Skip to main content

Serialul HBO, Hackerville, cu Andi Vasluianu, va avea premiera la Festivalul de film de la Zurich. Un fost concurent Vocea României Junior în distribuție

 
Serialul HBO, Hackerville, cu Andi Vasluianu, va avea premiera la Festivalul de film de la Zurich. Un fost concurent Vocea României Junior în distribuție
Andi Vasluianu

Serialul original HBO Hackerville va fi lansat vineri, 28 septembrie, în cadrul Festivalului de film de la Zurich, anunță reprezentanții postului. Acesta se vede în luna noiembrie la HBO în Europa Centrală, Scandinavia și Spania, iar la TNT va fi difuzat în Germania, Austria și Elveția.

Publicitate

Andi Vasluianu, în rolul unui polițist român - Adam Sandor, se ocupă de ancheta legată de un atac cibernetic, care afectează una dintre cele mai mari bănci din Germania. În spatele infracțiunii ar fi o rețea de hackeri din România. 

Hacker-ul vânat în serial este jucat de Voicu Dumitraș, un fost concurent din echipa Innei la Vocea României Junior, în 2017.

Serialul este regizat de Igor Cobileanski, cel care a regizat printre altele producții ca Umbre, La limita de jos a cerului, Afacerea Est și de Anca Miruna Lăzărescu, cea care s-a ocupat de filmul La drum cu tata. 

Hackerville este produs de Cristian Mungiu și Tudor Reu prin Mobra Films. Producția a fost creată de Ralph Martin și Joerg Winger. 

În serial apare și Anna Schumacher, cea care o interpretează pe Lisa Metz, o expertă în criminalitate informatică în Frankfurt, preia ancheta în Timișoara, orașul în care s-a născut. Aceasta se intersectează cu Adam Sandor, dându-i ancheta peste cap. Lisa ajunge să se confrunte inclusiv cu secrete incomode din trecutul familiei sale. 

Producătorii executivi sunt Joerg Winger (Deutschland 83/86) pentru UFA Fiction și Johnathan Young (Wataha) pentru HBO Europe. Alina David și Silvia Popescu sunt producătorii HBO Europe.

GALERIE FOTO 

  • Andi Vasluianu
  • Anna Schumacher
  • Voicu Dumitras

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Trimite un comentariu