Skip to main content

Fosta şefă a digitalului Pro TV este noul director de marketing al elefant.ro

 
Fosta şefă a digitalului Pro TV este noul director de marketing al elefant.ro

Alina Cazacu este, începând cu această lună, noul Head of Marketing în cadrul magazinului online elefant.ro, cu afaceri în România şi Republica Moldova.

Publicitate

Alina Cazacu a ocupat anterior poziţia de Head of Digital la ProTV, până în iunie 2018, după cum Paginademedia.ro a relatat AICI. Pentru puţin timp a testat şi viaţa de antreprenor, deschizându-şi propria agenţie de marketing digital înainte de a se alătura echipei elefant.ro.

Alina Cazacu a iniţiat şi dezvoltat mai multe proiecte online la Telekom şi ulterior la Pro TV, printre ele numărându-se şi lansarea platformei video.

Alina Cazacu:

„Venirea mea în elefant.ro reprezintă cumva o întoarcere la domeniul care mi-a plăcut cel mai mult şi cu care mi-am început cariera în digital – comerţul online. Simt că experienţa acumulată, împreună cu specializarea în marketing digital, sunt un mix foarte potrivit pentru dezvoltarea brandului elefant.ro în următorii ani. Obiectivul meu aici este de a convinge, cot la cot cu echipa elefant.ro, cât mai mulţi oameni, ca destinaţia lor preferată de cumpărături online să fie elefant.ro pentru categoriile pe care le acoperim.”

Sergiu Chircă, CEO al elefant.ro:

„Suntem bucuroşi că Alina Cazacu a preluat conducerea departamentului de marketing al elefant.ro. Numirea Alinei este încă un pas pe care îl realizăm în direcţia consolidării echipei tinere, dinamice şi cu ambiţii mari pe care elefant.ro o are în prezent.”

Citeşte şi:

EXCLUSIV. Plecări de la vârful digitalului Pro TV: Lucian Lipovan şi Alina Cazacu părăsesc grupul media

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • danai danai
    suna a (s)cadere rau de la digitalu' Protv la ... Sau nu mai sperie nici protv pe nimeni (la concurenta ma refer)

Trimite un comentariu

sus