Skip to main content

Fosta șefă a digitalului Pro TV este noul director de marketing al elefant.ro

 
Fosta șefă a digitalului Pro TV este noul director de marketing al elefant.ro

Alina Cazacu este, începând cu această lună, noul Head of Marketing în cadrul magazinului online elefant.ro, cu afaceri în România și Republica Moldova. 

Alina Cazacu a ocupat anterior poziția de Head of Digital la ProTV, până în iunie 2018, după cum Paginademedia.ro a relatat AICI. Pentru puțin timp a testat și viața de antreprenor, deschizându-și propria agenție de marketing digital înainte de a se alătura echipei elefant.ro. 

Publicitate

Alina Cazacu a inițiat și dezvoltat mai multe proiecte online la Telekom și ulterior la Pro TV, printre ele numărându-se și lansarea platformei video.

Alina Cazacu:

„Venirea mea în elefant.ro reprezintă cumva o întoarcere la domeniul care mi-a plăcut cel mai mult și cu care mi-am început cariera în digital – comerțul online. Simt că experiența acumulată, împreună cu specializarea în marketing digital, sunt un mix foarte potrivit pentru dezvoltarea brandului elefant.ro în următorii ani. Obiectivul meu aici este de a convinge, cot la cot cu echipa elefant.ro, cât mai mulți oameni, ca destinația lor preferată de cumpărături online să fie elefant.ro pentru categoriile pe care le acoperim.”

Sergiu Chircă, CEO al elefant.ro:

„Suntem bucuroși că Alina Cazacu a preluat conducerea departamentului de marketing al elefant.ro. Numirea Alinei este încă un pas pe care îl realizăm în direcția consolidării echipei tinere, dinamice și cu ambiții mari pe care elefant.ro o are în prezent.”

Citește și:

EXCLUSIV. Plecări de la vârful digitalului Pro TV: Lucian Lipovan și Alina Cazacu părăsesc grupul media

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • suna a (s)cadere rau de la digitalu' Protv la ... Sau nu mai sperie nici protv pe nimeni (la concurenta ma refer)

Trimite un comentariu