Skip to main content

MUTARE. Fosta șefă a marketingului Carrefour a preluat aceeași funcție la Leroy Merlin

 
MUTARE. Fosta șefă a marketingului Carrefour a preluat aceeași funcție la Leroy Merlin

Membru nou în echipa de marketinga retailerului Leroy Merlin. Andreea Mihai, care a părăsit marketingul Carrefour România, a preluat recent funcția de leader marketing și e-commerce la Leroy Merlin. 

Publicitate

Leroy Merlin este actualmente numărul doi pe piața de DYI din România și dorește să devină numărul 1, spun reprezentanții companiei într-un comunicat de presă. 

Andreea Mihai a fost în echipa executivă a Carrefour România timp de aproape 18 ani. În toamna lui 2017, ea a părăsit compania.

Andreea Mihai:

„În cele câteva luni de la plecarea mea din Carrefour, am făcut consultanță pentru cinci firme și am investit alături de o parteneră într-un business on-line. În acest timp, am interacționat și cu Leroy Merlin și după mai multe discuții, am decis să mă alături acestei companii, care pune în centrul atenție eforturilor zilnice OMUL – atât omul client, cât și omul colaborator în cadrul companiei. Cultura companiei în acest sens este atât de puternică încât m-a cucerit. Nu este doar un angajament afișat pe pereți în săli, este ceva ce se simte imediat, se trăiește în fiecare minut.”

„Sunt entuziasmată de acțiunile de CSR întreprise până acum de Leroy Merlin: de exemplu, începând cu luna februarie 2017, compania a demarat procesul de delistare a tuturor produselor din lemn, provenite de la companii naționale și internaționale, care nu respectă standardele de sustenabilitate și certificările FSC (Forest Stewardship Council) si PEFC (Programme for the Endorsement of Forest Certification). Acest demers face parte din filosofia de afaceri a Leroy Merlin, care pune accent pe etica în afaceri, sustenabilitate și grija pentru mediul inconjurator). 

Dorința noastră este să aducem cât mai mult din “savoir-faire-ul” franțuzesc în materie de construcții, amenajarea casei, amenajarea grădinii, design interior, cu produse și servicii de calitate, utile și încântătoare pentru români!” – a mai adăugat Andreea Mihai.

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu