Skip to main content

AUDIENȚE. X Factor, mai bine decât săptămâna trecută. A trecut de Kanal D, dar a rămas sub Pro TV

 
AUDIENȚE. X Factor, mai bine decât săptămâna trecută. A trecut de Kanal D, dar a rămas sub Pro TV

AUDIENȚE. X Factor s-a auzit ceva mai tare în această săptămână. Talent show-ul a scos cifre mai bune față de ediția difuzată marțea trecută. Antena 1 a reușit să treacă peste Kanal D, dar a rămas sub Pro TV.

Publicitate

X Factor a fost pe poziția a doua, pe toate targeturile. După Pro TV, dar înainte de Kanal D (săptămâna trecută, X Factor era pe trei, după postul turcesc, și la nivelul întregii țări, și la orașe).

Antena 1, cu X Factor, a strâns o audiență medie de aproximativ un milion de telespectatori din întreaga țară, în fiecare minut. Pro TV a avut, pe interval, o medie de aproximativ 1,7 milioane de telespectatori, în fiecare minut. 

Săptămâna trecută show-ul prezentat de Mihai Bendeac și Vlad Drăgulin s-a clasat pe trei în toată țara și la orașe. Ediția de aseară s-a regăsit pe locul secund în topul audiențelor, pe toate targeturile. 

Pe interval, X Factor s-a intersectat cu serialul turcesc Mireasă din Istanbul, de la Kanal D, și cu producțiile de pe Pro TV, Las Fierbinți și filmul Legea străzii

Posturile de știri Antena 3 și România TV au completat top cinci, la nivel național și în mediul urban. Pe publicul comercial, Național TV și Happy Channel s-au clasat pe locurile patru și cinci. 

Paginademedia.ro prezintă audiențele serii de marți, pe intervalul X Factor: 

NAȚIONAL. X Factor a avut cifre mai mari față de cele strânse săptămâna trecută. Aproximativ un milion de telespectatori s-au uitat, în fiecare minut, la emisiunea de talente (cu 200.000 peste ediția trecută). Producția a avut o cotă de piață de 10,8%.

Pro TV a fost liderul serii, cu producțiile Las Fierbinți și Legea străzii pe intervalul X Factor. Postul de televiziune a scos o audiență de 1,7 milioane de telespectatori, în fiecare minut. De asemenea, a avut o cotă de piață de 13,0%.

Kanal D a ținut aproape de Antena 1 și s-a clasat pe trei, cu o medie de aproximativ 980.000 de telespectatori, în fiecare minut. Mireasă din Istanbul a avut o cotă de piață de 12,3%

URBAN. La orașe, emisiunea de talente a Antenei 1 a strâns o audiență medie de aproape 590.000 de telespectatori, în fiecare minut. 

Pro TV și-a menținut poziția pe primul loc. Pe intervalul X Factor a avut o medie de aproximativ 770.000 de telespectatori, în fiecare minut. 

Podiumul a fost completat de Kanal D, care a avut o medie de aproape jumătate de milion de telespectatori

COMERCIAL. Pe publicul vârsta între 18 și 49 de ani, Antena 1 a avut o medie de aproximativ 260.000 de telespectactori, în fiecare minut. Postul TV a avut o cotă de piață de 17,1%

Pro TV a avut, la orașe, o medie de aproape 400.000 de telespectatori, în fiecare minut. De asemenea, pe interval a avut o cotă de piață de 25,6%

Kanal D a avut, pe intervalul X Factor, o medie de aproximativ 135.000 de telespectatori, în fiecare minut.

Audienţa posturilor TV marți, 25 septembrie, pe intervalul X Factor (20.00-22.55), la nivel NAŢIONAL

  NATIONAL   Nr. Persoane   Rtg (%)   Shr (%)  
1 Pro TV 1.764.000 9.8 22.1
2 Antena 1 1.035.000 5.8 13.0
3 Kanal D 978.000 5.5 12.3
4 Romania TV 371.000 2.1 4.6
5 Antena 3 305.000 1.7 3.8

Sursa: Kantar Media Copyright: ARMA 

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deținătorilor de televizoare din România.
**Share/Cotă de piață: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienţa posturilor TV marți, 25 septembrie, pe intervalul X Factor (20.00-22.55), în mediul URBAN:

  URBAN   Nr. Persoane   Rtg (%)   Shr (%)  
1 Pro TV 766.000 8.0 18.4
2 Antena 1 587.000 6.1 14.1
3 Kanal D 448.000 4.7 10.8
4 Antena 3 239.000 2.5 5.8
5 Romania TV 179.000 1.9 4.3

Sursa: Kantar Media Copyright: ARMA
 
*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deținătorilor de televizoare de la orașe.
**Share/Cotă de piață: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienţa posturilor TV marți, 25 septembrie, pe intervalul X Factor (20.00-22.55), pe publicul COMERCIAL:

  COMERCIAL   Nr. Persoane   Rtg (%)   Shr (%)  
1 Pro TV 397.000 9.0 25.6
2 Antena 1 264.000 6.0 17.1
3 Kanal D 133.000 3.0 8.6
4 National TV 58.000 1.3 3.8
5 Happy Channel 53.000 1.2 3.4

Sursa: Kantar Media Copyright: ARMA
 

 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

 • Putina, mai știi decât sa imiți? Eu nu îmi bat capul cu tine ca Doru. Mie îmi place sa te fac de ras cum îl făceam și pe mile.

  La fel ca și mile, ai niște probleme clare. Am zis eu ca pro a făcut dublu? Am zis ca a făcut cu 50% mai mult. Nu e același lucru, dar se pare ca ești mai rau decât credeam. Așa ca da, mai mergi pe la școală. Nu sta doar pe antena și aici ca o sa ramai așa și o sa rada lumea de tine. :))
 • F,aceleasi discursuri ca ale lui Doru, fratele meu, tineti predicile pentru tine , stiu eu foarte bine ce calcule fac , tu esti prostu Doru, ca doar Doru esti!Si cu publicul comercial , nu are Pro tv dublu fata de antena 1 , mai straduiestete la calcule! Cifrele din fata vorbesc,si cifrele arata 9 puncte de rating iar antena 6, unde vezi tu dublu??? ***!
 • Deci tot nu știi Putina ce înseamnă 50%? Sau nu știi sa calculezi? :)) și mai insiști sa arăți tuturor. Calmeaza-te. Lumea a identificat prostul. :))

  Apropo, asta cu covrigul este alta similara cu a lui mile. :)) tine covrigul pentru tine și pune mana pe carte. Nu doar la tv. Poate așa știi și tu ce înseamnă 50% și cum se calculează, fiindca da pro a avut cu 50% mai mult decât antena pe comercial. Spun în caz ca nu ești sigur. Incerc sa te ajut. Poate mai înveți și tu ceva ca ai nevoie. :)) nu vrei sa ramai așa.
 • "Razvan Putina", poti sa incepi cu lauda pentru "Antena 1". Serialul a fost lider pe intervalul de difuzare. Singurul "produs" din "ograda" "Antena 1" ce mai prinde locul 1. Acum, iar urmeaza o saptamana pe locul 2, pana miercuri...
 • Apropo Fructul Oprit a fost lider detasat de audienta aseara pe toate targeturile dar si in Prime-Time ! La nivel national a atins un numar de 1,6 milioane de persoane , în minuntul de aur! Sursa : Radar de media
 • F , bravo baiete , primesti un covrig, habar n-ai ce-i cu tine, a avut Las Prajiți ai tai cu 50% share mai mult decat X-Factor?? te dai inteligent, habar n-ai sa faci un calcul!Nu vorbi despre nivelul meu ba baiatule, tu esti mai prost ca prostii!
 • Așa Putina. Arătați nivelul. După ce ești cum ești, mai și te contrazici cu cifrele în fata? Nu știi sa calculezi 50%? Nu știi ce înseamnă? O jumătate în plus a avut pro. Nu știi ce înseamnă nici jumătate? Întreabă în jurul tău. :))
 • "F" du-te dracu de ***, mai lucreaza tu la mintea ta de om prost, nu poti face niste calcule , Pro tv a batut antena cu 50 %, ai vrea tu ***! Om prost ce esti!
 • Am înțeles Putina. Antena matura pe jos cu pro dacă are zero și ceva în plus, dar daca pro are cu 50% mai mult decât antena, dupa mintea ta nu a fost o diferenta așa mare? :)) ce pot sa mai zic la asemenea prostii? Mai lucrează la mintea ta. :))
 • "Doru" ceva informatii de pe alte site-uri cu privire la ce s-a întamplat aseara? Adica cine a fost pe locul 1 Visuri la cheie - Exatlon-Fructul Oprit.
 • "sa stii ca nu a fost o diferenta foarte mare între X Factor si Las Fierbinti."
  Esti sigur ? Vad ca pe comercial pe intervalul "X Factor", "Pro TV" a avut 9 puncte rating, iar "Antena 1" doar 6.
  Daca ne luam dupa site-ul "radardemedia": "Serialul Las Fierbinți a fost lider de audiență pe toate segmentele de public, înregistrând 9.7 puncte de rating și 26.7% share pe targetul comercial, format din public cu vârsta curpinsă între 18 și 49 de ani din mediul urban, în timp ce televiziunea clasată pe poziția secundă, ANTENA 1 avea 5.7 puncte de rating și 15.7% share."
  Diferenta de 4 puncte rating pe comercial e destul de mare... Si eu vorbesc doar de comercial, nu ma intereseaza nationalul.
 • Si ce vrei sa-ti fac eu daca" Prajitii" au" maturat pe jos" cu X Factor, sa stii ca nu a fost o diferenta foarte mare între X Factor si Las Fierbinti.

Trimite un comentariu