Skip to main content

Un post de radio al RCS va fi relansat. Sub ce nume

 
Un post de radio al RCS va fi relansat. Sub ce nume

RCS&RDS pregătește un proiect nou cu unul dintre radiourile din portofoliu. Este vorba despre Music FM, post cu acoperire doar în București, care va fi transformat în Chill FM, potrivit informațiilor Paginademedia.ro

Publicitate

Compania de media și telecom a depus recent la Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci (OSIM) o cerere de înregistrare a mărcii Chill FM

Cererea a fost depusă în urmă cu aproximativ două săptămâni și a fost publicată la începutul acestei săptămâni, adică luni, 6 august.

Music FM a fost lansat în februarie 2011 pe frecvența 103,8, ca un post muzical centrat pe muzica ultimilor 30 de ani. El făcea parte și atunci din familia Pro FM. 

Music FM alături de ProFM, InfoPro și Dance FM au trecut, la începutul anului 2015, în protofoliul RCS&RDS. 

 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • Abea astept sa ascult, daca e muzica anilor 1930 sau 1940. Se stie ca era paerioada cind se lansau hituri de mare succes si pe atunci nu erau calculatoare pentru efecte speciale si "mascarea" vocei.
  • Music Fm s-a numit initial ProFm Campus si era un post de radio cu programe realizate de studenti. Primele si singurele statii au emis in Bucuresti (Regie), Cluj ( Hasdeu) si Tirgu-Mures (Cornisa). Pacat ca magia a tinut doar un an si jumatate. Se intampla prin 2008-2009.

Trimite un comentariu