Skip to main content

Unul din cei mai vechi reporteri pleacă de la Digi. Se întoarce la Antena 1

 
Unul din cei mai vechi reporteri pleacă de la Digi. Se întoarce la Antena 1

Plecare din rândul reporterilor Digi 24. Unul dintre cei mai vechi reporteri de terne ai staţiei se mută la o altă televiziune.

Publicitate

Este vorba de Laurenţiu Rădulescu, care mai lucrează pentru Digi până la sfârşitul săptămânii.

Rădulescu este unul dintre cei mai vechi reporteri de la Digi 24. A venit la postul de ştiri încă din faza de pregătire, cu un an înainte de lansarea oficială a televiziunii.

El a acoperit subiecte din zona Ministerului Apărării, Jandarmeriei, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă - ISU şi altele. A fost trimis în zone de conflict (a transmis din Ucraina, de exemplu).

În seara de 10 august, a fost unul dintre reporterii care au fost în Piaţa Victoriei la intervenţia brutală a jandarmilor.

Unde va pleca?

Jurnalistul va fi de săptămâna viitoare reporter pentru Observatorul Antenei 1, post la care a lucrat înainte de Digi 24.

Contactat de Paginademedia.ro, Laurenţiu Rădulescu a confirmat plecarea. Cât despre motive:

"A fost o chestiune personală, legată de ceea ce îmi doresc să fac în această profesie", a declarat Rădulescu pentru Paginademedia.ro.

Este a treia plecare din rândul reporterilor Digi 24 din ultimele luni. Înainte de Laurenţiu Rădulescu, au părăsit staţia Cătălin Bălan (detalii, aici) şi Cristina Sbârn (detalii, aici), care au trecut în comunicare şi PR.

Laurenţiu Rădulescu, Carte de vizită:

2011-2018: Reporter Digi 24

2006-2010: Reporter observator Antena 1

2004-2006: Reporter

Este absolvent de Filosofie şi Jurnalism

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mihai Mihai
    Fiecare are dreptul de a alege unde muncește. La Antena 3 va avea probabil expunere mai bună.
  • Petrișor Obae Petrișor Obae
    @otevistu de serviciu
    1. Personal, nu cunosc vreun contract al Pro TV cu "presa care contează." În legătură cu întrebarea legată de Paginademedia.ro, este cât se poate de clar că nu există niciun fel de contracte.

    Articolele parte a unui contract/proiect special/parteneriat sunt marcate ca atare: (P), Proiect Special, Parteneriat etc. Din respect pentru cititori, așa cum ai precizat în comentariu.

    3. Politica editorială Paginademedia.ro urmărește o relatare obiectivă a evenimentelor. Fără o poziționare de o parte sau de alta a "baricadei". Realitatea nu este însă o "baricadă", iar relatarea ei, așa cum este, că unora le (ne) convine sau nu le convine, nu înseamnă o "poziționare".

    Tot ca parte a politicii editoriale ține și separarea editorialului de comercial. O "finanțare ONG-istă" sau din partea unor clienți comerciali nu înseamnă o poziționare editorială anume. Cel puțin în cazul nostru. Sunt lucruri separate. Oricum "finanțări ONG-iste" nu avem :)
  • Bianca Bianca
    Laurentiu este unul dintre cei mai buni reporteri din tara. A transmis de la unele dintre cele mai importante evenimente din tara si internationale. Dincolo de orice pareri subiective, el este unul dintre cei care isi respecta profesia si o face asa cum trebuie.
  • Colmar Colmar
    Dar toate ca toate e treaba sa ce face baiatul
  • otevistu de serviciu otevistu de serviciu
    1. Observ din nou cum Paginademedia prezintă din nou diafan unele știri. Se întâmplă când e vorba despre cuplul de vis Digi24 - ProTV. Aș zice că nu e exclus să fi încheiat un contract de bună purtare față de cele două televiziuni, cum a încheiat ProTV cu presa "care contează". Dl. Obae, ar trebui să precizați în știrile care vizează cele două posturi dacă s-a încheiat un astfel de contract, să știe cititorii să aibă rezervele cuvenite. Din respect pentru cititori, faceți acest lucru.
    2. Spre deosebire de ProTV, Digi24 are pe teren niște reporteri unul mai antipatic decât celălalt. Subiectiv fiind, că altfel nu am cum, Laurențiu e unul dintre ei. Asta explică și faptul că lumea schimbă canalul când apare el, sau alții. La fel e și cu unele dive din studio, devenite parcă peste noapte fanatice promotoare ale USR.
    3. Paginademedia se așează într-o anumită parte a baricadei, când vorbește despre "intervenția BRUTALĂ a jandarmilor". A stabilit dl. Obae asta? La TV am văzut că au fost brutali protestatarii, apoi jandarmii, ceea ce e foarte normal. Doar nu trebuiau să fugă acasă în fața unor agresori. Sau poate era un citat de pe burtierele Digi24? Ori B1? Ori Realitatea? Atunci trebuia pus în ghilimele. Poate și aici paginademedia ar trebui să precizeze dacă primește vreo finanțare ONG-istă, ori dacă dl. Obae a beneficiat de vreo bursă din asta jucăușa dincolo de ocean, și dacă da, de unde, din moment ce este vizibilă atitudinea partizană. Normal și civilizat este să știe și cititorul pe ce limbă ciripește acest site.
  • Mr. Gigea Mr. Gigea
    Asa zis reporter Laurentiu pleaca de bun ce este. Ce rusinica! :)))
  • Carmen Carmen
    Va rugam FARA VANDICI ! Ca sa putem urmari si noi emisiunea! Multumim!
  • johhny bravo johhny bravo
    Bing, la tine daca cineva isi schimba jobul dupa 6 ani inseamna ca zboara din floare-n floare? Sau te ai trezit vorbind dupa spritz?
  • Adi Adi
    Era unul dintre cei mai buni reporteri de la Digi.Pacat.Dar nu credeam niciodata ca se va duce la Antena.Poate doar pentru bani ff multi.Ceea ce nu cred ca mai ofera azi Antena.Sunt la pamant cu audientele.
  • bing bing
    fi-mi-ar scarba !!!
    zboara ca albina din floare in floare, si se duce acolo unde crede ca va curge miere mai buna
    de ce nu are curaj sa spuna care e adevaratul motiv? Nu-i multumit de salariu sau are nevoie de mai multa afirmare? Se duce iar la Antena 1 ca acolo e audienta mai mare, Digi24 nu a reusit dupa atatia ani sa intre in topuri

Trimite un comentariu

sus