Skip to main content

CNA a aprobat: Music FM își schimbă numele, Dance FM se extinde

 
CNA a aprobat: Music FM își schimbă numele, Dance FM se extinde
Sursa foto: Hepta

Consiliul Național al Audiovizualului a aprobat în ședința publică de astăzi solciitările RCS ce vizează modificări ale licențelor Music FM și Dance FM. 

Publicitate

Ce a aprobat CNA: 

  1. Cesionarea celor patru frecvențe de pe societatea Campus Radio, la compania RCS&RDS: Dance FM din București și Music FM din București, Cluj Napoca și Târgu Mureș. 
  2. Modificarea denumirii Music FM din București în Chill FM. 
  3. Modificarea denumirii Music FM din Cluj Napoca și Târgu Mureș în Dance FM și retransmisia pe cele două frecvențe a Dance FM București. 

Lucian Mihai, reprezentant RCS, în fața CNA: 

„La momentul la care am cesionat licențele de la Pro TV, compania avea două stații radio - Music FM și Dance FM - pe o altă societate, pe Campus Radio. A fost mai simplu să intrăm în acționariatul societății Campus, pentru că erau contracte în derulare, erau mai mulți angajați și între timp am reușit să rezolvăm și aceste probleme financiare. Acum putem trece licențele pe RCS, așa cum am vrut inițial, cu anumite modificări.”

Marius Onuc, despre Dance FM:

„În ce privește licențele din Cluj și Târgu Mureș, am dori să retransmitem Dance FM pe el. Important de menționat, puterea celor două licențe este de 0,05 KW. De aceea se și numește firma Campus RadiO SRL, pentru că inițial acestea erau structurate ca radiouri doar pentru campusuri studențești. Dance FM a ajuns până pe patru ca market share. Suntem pe șase pe publicul comercial.”

Dragoș Vulgaris, reprezentant Music FM:

„În ce privește Music FM, am luat decizia de a-i schimba numele, pentru că Music FM este un nume destul de general. Are, în acest moment, un playlist oarecum asemănător cu celelalte playlist-uri ale radiourilor care au deja mulți ani în spate și automat este foarte greu să ajungi la nivelul lor pe București. În această idee, am luat hotărârea să încercăm să-l schimbăm în Chill FM, un post unde se va schimba playlistul, fiind în concordanță cu numele: un post de radio de nișă neacoperită în București.”  

Paginademedia.ro a anunțat transformarea Music FM în Chill FM încă de la începutul lunii august. Detalii AICI

Citește și: 

RCS lansează oficial Chill FM pe frecvența Music FM din București

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • 50W fara restrictii fizice in fata antenei ajung pentru a acoperi un oras precum Cluj si ceva imprejurimi, daca se emite din centrul orasului sau de la periferie, si cam atat. Pentru acoperire ceva mai mare , ar avea nevoie de 150-200W. In Bucuresti ii ajuta frecventa, 89.5 e in spectrul jos, cu aceeasi putere distanta e un pic mai mare decat daca ai emite mai sus (cred ca neglijabil, but still)
  • Dance FM Cluj daca emite doar cu 50 de wati de pe cladirile de 8 etaje din Hasdeu cat acopera ?
    Cea mai buna idee ar fi sa emita de pe Spitalul de Recuperare din Zorilor sau Belvedere .

Trimite un comentariu