Skip to main content

De la "trăiește în exil", la "condamnată" și "fugită". Elena Udrea, din nou vedetă pe prima pagină Libertatea

 
De la "trăiește în exil", la "condamnată" și "fugită". Elena Udrea, din nou vedetă pe prima pagină Libertatea

Atunci și acum. Elena Udrea deschide ziarul Libertatea pentru a treia oară în mai puțin de o lună. Portretizată inițial de Libertatea, într-o preluare din revista Viva, drept „refugiată” și aflată în „exil”, publicația o prezintă astăzi diferit pe Elena Udrea. 

Publicitate

Deschiderea de ziar, care anunță că fostul parlamentar a născut în Costa Rica, este însoțită de o ștampilă vizibilă ce afișează următorul text: 

„Condamnată la 6 ani de închisoare și fugită în Costa Rica, Elena Udrea e mamă cu o lună mai devreme”. Alături de precizare vine și titlul: „A născut din fugă”. 

FOTO. Coperta cu Elena Udrea acum și cea din 30 august

Reamintim că pe 30 august revista Viva (deținută tot de grupul Ringier) a inflamat opinia publică după ce a prezentat pe copertă primele imagini cu Elena Udrea însărcinată, alături de mențiunea că aceasta ar fi „refugiată” „în exil”. Fără vreo mențiune despre condamnarea la șase ani de închisoare în gala Bute. 

Citește și: 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Elena Udrea traieste o mare drama. Exilul este mai rau ca puscaria, pentru ca din puscarie putea sa iasa mai devreme, exilul va dura pentru tot restul vietii. Dar si-a dorit un copil si si-a dat seama ca nu va putea sa mai aiba copii mult timp dupa varsta pe care o are acum. Daca ar fi avut 25 de ani cred ca ar fi preferat puscaria, sa scrie o lucrare stiintifica si pentru buna purtare sa fie eliberata mai devreme. Iar banii din Gala Bute...cred ca i-a cheltuit deja sa-si construiasca noua viata in Costa Rica. A meritat?

Trimite un comentariu