Skip to main content

Fuego va avea emisiune la TVR 2. Îi e „Drag de România Mea”

 
Paul Surugiu - Fuego
Paul Surugiu - Fuego

Paul Surugiu (Fuego) se alătură TVR 2, pentru o emisiune de divertisment. El va prezenta începând de duminică, 7 octombrie, de la ora 15.00, emisiunea „Drag de România Mea”.

Publicitate

Emisiunea va fi o gală de divertisment a celor mai importante personalităţi româneşti, fie că este vorba despre artişti, actori, scriitori sau sportivii români.

Fuego:

„Am fost onorat să primesc propunerea venită din partea Televiziunii Române de a prezenta un show cu şi despre România, despre valorile sale, despre muzica şi oamenii care au definit-o şi au făcut din ea o frumoasă poveste ce trebuie spusă mai departe!

Sunt entuziasmat şi vă mărturisesc că pregătesc momente unice. Mă veţi putea vedea într-o nouă ipostază, mult mai dinamică, prezentând şi premiind pe cei ce ne fac mândri că suntem români. Vă voi arăta tineri talentaţi şi vom vedea împreună că avem în continuare suficiente motive ca să fim una cu spaţiul care ne-a definit.

Asta pentru că într-adevăr, mi-e “DRAG DE ROMÂNIA MEA!” şi de tot ce are şi a avut ea mai bun. Sunt sigur că duminicile vor avea acum un alt parfum şi vor reuşi să vă impresioneze prin bucuria pe care am pus-o în realizarea acestui proiect măreţ şi ambiţios!

Eu sunt artistul simplu, care-a construit în anii aceştia, vreo 25 la număr, o carieră bazată pe onestitate. Şi cu asta vin în faţa voastră, arătându-vă România mea şi toate motivele pentru care mi-e drag de ea!”, a spus Paul Surugiu-FUEGO.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Cecilia Cecilia
    O toamnă plină de culoare si îmbunătățită cultural-valoric prin această emisiune a artistului Paul Surugiu - Fuego! Felicitări si mult succes!
  • Dobre Florentina Dobre Florentina
    Asteptam emisiunea lui Paul, este o surpriza frumoasa oferita noua.Succes drag artist!
  • mila mila
    sunt sigura ca primul invitat va fi Irina, mamica
  • Doru Doru
    Cat de penibil e acest "mile", sau "Mile", sau "Livia Pila", sau "Razvan". Faci 1000 de conturi doar ca sa aberezi pe acest site. Jenant...

    "Livia Pila" pe aceasta stire:
    "Petrisoare, nu mai bagi si tu o stire cum dubleaza Patraru audienta PrimaTV? De cand a intrat pe post e mai tot timpul pe locul doi sau trei, ce sa mai vorbim de dublare. De aia s-a victimizat cat a putut la TVR in speranta ca va ramane, pt ca acolo era prima emisiune si beneficia de castiguri suplimentare. La TVR special erau programate emisiunile la ore nepotrivite ca sa nu faca audienta si Patraru beneficia de lucrul asta. La PrimaTV nu e pe primul loc pt ca are concurenta reala."

    "Mile" pe stirea https://www.paginademedia.ro/2018/09/sezon-nou-cronica-carcotasilor-2018#comment-320507
    "Petrisoare, nu mai bagi si tu o stire cum dubleaza Patraru audienta PrimaTV? De cand a intrat pe post e mai tot timpul pe locul doi sau trei, ce sa mai vorbim de dublare. De aia s-a victimizat cat a putut la TVR in speranta ca va ramane, pt ca acolo era prima emisiune si beneficia de castiguri suplimentare. La TVR special erau programate emisiunile la ore nepotrivite ca sa nu faca audienta si Patraru beneficia de lucrul asta. La PrimaTV nu e pe primul loc pt ca are concurenta reala. Dar scuza-ma tu scrii stiri care iti convin."

    Acelasi text la diferenta de 3 minute ?
  • Cati Cati
    Fara indoiala ca va fi un succes! Fuego este un artist foarte apreciat pentru intreaga sa cariera, mandru de tara lui si de toti cei ce o reprezinta cu cinste. Suntem dornici de astfel de emisiuni care promoveaza adevaratele valori romanesti! Felicitari noului prezentator si intregii echipe TVR 2!
  • Livia Pila Livia Pila
    Petrisoare, nu mai bagi si tu o stire cum dubleaza Patraru audienta PrimaTV? De cand a intrat pe post e mai tot timpul pe locul doi sau trei, ce sa mai vorbim de dublare. De aia s-a victimizat cat a putut la TVR in speranta ca va ramane, pt ca acolo era prima emisiune si beneficia de castiguri suplimentare. La TVR special erau programate emisiunile la ore nepotrivite ca sa nu faca audienta si Patraru beneficia de lucrul asta. La PrimaTV nu e pe primul loc pt ca are concurenta reala.
  • Liana R. Liana R.
    Succesul emisiunii este garantat!Fuego e un artist remarcabil si-un mare iubitor de tara...Emisiunea ii vine ca o manusa!Felicitari, TVR pentru alegerea facuta!Succes, Fuego!
  • Cristina P. Cristina P.
    Vom urmări aceasta emisiune cu mult drag și interes, mai ales ca este prezentata de marele nostru artist Fuego, iubit și apreciat pretutindeni. Felicitări și mult succes!!!
  • Cipri Cipri
    O mare surpriza!Fuego merita o astfel de emisiune, e cel mai tare!!Mult succes!
  • Dana Dana
    Cea mai mare bucurie pe care TVR ne-o putea face in aceasta toamna! Mulf succes!
  • Mile Mile
    Un lucru bun făcut de tvr
  • claudiuu claudiuu
    Wooow *** are emisiune la Tvr deja mie scarba caTvr angazeaza toatenulitatiile si toti ***

Trimite un comentariu

sus