Skip to main content

DATABASE. Master Class de comunicare, ţinut de Elena Prodan, fost PR Antena 1 şi Realitatea. Cum vă puteţi înscrie

 
DATABASE. Master Class de comunicare, ţinut de Elena Prodan, fost PR Antena 1 şi Realitatea. Cum vă puteţi înscrie

Paginademedia Database. Care sunt paşii de la vorbe la comunicare? De ce trăim într-o perioadă în care conflictele, fie că vorbim de probleme personale sau de probleme profesionale, au ca scuză “probleme de comunicare”?

Publicitate

Sunt două dintre întrebările la care îşi propune să răspundă MasterClassul ţinut de Elena Prodan, fondator al companiei Communication Angels, fost PR Antena 1 şi Realitatea TV.

Mater Class-ul de comunicare va avea loc pe 22 septembrie, la Hotel Caro.

Înscrierile se fac pe site-ul Communication Angels, AICI.

Elena Prodan:

“Scopul meu este sa echipez participantii cu competenta de comunicare, astfel incat sa poata folosi resursele oferite de comunicare in orice aspect al vietii.

Competenta de comunicare construieste in oameni, deschide drumuri, eficientizeaza munca, potenteaza resursele, creeaza un cadru solid pentru indeplinirea obiectivelor personale si profesionale, influenteaza calitatea vietii”.

Cine este Elena Prodan:

Elena Prodan este fondator Communication Angels.

Cu o experienţă de peste 13 ani în domeniul promovării, Elena a condus departamentul de PR Antena 1 timp de aproape 4 ani şi alţi 4 ani i-a petrecut în echipa de PR Realitatea Media Group. A lucrat cu cele mai importante persoane publice din ţară şi a dezvoltat campanii de promovare de anvergură. În ultimii cinci ani, activitatea sa profesională înseamnă Communication Angeles.

Elena Prodan a urmat cursurile scolii doctorale in stiintele comunicarii la Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii, Universitatea Bucuresti.

A urmat cursurile unui masterat Campanii de publicitate si de relatii publice, FJSC, Universitatea Bucuresti si a absolvit facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii, Universitatea Bucuresti, sectia relatii publice si publicitate.

A realizat GM MasterClass Business Academy, Sales Force Academy, Business Coaching Academy la CBC Romania.

Înscrierile se fac pe site-ul Communication Angels, AICI.

Ce este Paginademedia Database:

Pachetul Database este un instrument de promovare eficientă a seviciilor oferite de firme din comunicare, mass-media, publicitate, din zonele conexe, dar şi din alte câmpuri de activitate.

În secţiunea Database sunt prezentate detaliat serviciile companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Secţiunea Paginademedia Database este vizibilă în Home-Page, iar companiile prezente sunt afişate alternativ, la fiecare refresh al site-ului. Toate prezentările sunt listate în categoria Paginademedia Database.

Lista completă a companiilor din secţiunea Paginademedia Database, aici.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus