Skip to main content

Emisiunea „Beton” revine la Comedy Central, cu o nouă zi de difuzare

 
Emisiunea „Beton” revine la Comedy Central, cu o nouă zi de difuzare

Show-ul de comedie Beton, de pe Comedy Central, revine din vacanță la finalul acestei săptămâni, anunță reprezentanții postului. Sezonul doi al emisiunii, create după formatul internațional Most Ridiculous, va fi difuzat începând de sâmbătă, 22 septembrie, de la ora 12:30. Asta după ce în primul sezon, producția a fost difuzată duminica de la 20.00. 

Seria va avea mai multe ediții față de sezonul trecut. Vor fi 22 de episoade, cu aceeași durată de 20 de minute, în loc de opt câte au fost sezonul trecut. Beton este programat săptămânal, iar reluarea va fi difuzată duminica, de la ora 7:00.

Publicitate

Producția îl are prezentator, în continuare, pe comediantul Alexandru Minculescu. Acesta ironizează diverse videoclipuri comice, care la un moment dat au fost virale în mediul online.

Reamintim că diferanța față de formatul original - Most Ridiculous - este cu privire la narator. În varianta românească naratorul apare „pe sticlă”, față de varianta internațională unde acesta nu apare de obicei, spun reprezentanții Comedy Central. Mincu s-a ocupat și de adaptarea scenariului.

Alexandru Minculescu:

„Mă bucur că acest serial a ajuns la sezonul al doilea și că oamenii sunt atât de frumoși, de interesanți și de inventivi, încât e o plăcere să îi urmărești și să te bucuri că tu nu ai fost filmat în astfel de situații! 

Avem un format nou, cu și mai multe episoade, cu filmulețe din ce în ce mai amuzante, astfel încât să te bucuri de două ori mai mult! Mi-a făcut în mod deosebit plăcere să lucrez la acest proiect, pentru că m-am putut bucura în același timp și de vizionarea acestor video-uri absolut hilare.”

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Trimite un comentariu