Skip to main content

Adrian Nartea și Emilian Oprea, în distribuția serialului Vlad de la Pro TV. Andrei Aradits, după o colaborare de mai mulți ani cu Antena 1, trece la serialul Pro

 
Adrian Nartea și Emilian Oprea, în distribuția serialului Vlad de la Pro TV. Andrei Aradits, după o colaborare de mai mulți ani cu Antena 1, trece la serialul Pro

Olimpia Melinte, Adrian Nartea, Andrei Araditz, Emilian Oprea, Diana Sar și Bebe Cotimanis se numără printre actorii care fac parte din distribuția serialului Vlad, pe care Pro TV îl are în producție. 

Acestora li se mai adaugă Aura Călărașu, Dan Condurache, Ion Haiduc, Dan Popescu, George Piștereanu, Victoria Răileanu, Ștefan Iancu, Ana Maria Bădilaș și Tudor Oprișan. Amintim că Andrei Araditz a colaborat în ultimii ani cu Antena 1, fiind parte a juriului Te cunosc de undeva. Locul său în emisiunea de pe Antena 1 a fost luat de un alt actor, Cristi Iacob (detalii, AICI). 

Publicitate

Despre serial

Producția spune povestea contelui de Monte Cristo, în variantă modernă.

Serialul „Vlad” îl are în centru pe Adrian (Anghel Damian), tânărul care a fost închis pe nedrept în urma înscenării unui jaf. Cei care l-au trădat sunt chiar prietenii lui, Ștefan Dragomir (Andrei Araditz) și Leonard Cazacu (Emilian Oprea).

După câteva experiențe traumatizante, acesta primește șansa la o nouă viață, îndrumat fiind de Cezar (Bebe Cotimanis), mentorul lui. Astfel are posibilitate să-și regleze toate conturile cu cei care l-au trădat.

După ce scapă din închisoare, Adrian devine Vlad, rol interpretat de Adrian Nartea, și se transformă într-un bărbat de succes, bogat, șarmant, care are aliați puternici ce sunt pregătiți să pună la punct toate detaliile unui plan perfect de răzbunare.

Olimpia Melinte joacă rolul Elizei, singura mare dragoste a lui Vlad, care l-a trădat atunci când acesta a fost închis, iar Diana Sărăcuțu este sora Elizei în serial, Roxana. 

 

 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • "nu inteleg de ce ai sarit in sus ca nu sunt actori buni la antena"
  "mile", nu inteleg de ce deviezi de la subiect. Ti-am raspuns exact la ce ai scris prima oara:
  ""singurul cunoscut dintre ei e o vedeta a antenei"
  "mile", mai uita-te si pe alte posturi TV si o sa ii cunosti. Nu sta 24 de ore din 24 doar pe "Antena 1". Si vezi ca multi actori joaca in teatre. Ai fost la teatru pana acum ?"

  Apropo, ti-a scris foarte clar Simona Stamatin ceea ce trebuie. Citeste.
 • Mai mile,miluta mama...Ma ustura ochii numai cand citesc comentariile tale.Foloseste mai putine cuvinte si incearca sa postezi ceva clar si la obiect.Te rog eu, incearca :)
 • "tu criticai actorii de la a1"
  Unde ? Dovezi "Mile". Nu "vorbe-n vant". Pune aici niste link-uri sa te cred.

  Si raspunde la ce iti scriu, nu mai devia subiectul.
  "mai uita-te si pe alte posturi TV si o sa ii cunosti. Nu sta 24 de ore din 24 doar pe "Antena 1". Si vezi ca multi actori joaca in teatre. Ai fost la teatru pana acum ?"
 • "cine sunt necunoscutii acestia"
  Pentru tine sunt necunoscuti. Casca ochii si citeste bine fiecare comentariu. Nu mai abera. Iti scriu iar, poate vezi mai bine:
  "mai uita-te si pe alte posturi TV si o sa ii cunosti. Nu sta 24 de ore din 24 doar pe "Antena 1". Si vezi ca multi actori joaca in teatre. Ai fost la teatru pana acum ?"
  "de actorii din fructul oprit"
  Pai si in serialul respectiv sunt mult actori de teatru.
 • ce se intampla cu platoul Stirilor ProTv...nu se mai da cadru larg pe platou, doar pe ecrane...nu mai vobeste Bebe Cotimanis...
 • "Postacilor , în afară de voi mai e cineva pe site , nu aveti de lucru sau sunteti angajați ca postaci"
  Ciudat, "Mile"... Tu esti singurul care apare cu comentarii la fiecare postare pe site. Si nu mai abera. Te supara adevarul si nu stii ce sa raspunzi ? Calmeaza-te.

  "nu ati terminat cu mizeriile voastre"
  Cine a fost primul pe site, cu "mizeriile" "mile" ? Ca sa te citez: "ce chin pt protevisti". Nu te vezi ?
 • Postacilor , nu ati terminat cu mizeriile voastre , în afară de voi mai e cineva pe site , nu aveti de lucru sau sunteti angajați ca postaci
 • Bravo !Doru.Cel mai bun comentariu.Cat despre acest mile (sau mai curand mila) care apare la fiecare articol cu comentarii proaste si inutile , am de spus doar atat : *** ? :)
 • Si vezi ca Bebe Cotimanis e mai cunoscut ca "vedeta antenei" mentionata de tine, "mile". Asa ca nu mai abera...
 • "singurul cunoscut dintre ei e o vedeta a antenei"
  "mile", mai uita-te si pe alte posturi TV si o sa ii cunosti. Nu sta 24 de ore din 24 doar pe "Antena 1". Si vezi ca multi actori joaca in teatre. Ai fost la teatru pana acum ?
 • F. am inteles ca se lucreaza cu scenaristi de valoare asa zic ei dar dupa cum se aude se va da la anul , sa mai facut un episod pilot la un serial scenarist Dragos Buliga unde va juca si Oana Pelea , copiaza si antenuta unul de comedie cu Banica jr
 • Sa așteptam mai multe imagini, dar momentan nimic nu recomanda serialul ăsta. Este bine ca se încearcă și alte genuri, dar probabil va fi ceva gen Deschide ochii. Depinde mult de scenaristi. Nu prea avem.

Trimite un comentariu