Skip to main content

Nume nou în conducerea McCann PR. A mai coordonat proiecte pentru P&G și Coca-Cola

 
Nume nou în conducerea McCann PR. A mai coordonat proiecte pentru P&G și Coca-Cola

McCann PR  anunță un nume nou în conducerea agenției. Laura Aldea, cu o experiență de 14 ani în publicitate, s-a alăturat agenției pe funcția de Chief Growth Officer. Din această poziție ea va coordona direcțiile strategice de creștere a agenției de comunicare, spun reprezentanții McCann PR.

Ea se va ocupa cu dezvoltarea diviziilor de FMCG, Health, Tech, Finance, Energy, Sport și Experiential Marketing. De asemenea, va lucra cu echipa de management. 

Publicitate

Laura Aldea a coordonat proiecte pe zona FMCG pentru P&G, iar timp de opt ani a lucrat pentru Coca-Cola.

„Din experiența mea de agenție, dar și de consumator, am observat că, doar de dragul creativității, publicitatea tinde să hiperbolizeze beneficiile până la punctul decredibilizării în fața unui public rațional. Încearcă, gustă, atinge sunt acționabile care construiesc o comunicare sănătoasă și aceasta va fi abordarea pentru extinderea portofoliului de clienți.

Am găsit aici o echipă de oameni extraordinari, alături de care pot intra pe un teritoriu nou de comunicare și alături de care inovația trebuie să devină modus operandi.”

Lavinia Chican, Senior Partner McCann PR:

„Sunt extrem de încântată că voi face echipă cu un om pe care îl apreciez foarte mult din punct de vedere profesional și personal. Intrarea Laurei în echipa noastră este un pas firesc, atât datorită istoricului nostru comun în cadrului grupului McCann, cât și datorită momentului în care se află agenția în prezent.”

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Trimite un comentariu