Skip to main content

Pictorialul cu Udrea, promovat cu acelaşi text şi de Libertatea, ziarul unde Cătălin Tolontan e coordonator editorial

 
Pictorialul cu Udrea, promovat cu acelaşi text şi de Libertatea, ziarul unde Cătălin Tolontan e coordonator editorial

Pictorialul cu Elena Udrea gravidă, publicat de revista Viva este promovat şi pe prima pagină a ziarului Libertatea, din acelaşi grup Ringier. Ziar unde coordonator editorial este Cătălin Tolontan, ale cărui anchete au pornit procesul soldat cu condamnarea Elenei Udrea.

Publicitate

Cum promovează Libertatea pictorialul?

Pe prima pagină, Libertatea pune silueta Elenei Udrea (fără a-i menţiona numele), cu titlul: Revista Viva a dezlegat Misterul anului. Avem fotografiile şi dovezile pe care le vâna toată lumea!

Elena Udrea, fata de la Pagina 3

În interior, o întreagă pagină 3 îi este dedicată pictorialului din Viva! Textul articolului este aproape acelaşi cu cel pe care revista l-a publicat pe site.

  • Ca şi în Viva, nicio menţiune despre faptul că Elena Udrea a fost condamnată.
  • Ca şi în Viva, textul spune că Udrea "trăieşte în exil" şi este "refugiată în Costa Rica"
  • Este "o femeie cu o traiectorie politică uimitoare, cu o viaţă cu lumini - unele dintre cele mai stridente, şi umbre - unele dintre cele mai întunecate"
  • Udrea "a forţat intrarea în politica mare şi a candidat la funcţia supremă în stat, dar care s-a transformat într-o fugară şi a început o viaţă nouă, într-o lume nouă."
  • "Povestea ei e povestea tuturor femeilor din lume. Frica, bucuria, zilele lungi, nopţile albe, speranţele, primele bătăi ale celeilalte inimi. Şi întrebarea Elenei Udrea, întrebarea eternă despre misterul extraordinar al vieţii. Cine este FIINŢA care vine în viaţa mea? De ce m-a ALES pe mine?"

FOTO. Deschiderea ziarului Libertatea şi Pagina 3, cu Elena Udrea.

Citeşte şi:

FĂRĂ COMENTARII. Elena Udrea, „refugiata” care trăieşte „în exil”, copertă în Viva. Nimic despre condamnare

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus