Skip to main content

FOTO. Look-urile, Profit TV și Agro TV vor avea sigle noi. Look TV își schimbă numele

 
FOTO. Look-urile, Profit TV și Agro TV vor avea sigle noi. Look TV își schimbă numele
CNA

Modificări de licențe pentru posturile deținute de omul de afaceri Adrian Tomșa, Look Plus, Look TV, Profit.ro și Agro TV. Consiliul Național al Audiovizualului a aprobat în ședința publică de astăzi o serie de modificări ce vizează gilele sau denumirile celor patru televiziuni.

„Solicitările noastre de astăzi vin în contextul în care ne dorim să inițiem un proces de rebranding pe produsele media din portofoliul nostru și totdată avem intenția de a consolida aceste produse sub o formă comună”, le-a spus Adrian Tomșa membrilor CNA, precizând că intenționează să mai vină la CNA cu solicitări de licențe pentru televiziuni de sport.  

Publicitate

Iată modificările aprobate de CNA ppentru cele patru posturi

 • Look TV devine LookSport și are o nouă siglă. 
 • Look Plus are o nouă siglă și o schimbare minoră de denumire alăturarea LookPlus
 • Profit.ro, post de business nou-lansat, are siglă nouă
 • Agro TV, post TV operat de Agro TV Network și deținut tot de Adrian Tomșa, renunță la studioul din Cluj pentru a rămâne doar cu cel din București. Și acest post are o nouă siglă.

Adrian Tomșa, proprietarul posturilor, în fața CNA: 

„Solicitările noastre de astăzi vin în contextul în care ne dorim să inițiem un proces de rebranding pe produsele media din portofoliul nostru și totdată intenția de a consolida aceste produse sub o formă comună. Intenționăm să demarăm o campanie de rebranding în lunile următoare. Pentru asta am solicitat schimbarea de sigle. Încercăm să ducem elemente grafice și de identitate comune la toate produsele.”

Despre postul LookSport: „În primă etapă vom schimba doar denumirea. Intenționăm, probabil în scurt timp, să venim cu solicitarea unor noi licențe strict pe sport pe care le încercăm să le adăugăm la portofoliul nostru. Există mult conținut de sport pe care avem drepturi.” 

Cele trei licențe TV sunt operate de Clever Media: Tomşa Gheorghe Adrian – asociat principal – 96.77% şi Gongolea Victor – 3.23%.

Agro TV Network, post care operează Agro TV, are următorii acționari: Tomşa Gheorghe Adrian –70%, Pop Tudor Mircea – 12%, Lăpuşan Sorin Emil – 11%, Albu Eugen – 5% şi ATTP Telecommunications SRL – 2%.

Forul audiovizual a aprobat în ședința de astăzi și noile sigle ale LookSport, LookPlus, Profit.ro și Agro TV (click Foto pentru a le mări)

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • IMAO: Prima tv ar trebui să fie cumpărat. De ce?:
  1) Postul este în insolvență
  2) Aparatura e veche. Și camera aia în care a fost filmat Rave Party din 1997 e mai nouă și acum
  3) Unii spun că trebuie și HD acum, părerea mea este ar trebui, dar cu timpul
  4) Logo-ul. Aceeași siglă de aproape 14-15 ani, doar că a fost refăcută în 3D, o dată în 2014 și o dată în 2015

  Cât despre noile logo-uri. Nice. Ăștea încearcă să se inspire după modelul Pro. Aceeași viziune, dar nu aceeași nume. Era mai bine să facă triunghiul de la Look Sport într-o altă culoare, fiindcă nu se potrivește culoarea aia (opinie mea)
 • @Insomniacul: Membrii ai C.N.A. au solicitat clarificări în privința zvonurilor privind achiziția televiziunii Prima TV. "De mai bine de doi ani avem discuții și intenția pentru a colabora/achiziționa brandul/trustul Prima TV, dar mai este cale lungă. Dacă va fi ceva serios de comunicat în acest sens, veți fi primii care veți afla, chiar înainte de obligația legala de informare. E atât de multă intoxicare și dezinformare în piață", au precizat reprezentanții companiei.

Trimite un comentariu