Skip to main content

VIDEO. Digi anunță "prima campanie de imagine din istoria grupului". Spotul a fost filmat în mai multe locații din București și Prahova

 
VIDEO. Digi anunță "prima campanie de imagine din istoria grupului". Spotul a fost filmat în mai multe locații din București și Prahova

Digi a lansat astăzi ceea ce anunță a fi "prima campanie de imagine din istoria grupului" fondat de Zoltan Teszari, grup care până anul trecut s-a numit RCS&RDS. Campania vine la pachet cu un spot video și este pusă sub sloganul - De 25 de ani, conectați #Nelimitat.

Publicitate

Este prima campanie de imagine pe tot grupul Digi. Până acum, grupul fondat de Zoltan Teszari - care funcționeacă sub numele Digi de doar un an, a mai avut campanii, dar pentru diverse produse și servicii. De exemplu, pentru serviciile de televiziune prin satelit, acum 14-15 ani, cu cârcotașii Șerban Huidu și Mihai Găinușă sau seria Belgravistan, pentru Digi Mobile, pentru care s-a lucrat cu agenția Papaya Advertising.

Potrivit reprezentanților companiei, noul spot spune poveste companiei și evoluția acesteia, în paralel cu transformarea societății românești. De asemenea, videoclipul pune accent pe câteva momente din viața unui român născut în perioada Revoluției din 1989. 

Producția spotului TV a fost realizată cu oameni obișnuiți, menționează aceeași sursă. Printre aceștia se numără:

"Asistenta medicală în rolul mamei, pensionarul pasionat de electronică în rolul bunicului mecanic de motociclete, modelul în rolul mamei tinere sunt doar trei dintre ei. Alți 80 de figuranți și 17 protagoniști completează reprezentarea."

Scenele au fost filmate în diverse locații din Prahova și București. Mai exact, platorurile de filmare au fost un garaj din cartierul Militari, Școala generală nr. 8 Câmpina, o terasă din zona Ateneului Român, Barajul Paltinu (Prahova), un bar, o stradă veche din București și câteva cadre pe platourile Castel Film.

Campania a început astăzi, 27 august, și va rula timp de o luna la TV, radio, online și social media. De asemenea, în perioada octombrie - noiembrie, spotul va rula și în cinematografe.

Echipa de producție:

Echipa:

Tudor Dumitrașcu (creație și regie)

Tony Pisaroglu (producător)

Claudiu Boboc (Production Unit Manager)

Liviu Pojoni și Adrian Rugină (Directori de imagine)

George Popa (coloană sonoră originală)

Petru Mărgineanu (voce)

Safe-Frame.com (grafică)

O-Video (colorizare)

Casa de producție: H5 

Serghei Bulgac, CEO al Grupului Digi | RCS & RDS:

”Campania arată cum Digi | RCS & RDS a contribuit la îmbunătățirea vieții românilor, introducând treptat tehnologii tot mai performante și conținuturi tot mai diverse. Azi, grație unei viziuni de business curajoase, suntem lideri în România pe piața serviciilor de televiziune prin cablu și a serviciilor de internet.

Ca să ajungem aici, am muncit, am inovat, am experimentat, am făcut pionierat în domeniul telecomunicațiilor. Așa am reușit să le oferim milioanelor de abonați servicii de comunicații electronice de cea mai bună calitate la prețuri competitive și să ducem brand-ul Digi dincolo de granițe, în Ungaria, Spania, Italia.

Suntem mândri de aceste reușite ale echipelor noastre, obținute cu ajutorul unei rețete unice: am fost și suntem conectați nelimitat la aspirațiile românilor”

Spotul video - Digi: Conectați #Nelimitat

 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • foarte slab.
    inghesuiala de cadre cliseistice, copy chinuit sa tina pasul cu imaginile, nu creste, nu transmite, nu livreaza. o incrucisare ratata intre un spot de telefonie si unul de asigurari. productie multa, inima zero.
  • "Asistenta medicala in rolul mamei, pensionarul pasionat de electronica in rolul bunicului, modelul in rolul mamei tinere".

    Ma intreb cate mame tinere au meseria de model, aceasta ocupatie este prezentata atat de des in reclame, de zici ca vreo statistica le-a spus ca este ceva reprezentativ la nivel national. Nu mai gasesc romancele si alte meserii...cum ar fi...meseria de "influencerita"...glumesc, am vrut doar sa va sperii.
    Iar cetateanul care saruta steagul UE...vai de mine...ce miorlaiala!
  • Va rog sa publicati audientele de aseara sa vedem ce-a facut Nea Marin si Femei în înfruntarea destinului de pe Happy Chanel! Va rog !
  • vai de mine ce explicit/invechit/propagandistic e clipu asta... Au tacut atitia ani si acu cind vorbesc, te sperii!

Trimite un comentariu