Skip to main content

Toni Ionescu, alias Mârlanu', revine în serialul Trăsniții de la Prima TV

 
Toni Ionescu, alias Mârlanu', revine în serialul Trăsniții de la Prima TV

Schimbările continuă în distribuția serialului de comedie Trăsniții, de pe Prima TV. Toni Ionescu, interpretul personajului Mârlanu', revine în serial după aproximativ trei ani de absență, informează reprezentanții postului de televiziune. 

Revenirea actorului vine la aproximativ o lună după ce alți trei membrii ai echipei își anunțau plecarea. La începutul lunii iulie, Cătălin Marin a anunțat că va începe un proiect nou alături de colegii săi din serial Constantin Zamfirescu și Lavinia Stoica. (Subiectul pe larg, AICI)

Publicitate

Toni Ionescu:

„Pentru mine revenirea în televiziune a fost o chestie normală. Prima zi de filmare am avut senzația că alaltăieri am fost la muncă, am avut o pauză și m-am reîntors să filmez în platou. Pot spune că mi-a fost extraordinar de dor de operatori.

Ei au fost și sunt primul meu public, ei sunt azimutul meu. Dacă vreo scenetă, vreo glumă mi se pare ca nu va avea impactul dorit, eu cu ei verific. Îi văd la cameră, râd sau nu râd. De ei mi-a fost cel mai dor.”

Toni Ionescu a făcut parte din distribuția serialului încă de la începuturi. El a interpretat rolul unui sergent autoritar, incult şi grobian în producția Trăsniți în Nato.

A debutat în TV la emisiunea Chestiunea zilei, realizată de Florin Călinescu la Pro TV. A mai interpretat roluri în show-urile Tilică, steluţă de cinema sau Pitici şi tătici. Serialul Trăsniții a fost desemnat, de către Guinness Book în anul 2015, drept cel mai longeviv sitcom din lume.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • Nu cred ca cel mai inportant lucru acum va fi public pe platourile de filmare, nu stiu daca cineva vrea sa rada doar auzind niste rasete reale sau auzind replici bune de la actori, cred ca mai important e ce vor transmite actorii publicului din fata televizorului. Toni e un plus mare pentru sitcom si pentru Prima Tv, Toni e omul care mi-a marcat copilaria si am urmarit tot ce s-a putut cu el si peste tot am observat ca revenirea asta e foarte asteptata, deci cu siguranta va fi un plus fata de audientele din sezoanele trecute, desigur ca orice serial dupa o vreme isi mai pierde din audienta dar e bine ca inca rezista pe piata, mai rar vezi asa ceva, mai ales prin televiziunile de la noi.
  • daca nici de data asta nu vor avea public in platou,ci doar vor folosi banda de rasete,nu se schimba nimic.
    Nu stiu cat de mare poate fi investitia pentru asta,dar e un lucru obligatoriu la un sitcom care se respecta
  • "ca pro tv l-a făcut vedeta"
    Macar pe la "Pro TV" a mai aparut in unele emisiuni. La "Antena 1" a fost ?

    Bine ca a revenit. Dar sa vedem daca, creste in audiente serialul...
  • Nu pot spune protevistii postaci ca nu e bun, ca pro tv l-a făcut vedeta , ca atunci nici pro tv nu e de calitate, toni e bun, bravo pt cel mai lung sit-com din lume

Trimite un comentariu