Skip to main content

Fuego va avea emisiune la TVR 2. Îi e „Drag de România Mea”

 
Fuego va avea emisiune la TVR 2. Îi e „Drag de România Mea”
Paul Surugiu - Fuego

Paul Surugiu (Fuego) se alătură TVR 2, pentru o emisiune de divertisment. El va prezenta începând de duminică, 7 octombrie, de la ora 15.00, emisiunea „Drag de România Mea”. 

Publicitate

Emisiunea va fi o gală de divertisment a celor mai importante personalități românești, fie că este vorba despre artiști, actori, scriitori sau sportivii români.

Fuego

„Am fost onorat să primesc propunerea venită din partea Televiziunii Române de a prezenta un show cu și despre România, despre valorile sale, despre muzica și oamenii care au definit-o și au făcut din ea o frumoasă poveste ce trebuie spusă mai departe!

Sunt entuziasmat și vă mărturisesc că pregătesc momente unice. Mă veți putea vedea într-o nouă ipostază, mult mai dinamică, prezentând și premiind pe cei ce ne fac mândri că suntem români. Vă voi arăta tineri talentați și vom vedea împreună că avem în continuare suficiente motive ca să fim una cu spațiul care ne-a definit.

Asta pentru că într-adevăr, mi-e “DRAG DE ROMÂNIA MEA!” și de tot ce are și a avut ea mai bun. Sunt sigur că duminicile vor avea acum un alt parfum și vor reuși să vă impresioneze prin bucuria pe care am pus-o în realizarea acestui proiect măreț și ambițios!

Eu sunt artistul simplu, care-a construit în anii aceștia, vreo 25 la număr, o carieră bazată pe onestitate. Și cu asta vin în fața voastră, arătându-vă România mea și toate motivele pentru care mi-e drag de ea!”, a spus Paul Surugiu-FUEGO.

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • [email protected] acest fuego cu zorzoanele sale. Te duce gandugandul la un eunuc, sef. Cum vati gandit sal puneti sa prezinte o asa emisiune. Sa lase istoria in pace. Bietul Stefan sa fie amintit de acest gretos.
  Rusine trvr
 • Cu siguranta aceasta emisiune va avea succes, o așteptăm cu mult interes. Felicitări Fuego! Ești un mare artist, un adevarat patriot.
 • Paul Surugiu va avea succes:
  - pentru că are publicul său,
  - pentru că există public pentru genul acesta de emisiune de duminică după-amiază, și e deja destul de mult timp de când Dan Bittman nu mai face emisiunea lui de Dănuț.

  Cred că voi fi între cei care se uită la această emisiune.
 • Astept cu drag si nerabdare emisiunea prezentata de Paul Surugiu - Fuego! E un artist remarcabil si-un roman adevarat! Succes!
 • Asteptam cu drag emisiunea prezentata de unul dintre cei mai indragiti artisti, Paul Surugiu-Fuego! Mult succes!
 • @Cristi
  SUA are Premiile Asociatiei De Muzica Country, "Country Music Awards" si nu este nici o problema ca sunt numai cowboys si cowgirls. Care-i problema daca Romania il are pe Paul? Am inteles ca nu-l placeti pe Hrusca pentru ca este in Canada 11 luni pe an, dar cu Paul ce aveti?
 • Acum vreo 20 de ani era o susanea parca tot pe TVR2 cu Marina Almasan. Tot asa cu "personalitati" pentru gospodine. Problema lui Surigiu este imaginea lui - "Fuego" e un brand pentru un public nesofisticat, care savureaza melanjul muzical dintre muzica populara de pantofi cu tot si mamaismul oficial din comunism. Dilema este ca fie va chema "valori" expirate gen Mirabela Dauer si Dorobantu ca sa isi multumeasca publicul fidel, fie va incerca sa se repozitioneze pentru publicul TVR2 care insa gusta mai Putin Feti Frumosi din Romania oraselor mici.
 • Imi place Paul Surugiu (am inteles ca acum se axeaza pe acest nume) pentru ca nu l-am auzit niciodata plangandu-se ca nu-l difuzeaza radiourile sau mtv, el mereu si-a vazut de drumul lui si nu s-a plans ca altii : "de ce radiourile nu ne difuzeazzzaaaaaa?". Paul Surugiu chiar a vandut albume si are spectacole cu platitori de bilete, nu-i trebuie difuzari la mtv. Va place sau nu va place de el, trebuie sa recunoasteti ca a dovedit ca se poate fara sa te plangi ca nu esti difuzat la radio sau mtv.
 • "Doru Lelii", tu sigur esti "Livia Pila", sau "Mile", care care a scris acelasi text de doua ori. Mai iti faci multe conturi sa debitezi pe aici ?
 • Un patriot adevarat si un cantaret la fel , mile ca sa -ti stric ziua te anunt ca antenuta ta a pierdut inca o seara , sursa capital

Trimite un comentariu