Skip to main content

SCHIMBĂRI în conducerea ziarului Libertatea. Noi şefi ai redacţiei. Anchetele nonsportive ale GSP, publicate în Libertatea

 
SCHIMBĂRI în conducerea ziarului Libertatea. Noi şefi ai redacţiei. Anchetele nonsportive ale GSP, publicate în Libertatea

SCHIMBĂRI în conducerea editorială a ziarului Libertatea. Redacţia este condusă de un prim redactor-şef adjunct, Oana Costea (până acum redactor-şef adjunct).

Publicitate

Fostul redactor-şef, Robert Tătăruş, "a primit din partea trustului oferta de a conduce editorial întreaga divizie de TV a Ringier România", anunţă ziarul Libertatea.

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, Robert Tătăruş urmează să îşi anunţe decizia de a accepta sau nu în perioada următoare.

Totodată, poziţia de redactor-şef Libertatea este, momentan, vacantă.

Oana Costea, prim redactor-şef adjunct, are 46 de ani. A intrat în presă în 1993, în echipa de investigaţii a ziarului Evenimentul zilei, condus, la vremea respectivă, de Ion Cristoiu.

O altă mutare ţine de politica editorială a grupului:

  • investigaţiile pe alte teme decât cele legate de sport vor fi publicate pe Libertatea şi pe blogul lui Cătălin Tolontan, coordonator editorial Libertatea şi GSP.
  • echipa de investigaţie va publica pe Gazeta sporturilor doar anchetele legate de sport

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, vor urma şi alte schimbări, care ţin de ziarul Libertatea, ca produs editorial.

Ce se mai întâmplă în structura redacţiei Libertatea:

  • Cristi Coman, până acum redactor-şef al site-ului ştiricurate.ro va avea o poziţie şi în redacţia Libertatea. El va si Senior Editor.
  • Vor fi doi redactori-şefi adjuncţi: Livia Ispas (cu experienţă de 18 ani la Mediafax şi news.ro) şi Camelia Stan (care lucrează la Libertatea de peste 20 de ani).
  • Oana Tonca cordonează site-ul libertatea.ro

Reamintim că, recent, a mai fost o plecare de la vârful grupului Ringier. Este vorba despre şeful de la online, Claudiu Ilioiu, după cum Paginademedia.ro a relatat AICI.

Schimbările vin după ce Gazeta sporturilor a intrat, oficial, în grupul Ringier. Consiliul Concurenţei a aprobat preluarea GSP de către grupul elveţian, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

Anunţul Libertatea, AICI.

Citeşte şi:

Gazeta Sporturilor trece oficial la Ringier. Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia

Ringier a cumpărat Gazeta sporturilor. Tranzacţia, anunţată oficial

CULISELE tranzacţiei Ringier - GSP. Cum a ajuns bulgarul Stilian Shishkov să cumpere ziarul împreună cu Ringier. Trei case de pariuri au vrut GSP

Tolontan, despre tranzacţia GSP - Ringier: „E o zi bună pentru meserie, într-o vreme în care jurnalismul primeşte mai ales veşti rele”

Tolontan renunţă la conducerea editorială a Gazetei, pentru o altă funcţie în Ringier. Un alt Cătălin îi ia locul

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Asa Nu Asa Nu
    Poate transmite cineva si astora de la libertatea.ro ca nu se poate sa nu afiseze pe pagina lor o forma de "contact" fie telefonic, mesaj sau coment.

    Iar referitor la articolele : "Vrei să primești 40.000 de lei pentru izolarea termică a locuinței? Află ce acte trebuie să-ți pregătești
    Citeşte întreaga ştire: Vrei să primești 40.000 de lei pentru izolarea termică a locuinței? Află ce acte trebuie să-ți pregătești" 14 Ian. 2017 23:00 , de Alexandru Boariu si "Iei bani frumoși, dacă-ți instalezi panouri solare. Statul te ajută să schimbi sistemul de încălzire a casei
    Citeşte întreaga ştire: Iei bani frumoși, dacă-ți instalezi panouri solare. Statul te ajută să schimbi sistemul de încălzire a casei" 05 Oct. 2016 14:25 , de Gabriela Boceanu
    .....
    NU DA STATUL banii, sunt directive si legi europene ia statul Roman are obligatia sa le adopte si sa le implementeze.
    Cat despre articole imi par jalnice, discriminatoare si o forma de reclama pentru boierii cu bani.

    Referitor la Reducerea energiei (sub orice forma) sunt reglementari si angajamente clare semnate de toate statele membre UE.

    Statul prin legile aberante in care are el grija cum sa imparta banii europeni nu face decat sa aplice directiva cu juma de masura.
    Obligativitatea statelor membre in angajament este pana in 2030 dar legea ramane valabila pana in 9999 ....
    Statul profita si aplica preferential directiva oferind avantaje neloiale pe piata interna si plasand contracte directe cu firmele de partid pe proiecte mari.
    Conform UE si Persoana fizica are access la rambursare sau la accesare fonduri pentru reducerea energetica, accesand institutiile teritoriale , care institutii prin legi de consiliu sau legi interne de "partid" se *** e omul de rand.

    Poate se oboseste cineva sa citeasca legiile europene inainte sa scrie articole si sa pupe in cur partidul.

    https://eur-lex.europa.eu
    PS: sa intrebe pe doamna isteata de ne reprezinta tara la UE cum stam cu accesarea de fonduri pentru termoizolatie apartamente, fonduri ce legal pot fi accesate si de persoana fizica dar birocratia din tara nu te lasa sau nu iti ofera informatiile respective.
  • Zorro Zorro
    E al 5-lea redactor șef schimbat la Libertatea de Mhnea Vasiliu în ultimii 7 ani. Prăbușirea continuă dintr-un motiv simplu: marele manager se crede fac-totum. Toți sunt proști, doar el e deștept!

Trimite un comentariu

sus