Skip to main content

Fuego va avea emisiune la TVR 2. Îi e „Drag de România Mea”

 
Paul Surugiu - Fuego
Paul Surugiu - Fuego

Paul Surugiu (Fuego) se alătură TVR 2, pentru o emisiune de divertisment. El va prezenta începând de duminică, 7 octombrie, de la ora 15.00, emisiunea „Drag de România Mea”.

Publicitate

Emisiunea va fi o gală de divertisment a celor mai importante personalităţi româneşti, fie că este vorba despre artişti, actori, scriitori sau sportivii români.

Fuego:

„Am fost onorat să primesc propunerea venită din partea Televiziunii Române de a prezenta un show cu şi despre România, despre valorile sale, despre muzica şi oamenii care au definit-o şi au făcut din ea o frumoasă poveste ce trebuie spusă mai departe!

Sunt entuziasmat şi vă mărturisesc că pregătesc momente unice. Mă veţi putea vedea într-o nouă ipostază, mult mai dinamică, prezentând şi premiind pe cei ce ne fac mândri că suntem români. Vă voi arăta tineri talentaţi şi vom vedea împreună că avem în continuare suficiente motive ca să fim una cu spaţiul care ne-a definit.

Asta pentru că într-adevăr, mi-e “DRAG DE ROMÂNIA MEA!” şi de tot ce are şi a avut ea mai bun. Sunt sigur că duminicile vor avea acum un alt parfum şi vor reuşi să vă impresioneze prin bucuria pe care am pus-o în realizarea acestui proiect măreţ şi ambiţios!

Eu sunt artistul simplu, care-a construit în anii aceştia, vreo 25 la număr, o carieră bazată pe onestitate. Şi cu asta vin în faţa voastră, arătându-vă România mea şi toate motivele pentru care mi-e drag de ea!”, a spus Paul Surugiu-FUEGO.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • magda melema magda melema
    este o emisiune f.frumoasa incintatoare vreau sa l vada si pe Florin Piersic
  • yellow yellow
    [email protected] acest fuego cu zorzoanele sale. Te duce gandugandul la un eunuc, sef. Cum vati gandit sal puneti sa prezinte o asa emisiune. Sa lase istoria in pace. Bietul Stefan sa fie amintit de acest gretos.
    Rusine trvr
  • Dana Dana
    bine ca il mai vedem la televizor la emisiuni
  • Bogdanel Bogdanel
    sa inteleg ca nu mai prezinta la Favorit TV ? avea emisiune si acolo duminica de la ora 20
  • Cristina P. Cristina P.
    Cu siguranta aceasta emisiune va avea succes, o așteptăm cu mult interes. Felicitări Fuego! Ești un mare artist, un adevarat patriot.
  • Miriam Racord Miriam Racord
    Paul Surugiu va avea succes:
    - pentru că are publicul său,
    - pentru că există public pentru genul acesta de emisiune de duminică după-amiază, și e deja destul de mult timp de când Dan Bittman nu mai face emisiunea lui de Dănuț.

    Cred că voi fi între cei care se uită la această emisiune.
  • Dana Dana
    Astept cu drag si nerabdare emisiunea prezentata de Paul Surugiu - Fuego! E un artist remarcabil si-un roman adevarat! Succes!
  • Gaby Gaby
    Asteptam cu drag emisiunea prezentata de unul dintre cei mai indragiti artisti, Paul Surugiu-Fuego! Mult succes!
  • Silvia Silvia
    @Cristi
    SUA are Premiile Asociatiei De Muzica Country, "Country Music Awards" si nu este nici o problema ca sunt numai cowboys si cowgirls. Care-i problema daca Romania il are pe Paul? Am inteles ca nu-l placeti pe Hrusca pentru ca este in Canada 11 luni pe an, dar cu Paul ce aveti?
  • dan ilie ciobotea dan ilie ciobotea
    ***
  • Cristi Cristi
    Acum vreo 20 de ani era o susanea parca tot pe TVR2 cu Marina Almasan. Tot asa cu "personalitati" pentru gospodine. Problema lui Surigiu este imaginea lui - "Fuego" e un brand pentru un public nesofisticat, care savureaza melanjul muzical dintre muzica populara de pantofi cu tot si mamaismul oficial din comunism. Dilema este ca fie va chema "valori" expirate gen Mirabela Dauer si Dorobantu ca sa isi multumeasca publicul fidel, fie va incerca sa se repozitioneze pentru publicul TVR2 care insa gusta mai Putin Feti Frumosi din Romania oraselor mici.
  • Silvia Silvia
    Imi place Paul Surugiu (am inteles ca acum se axeaza pe acest nume) pentru ca nu l-am auzit niciodata plangandu-se ca nu-l difuzeaza radiourile sau mtv, el mereu si-a vazut de drumul lui si nu s-a plans ca altii : "de ce radiourile nu ne difuzeazzzaaaaaa?". Paul Surugiu chiar a vandut albume si are spectacole cu platitori de bilete, nu-i trebuie difuzari la mtv. Va place sau nu va place de el, trebuie sa recunoasteti ca a dovedit ca se poate fara sa te plangi ca nu esti difuzat la radio sau mtv.
  • Doru Doru
    "Doru Lelii", tu sigur esti "Livia Pila", sau "Mile", care care a scris acelasi text de doua ori. Mai iti faci multe conturi sa debitezi pe aici ?
  • Doru Lelii Doru Lelii
    Cel care a scris comentariul despre Patraru a avut dreptate. De ce te oftici Dorule??? Nu mai iese cascavalul?
  • marian marian
    Un patriot adevarat si un cantaret la fel , mile ca sa -ti stric ziua te anunt ca antenuta ta a pierdut inca o seara , sursa capital

Trimite un comentariu

sus