Skip to main content

SCHIMBĂRI în conducerea ziarului Libertatea. Noi șefi ai redacției. Anchetele nonsportive ale GSP, publicate în Libertatea

 
SCHIMBĂRI în conducerea ziarului Libertatea. Noi șefi ai redacției. Anchetele nonsportive ale GSP, publicate în Libertatea

SCHIMBĂRI în conducerea editorială a ziarului Libertatea. Redacția este condusă de un prim redactor-șef adjunct, Oana Costea (până acum redactor-șef adjunct).

Publicitate

Fostul redactor-șef, Robert Tătăruș, "a primit din partea trustului oferta de a conduce editorial întreaga divizie de TV a Ringier România", anunță ziarul Libertatea.

Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, Robert Tătăruș urmează să își anunțe decizia de a accepta sau nu în perioada următoare.

Totodată, poziția de redactor-șef Libertatea este, momentan, vacantă.

Oana Costea, prim redactor-șef adjunct, are 46 de ani. A intrat în presă în 1993, în echipa de investigații a ziarului Evenimentul zilei, condus, la vremea respectivă, de Ion Cristoiu.

O altă mutare ține de politica editorială a grupului:

 • investigațiile pe alte teme decât cele legate de sport vor fi publicate pe Libertatea și pe blogul lui Cătălin Tolontan, coordonator editorial Libertatea și GSP.
 • echipa de investigație va publica pe Gazeta sporturilor doar anchetele legate de sport

Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, vor urma și alte schimbări, care țin de ziarul Libertatea, ca produs editorial.

Ce se mai întâmplă în structura redacției Libertatea:

 • Cristi Coman, până acum redactor-șef al site-ului știricurate.ro va avea o poziție și în redacția Libertatea. El va si Senior Editor.
 • Vor fi doi redactori-șefi adjuncți: Livia Ispas (cu experiență de 18 ani la Mediafax și news.ro) și Camelia Stan (care lucrează la Libertatea de peste 20 de ani).
 • Oana Tonca cordonează site-ul libertatea.ro

Reamintim că, recent, a mai fost o plecare de la vârful grupului Ringier. Este vorba despre șeful de la online, Claudiu Ilioiu, după cum Paginademedia.ro a relatat AICI

Schimbările vin după ce Gazeta sporturilor a intrat, oficial, în grupul Ringier. Consiliul Concurenței a aprobat preluarea GSP de către grupul elvețian, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

Anunțul Libertatea, AICI.

Citește și:

Gazeta Sporturilor trece oficial la Ringier. Consiliul Concurenței a autorizat tranzacția

Ringier a cumpărat Gazeta sporturilor. Tranzacția, anunțată oficial

CULISELE tranzacției Ringier - GSP. Cum a ajuns bulgarul Stilian Shishkov să cumpere ziarul împreună cu Ringier. Trei case de pariuri au vrut GSP

Tolontan, despre tranzacția GSP - Ringier: „E o zi bună pentru meserie, într-o vreme în care jurnalismul primește mai ales vești rele”

Tolontan renunță la conducerea editorială a Gazetei, pentru o altă funcție în Ringier. Un alt Cătălin îi ia locul

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

 • Poate transmite cineva si astora de la libertatea.ro ca nu se poate sa nu afiseze pe pagina lor o forma de "contact" fie telefonic, mesaj sau coment.

  Iar referitor la articolele : "Vrei să primești 40.000 de lei pentru izolarea termică a locuinței? Află ce acte trebuie să-ți pregătești
  Citeşte întreaga ştire: Vrei să primești 40.000 de lei pentru izolarea termică a locuinței? Află ce acte trebuie să-ți pregătești" 14 Ian. 2017 23:00 , de Alexandru Boariu si "Iei bani frumoși, dacă-ți instalezi panouri solare. Statul te ajută să schimbi sistemul de încălzire a casei
  Citeşte întreaga ştire: Iei bani frumoși, dacă-ți instalezi panouri solare. Statul te ajută să schimbi sistemul de încălzire a casei" 05 Oct. 2016 14:25 , de Gabriela Boceanu
  .....
  NU DA STATUL banii, sunt directive si legi europene ia statul Roman are obligatia sa le adopte si sa le implementeze.
  Cat despre articole imi par jalnice, discriminatoare si o forma de reclama pentru boierii cu bani.

  Referitor la Reducerea energiei (sub orice forma) sunt reglementari si angajamente clare semnate de toate statele membre UE.

  Statul prin legile aberante in care are el grija cum sa imparta banii europeni nu face decat sa aplice directiva cu juma de masura.
  Obligativitatea statelor membre in angajament este pana in 2030 dar legea ramane valabila pana in 9999 ....
  Statul profita si aplica preferential directiva oferind avantaje neloiale pe piata interna si plasand contracte directe cu firmele de partid pe proiecte mari.
  Conform UE si Persoana fizica are access la rambursare sau la accesare fonduri pentru reducerea energetica, accesand institutiile teritoriale , care institutii prin legi de consiliu sau legi interne de "partid" se *** e omul de rand.

  Poate se oboseste cineva sa citeasca legiile europene inainte sa scrie articole si sa pupe in cur partidul.

  https://eur-lex.europa.eu
  PS: sa intrebe pe doamna isteata de ne reprezinta tara la UE cum stam cu accesarea de fonduri pentru termoizolatie apartamente, fonduri ce legal pot fi accesate si de persoana fizica dar birocratia din tara nu te lasa sau nu iti ofera informatiile respective.
 • E al 5-lea redactor șef schimbat la Libertatea de Mhnea Vasiliu în ultimii 7 ani. Prăbușirea continuă dintr-un motiv simplu: marele manager se crede fac-totum. Toți sunt proști, doar el e deștept!

Trimite un comentariu