Skip to main content

Next Big Vlogger, talent show-ul pentru vloggeri revine cu un nou „sezon”. Ce noutăți aduce concursul

 
Next Big Vlogger, talent show-ul pentru vloggeri revine cu un nou „sezon”. Ce noutăți aduce concursul

Next Big Vlogger, talent show-ul cu vloggeri, revine în online-ul din România. Coca-Cola a anunțat că va organiza o nouă ediție a concursului de dedicat creatorilor de conținut video. Ce noutăți sunt anul acesta?

Concursul este realizat după formatul talent show-urilor cu „mentori". La fel ca și anul trecut, a fost păstrată formula de șapte antrenori: Mihai Alexandru Hash BRomania, Noaptea Târziu, Laura Giurcanu, Anne-Marie Chelariu, Ionuț Rusu și Ilie’s Vlogs

Publicitate

În acest an, organizatorii au schimbat puțin regulile de înscriere. Vârsta minimă de înscriere este 16 ani, iar concurenții pot participa dacă au un canal de Youtube cu maximum 20.000 de abonați. Amintim că până acum limita de vârstă era de 15 ani, iar concurenților le era interzis să participe dacă aveau un canal de Youtube cu peste 10.000 de abonați. 

O altă noutate este prezența printre antrenori a lui Ionuț Rusu, stand-uper și co-prezentator al matinalului de la Kiss FM. El l-a înlocuit pe vlogger-ul Maximilian Ioan. 

Pentru înscriere, doritorii trebuie să intre pe site-ul campaniei, nextbigvlogger.ro. Următorul pas este să urmărească filmulețele de prezentare ale fiecărui vlogger, iar apoi să efectueze provocările acestora. Fiecare provocare este diferită, în funcție de fiecare antrenor. 

Clipurile se pot înscrie până pe 16 septembrie, iar în urma selecției vor fi aleși 14 participanți, care vor merge în bootcamp-ul Coca Cola. 

Câștigătorul de anul trecut a fost Dana Bacinschi, din echipa lui Mikey Hash. El este realizatorul Dozei de Hash, una dintre primele emisiuni tip "vlog" din online-ul românesc. 

Citește și:

 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu