Skip to main content

Nume nou în conducerea McCann PR. A mai coordonat proiecte pentru P&G şi Coca-Cola

 
Nume nou în conducerea McCann PR. A mai coordonat proiecte pentru P&G şi Coca-Cola

McCann PR anunţă un nume nou în conducerea agenţiei. Laura Aldea, cu o experienţă de 14 ani în publicitate, s-a alăturat agenţiei pe funcţia de Chief Growth Officer. Din această poziţie ea va coordona direcţiile strategice de creştere a agenţiei de comunicare, spun reprezentanţii McCann PR.

Publicitate

Ea se va ocupa cu dezvoltarea diviziilor de FMCG, Health, Tech, Finance, Energy, Sport şi Experiential Marketing. De asemenea, va lucra cu echipa de management.

Laura Aldea a coordonat proiecte pe zona FMCG pentru P&G, iar timp de opt ani a lucrat pentru Coca-Cola.

„Din experienţa mea de agenţie, dar şi de consumator, am observat că, doar de dragul creativităţii, publicitatea tinde să hiperbolizeze beneficiile până la punctul decredibilizării în faţa unui public raţional. Încearcă, gustă, atinge sunt acţionabile care construiesc o comunicare sănătoasă şi aceasta va fi abordarea pentru extinderea portofoliului de clienţi.

Am găsit aici o echipă de oameni extraordinari, alături de care pot intra pe un teritoriu nou de comunicare şi alături de care inovaţia trebuie să devină modus operandi.”

Lavinia Chican, Senior Partner McCann PR:

„Sunt extrem de încântată că voi face echipă cu un om pe care îl apreciez foarte mult din punct de vedere profesional şi personal. Intrarea Laurei în echipa noastră este un pas firesc, atât datorită istoricului nostru comun în cadrului grupului McCann, cât şi datorită momentului în care se află agenţia în prezent.”

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus