Skip to main content

Mihaela Rădulescu părăseşte Românii au talent

 
În 2014, Mihaela Rădulescu semna în faţa publicitarilor, contractul cu Pro TV
În 2014, Mihaela Rădulescu semna în faţa publicitarilor, contractul cu Pro TV

Mihaela Rădulescu iese din show-ul Românii au talent. Vedeta a anunţat, vineri seara, că nu va mai continua colaborarea cu show-ul de talente, în care a fost jurat timp de trei sezoane, „din motive personale”.

Publicitate

„Stiti cum e cu momentele alea din viata, cand trebuie sa iei o decizie, oricat de greu ar fi si oricat de multe si diverse lucruri ai de cantarit, de analizat. Am trait un astfel de moment de curand si am facut alegerea pe care am considerat-o cea mai oportuna pentru mine, asumandu-mi, cum ma stiti, fiecare detaliu. Nu voi mai putea participa la noul sezon "Romanii au talent", strict din motive personale”, a scris vedeta pe pagina sa de Facebook.

Mihaela Rădulescu a intrat ca jurat la Românii au talent în 2014, după plecarea lui Mihai Petre, la Antena 1, după cum Paginademedia.ro anunţa în exclusivitate, AICI.

Mesajul integral al Mihaelei Rădulescu, în continuare:

Dragii mei,

stiti cum e cu momentele alea din viata, cand trebuie sa iei o decizie, oricat de greu ar fi si oricat de multe si diverse lucruri ai de cantarit, de analizat. Am trait un astfel de moment de curand si am facut alegerea pe care am considerat-o cea mai oportuna pentru mine, asumandu-mi, cum ma stiti, fiecare detaliu. Nu voi mai putea participa la noul sezon "Romanii au talent", strict din motive personale. Mi-am anuntat acum o saptamana colegii de munca si partenerii de contract si le multumesc nu numai pentru intelegere, dar si pentru o colaborare profesionala de care-mi voi aminti mereu cu mare, mare placere. Acum stiti si voi si va multumesc cu tot dragul voua, publicul meu si al acestei emisiuni - pentru voi fac o reverenta. Si nu ma plec in fata voastra doar fizic, ci si cu inima mea toata, care va imbratiseaza si va aplauda!
Mihaela Radulescu

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • dani dani
    Pot sa jur ca vine inapoi Mihai Petre, tot apare pe social media Pro-ului de ceva timp, si nu a mai avut un proiect de la Uite cine dansează.
    S-ar putea sa plece si Andra,avand in vedere ca acum e la Vocea. Nu m-ar mira sa o aduca pe Loredana in juriu în locul ei, si nici nu mi-ar displacea. Cred că i s-ar potrivi foarte bine formatul.
  • An An
    Afara si cu Andra...ca doar asa ati promis cand ati bagat-o la Voce... Pastram pe Andi si pe Floriiin (care e genial si spumos)... Bagam pe Loredana pentru sare si piper si mai vedem daca sunt necesari 4 jurati (mergea si cu 3 ca initial... poate zîna ca sa fie distractie)
  • Doru Doru
    Era si timpul. La cate comentarii negative adresate ei erau postate pe facebook-ul emisiunii...

    "Poate și din motive financiare, zgarciti"
    Poate nu mai aberezi pe aici ? Si nu iti face griji. Are "duduia" bani, doar sta in Monaco. Nu ?
  • Mile Mile
    Poate și din motive financiare, zgarciti

Trimite un comentariu

sus