Skip to main content

PREMIERĂ. X Factor va începe în august și are o nouă zi de difuzare. Nu se mai bate direct cu Vocea

 
PREMIERĂ. X Factor va începe în august și are o nouă zi de difuzare. Nu se mai bate direct cu Vocea

Al optulea sezon al talent show-ului X Factor va debuta, în premieră, în luna august. Show-ul va începe pe 26 august, potrivit Antenei 1, și va avea ca zi de difuzare, duminica. 

Show-ul va continua cu aceiași jurați, Horia Brenciu, Ștefan Bănică, Delia și Carla`s Dreams. Noutatea sezonului sunt prezentatorii, Mihai Bendeac și Vlad Drăgulin. 

Publicitate

Anul trecut, X Factorul Antenei 1 a debutat pe 10 septembrie, în aceeași zi cu Vocea României. 

X Factor a fost difuzat vinerea de la sezonul din 2014, când Horia Brenciu s-a alăturat show-ului de pe Antena 1. În același an, și Pro TV a decis să programeze Voce, tot vinerea (cifrele primei confruntări din 2014, AICI). 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • "mile", daca o luam asa, "poate exatlon va bate pro tv" si "daca Pro ul va continua sa difuzeze filme duminica seara - probabil va bate X-factorul".
  Cine e in pierdere ? "Antena 1", locul 3 pe comercial...
 • Blockbusterul de duminica seara de pe Pro tv - daca Pro ul va continua sa difuzeze filme duminica seara - probabil va bate X-factorul. Parerea mea.
 • "emisiunea a făcut aceeași audiente și duminica"
  Unde ? Vezi ca au fost mai mici in confruntarea cu "Vocea Romaniei". Cauta pe site.
 • "depasiti de fructul oprit in mai"
  Unde "mile" ? Serialul a "depasit" doar o singura zi, in rest dupa "Exatlon". Vezi aici: https://www.paginademedia.ro/2018/05/audiente-premiera-dupa-17-episoade-serialul-fructul-oprit-de-pe-antena-1-lider-pe-comercial
  Lider pe comercial dupa 17 episoade si tu zici ca serialul respectiv a fost peste "Exatlon" in luna mai ?

  "Mareane , atunci ce te bagi in seama si mai esti și agramat"
  "Mile", vezi ca si tu ai greseli... Nu te vezi ? "chefii in noie", "ni ai zis", "ce te-a apuc".
 • cine *** e *** mile...o avea un servici ca vad ca tot timpul comenteaza despre tv mai nou critica persoane le face agramate asta ori e prost ori prost el care nici nu stie sa scrie cred ca n a trecut de clasa a 2 a ce sa facem sa nu l ma lasam pe individul asta sa mai poata exprima in niciun fel despre nimic
 • Foarte bine ca au facut o pauza cu iUmor, riscau sa uzeze la maxim emisiunea.

  Oricum daca incepe Exatlon o sa rupa toate emisiunile concurentei. Desi nu cred ca vor face sezonul 2 pentru toamna, inca n-au anuntat niciun castig.
 • Mareane , atunci ce te bagi in seama si mai esti și agramat, ce ninja , ni ai zis tu ca aceste emisiuni sunt pt copii, de ce să te uiti, nu injurai tu exatlon , ce te-a apuc
 • Mile ma doare in cot de ce baga antenuta , sti ce este FRICA ,FRICA ,FRICA , ca vor avea o toamna de locul 3 cine stie ce pregatesc si ceilalti si o da in bara eu in locul pro as baga VOCEA sau NINJA , sau canalul EXATLON numai sa le dea in cap antenutei sau cine stie ce surpriza pregateste amandoua ca sa nu crezi ca ele vor sta pe brazda si apoi de ce incepe in august cad de obicei grila de toamna se incepea in septembrie

Trimite un comentariu