Skip to main content

Oxygen devine agenția Huawei pe zona de brand și corporate PR, social media și digital

 
Oxygen devine agenția Huawei pe zona de brand și corporate PR, social media și digital
Alexandra Răuț, Brand Manager Huawei Technologies

Agenția de comunicare Oxygen a fost desemnată, în urma unui proces de selecție, să ofere Huawei Mobile consultanță în corporate și brand PR, social media și digital. 

Oxygen a mai colaborat cu Huawei în perioada 2016 - 2017, pe zona de comunicare în social media și digital. Una dintre campaniile dezvoltate de Oxygen pentru brand, Huawei Academy for Smartphone Photography, a câștigat locul 2 la categoria Best Influencers Campaigns în cadrul galei Webstock 2017.

Publicitate

Andreea Filip (foto dreapta), Group Business Director al agenției Oxygen:

„Suntem mai mult decât încântați să extindem acest parteneriat cu Huawei, un jucător extrem de important și uprising pe o piață competitivă, cu care vom lucra pe mai multe arii de comunicare. Oxygen are experiență vastă în dezvoltarea strategiilor omnichannel care au ca scop crearea de engagement cu audiențele vizate și atingerea obiectivelor de marketing și comunicare.”

Alexandra Răuț, Brand Manager Huawei CBG România: 

„Rezultatele obținute până acum și faptul că facem parte din regiunea cu cea mai impresionantă creștere la nivel mondial ne ambiționează să ne propunem obiective cât mai ambițioase. Perioada următoare este una cu multe proiecte și lansări importante, care au nevoie de abordări inedite și de impact. Am găsit în Oxygen un partener cu viziune strategică și creativitate, care ne poate ajuta în dezvoltarea strategiei pe termen lung.”

Despre Oxygen

Oxygen este o agenție integrată de comunicare, cu birouri la București și Cluj-Napoca. Are clienți precum: Olympus Dairy, TotalSoft, Nestlé, Moncler, Luxoft, AD Pharma, Heineken, Banca Transilvania, Betano, Skoda, Garanti Bank, FOREVER 21, Volvo, Huawei, World Class, Intesa Sanpaolo Bank, Grand Entertainment, PPD Romania, Gruppo Campari (Campari, Aperol), Acqua Panna, San Pellegrino, Asirom VIG, SPLAT Professional, Batiste, Dr. Hart, DELL.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu