Skip to main content

Next Big Vlogger, talent show-ul pentru vloggeri revine cu un nou „sezon”. Ce noutăţi aduce concursul

 
Next Big Vlogger, talent show-ul pentru vloggeri revine cu un nou „sezon”. Ce noutăţi aduce concursul

Next Big Vlogger, talent show-ul cu vloggeri, revine în online-ul din România. Coca-Cola a anunţat că va organiza o nouă ediţie a concursului de dedicat creatorilor de conţinut video. Ce noutăţi sunt anul acesta?

Publicitate

Concursul este realizat după formatul talent show-urilor cu „mentori". La fel ca şi anul trecut, a fost păstrată formula de şapte antrenori: Mihai Alexandru Hash, BRomania, Noaptea Târziu, Laura Giurcanu, Anne-Marie Chelariu, Ionuţ Rusu şi Ilie’s Vlogs

În acest an, organizatorii au schimbat puţin regulile de înscriere. Vârsta minimă de înscriere este 16 ani, iar concurenţii pot participa dacă au un canal de Youtube cu maximum 20.000 de abonaţi. Amintim că până acum limita de vârstă era de 15 ani, iar concurenţilor le era interzis să participe dacă aveau un canal de Youtube cu peste 10.000 de abonaţi.

O altă noutate este prezenţa printre antrenori a lui Ionuţ Rusu, stand-uper şi co-prezentator al matinalului de la Kiss FM. El l-a înlocuit pe vlogger-ul Maximilian Ioan.

Pentru înscriere, doritorii trebuie să intre pe site-ul campaniei, nextbigvlogger.ro. Următorul pas este să urmărească filmuleţele de prezentare ale fiecărui vlogger, iar apoi să efectueze provocările acestora. Fiecare provocare este diferită, în funcţie de fiecare antrenor.

Clipurile se pot înscrie până pe 16 septembrie, iar în urma selecţiei vor fi aleşi 14 participanţi, care vor merge în bootcamp-ul Coca Cola.

Câştigătorul de anul trecut a fost Dana Bacinschi, din echipa lui Mikey Hash. El este realizatorul Dozei de Hash, una dintre primele emisiuni tip "vlog" din online-ul românesc.

Citeşte şi:

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Liviu Sora Liviu Sora
    Vai de viata lor! Oare ce il va invata Ilie pe invatacelul lui? Sa isi dea foc la casa, sa isi taie venele cu lama, sa cerseasca bani...??? Ca de ceilalti... dati-mi si mie o punga.
  • George George
    Hai 3
  • Valentin Valentin
    2 va rog.
  • Costi Costi
    Dați-mi o punga ca îmi vine sa vomit

Trimite un comentariu

sus