să aducă ceva nou, ceva care să atragă o audiență proaspătă și eventual să readucă partea din public care a părăsit emisiunea și anul acesta există schimbări în juriu.
    Chiar dacă Andra face parte din echipa de producție a altor emisiuni este binevenită și la Vocea României, chiar dacă probabil nu va rămâne aici prea mult timp.
  • Iepurașul care zburdă pe câmpii Iepurașul care zburdă pe câmpii
    Of, deci nu mai vine Măruță înapoi la TVR :)
  • Nicol Nicol
    Deja prea mult! Mai are sa apara din frigider si gata! Nu se mai satura de banii si asta, aparitii multe, care nu spun nimic!
  • Mile Mile
    Protevistii criticau antena pt așa ceva
  • Iuli Iuli
    Si mai ziceti ca Antena baga vedetele in toate emisiunile.
  • Lucian Lucian
    Sunt aproape convins ca Vocea Jr nu se va mai face de la anul, asa cum sunt aproape convins ca Andra nu va ramane nici in juriul de la Romanii au Talent. Se pare ca Next Star a stors cam tot ce se putea in materie de talent show cu copii. Ramane de vazut ce ne rezerva toamna. Deocamdata nu stim nici cine va prezenta Ninja Warrior. Nu pot decat sa ma bucur ca exista concurenta si ca avem ce vedea.
  • Doru Doru
    Ar fi prea de tot ca Loredana sa vina in locul Andrei la "Romanii au talent"...
  • Ghe Ghe
    La inceput a fost Janine, promovata intens de Adrian Sarbu pentru ca era sotia lui. Apoi a fost Loredana, promovata de Andrei Boncea, pentru ca era sotia lui. Acum a ajuns Maruta puterea suprema in ProTv, ca trebuie sa-i vedem sotia peste tot. Andra nu este o artista, este doar o persoana care are voce, este o mare diferenta.

Trimite un comentariu

sus