Skip to main content

Mişcări la Digi 24: postul de producător general, vacant. Reporterul Cristina Sbîrn a plecat. La fel doi editori

 
Mişcări la Digi 24: postul de producător general, vacant. Reporterul Cristina Sbîrn a plecat. La fel doi editori

Mişcări la postul de ştiri Digi 24. De câteva zile, staţia are posturl de producător general vacant. Reporterul Cristina Sbîrn a plecat. În ultima perioadă, au părăsit televiziunea şi doi EOD - Editor of the Day.

Publicitate

Detalii, în continuare:

Fără producător general

Postul de producător general este, în prezent, liber. De la începutul lunii iunie, din informaţiile Paginademedia.ro, Bebe Nicola a renunţat la poziţia de producător general, după un an în această poziţie. El rămâne în Digi 24, ca producător executiv.

Bebe Nicola - care lucrează la Digi 24 de la începuturile staţiei - a fost numit producător general în aprilie anul trecut, după cum Paginademedia.ro a scris aici. El îl înlocuia pe George Simionescu (care a fost producător general timp de doi ani şi jumătate).

Din informaţiile Paginademedia.ro, Digi 24 nu a numit încă un nou producător general.

Cristina Sbîrn se duce în PR

Reporterul Cristina Sbîrn a plecat de la Digi 24, tot din această lună. Direcţia: PR. Cristina Sbîrn a acoperit, în timp, zona de transporturi şi, în ultimul an, a fost principalul reporter pe Guvern al Digi 24.

Înainte de Digi 24, Cristina Sbîrn a lucrat la Evenimentul zilei, la Adevărul şi la Realitatea TV.

Şi Raluca Lunculescu - reporter pe externe, a părăsit Digi 24, dar în luna aprilie. Lunculescu revenise la Digi în iunie 2016, din poziţia de purtător de cuvânt al MAE (poziţie în care plecase chiar de la Digi 24), după cum Paginademedia.ro a scris aici. În prezent, Raluca Lunculescu lucrează la agenţia de PR Links Associates.

Doi EOD au plecat în ultima perioadă

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, în ultima perioadă, doi EOD - Editor of the Day au plecat din Digi 24. Este vorba de Raluca Finţă şi de Horaţiu Mihai.

În prezent, staţia de ştiri are trei EOD: Dumitru Rahău, Adi Cojocaru şi, după plecarea celor doi, Alex Căruceriu.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • bing bing
    de ce nu au curaj sa spuna adevaratele motive ?
    Nu sunt multumiti de salariu sau au nevoie de mai multa afitmare?
    Peste vreo cateva luni iar citim pe pagina de media ca acestia se intorc iar la Digi 24. De unde scuipa, de acolo o sa linga cum zice proverbul....
  • didi didi
    @damian, toata lumea care lucra in presa la vremea aia stie ca erau o multime de reporteri care luau bani de la udrea ca sa scrie de bine. nu doar cei *** de ***, dar si altii. practica era veche, o consacrase un mare finantator agramat si ghiolban care dadea bani sa apara stiri cu el la teveu.
  • mile mile
    Se cam pleaca de la digi. Oare de ce?
  • Damian Damian
    Hahaha..."a-t-i"intrebat o pe sbarn ce a facut cu banii primiti ca diurna in 2009,cand a fost la Paris? ***. Si poate o mai intrebati cum a zburat din
    realitatea catavencu cand s-a aflat....si pe ea,si pe sergiu voicu sa-l mai intrebati...amandoi in aceeasi situatie.
    Si nu aveti decat sa-mi moderati comentariul .....
  • Rudi Rudi
    Niste nimeni pleca de nicaieri. Succesuri!
  • Adi Adi
    Cand va spuneam ca la Digi este mai rau ca la puscarie.....Sunt oameni carec pleaca de acolo ca sa nu ajunga la spitalul de nebuni!
  • Prelipceanu Prelipceanu
    Am auzit ca vine aura titiriga. :))) le doresc succes si ma intreb cati eod, reporteri, etc vor mai ramane. E tare ca stirea e pe site de ore bune. Zero comenetarii. Exact ca audienta. Trist. Oare de ce pleaca oamenii de la cel mai " curat"post de stirI. Cosmine esti bine?:)

Trimite un comentariu

sus