Skip to main content

Profit.ro se vede pe UPC. Postul ar urma să intre pe RCS şi Telekom

 
Profit.ro se vede pe UPC. Postul ar urma să intre pe RCS şi Telekom

Televiziunea cu profil de business Profit.ro se vede de astăzi în grila de programe UPC. Televiziunea a primit decizia de autorizare a studioului şi implicit aprobarea pentru începerea emisiei de la Consiliului Naţional al Audiovizualului în urmă cu aproximativ o lună.

Publicitate

UPC este prima reţea de cablu care recepţionează postul de business. Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, Profit.ro urmează să intre pe RCS şi Telekom.

Postul TV difuzează emisiuni zilnice printre care amintim Back in Business cu Daniel Apostol şi invitat Vasile Iuga (acţionar al postului TV), Profit Live cu Daniel Apostol. De asemenea, postul are şi trei programe de ştiri, cu o durată de 30 de minute, la orele 13.30, 16.30 şi 19.30.

CNA a mai aprobat şi noua siglă a postului de business, în urma cu o săptămână. (Subiectul pe larg, AICI)

Profit.ro este operată de Clever Media Network, care mai deţine Look Plus şi Look TV. Proiectul a fost lansat într-un parteneriat dintre:

 • Adrian Tomşa, care este şi acţionar majoritar la Clever Media Network
 • Vasile Iuga, partener strategic
 • Orlando Nicoară, cel care a dezvoltat şi proiectul online Profit.ro, director de dezvoltare şi fondator Profit.ro şi News.ro.

Citeşte şi:

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Profit.ro a intrat de ieri la Digi,cu o serie de schimbari:
  -antenele hd au fost mutate langa varianta lor sd
  -zu tv a fost mutat langa music channel
  -national tv si tv paprika au fost mutate una langa alta(39~40 cam asa)
 • @Alina112 sa nu uităm de AlfaOmega si Credo(bagate de sambata la mine),pe bune?
 • Sa facă o televiziune cum poti profita de fostele amante soții asta-i nivelul 2.0 sau 3.0 banii parinti lor si tot asa ca cele locale sa le facă cu camere ultra 4k ca se investeste nu dar putere de transmisie sd precum taraf, ca spune si televizorul nu, cel smart in banda de sus
 • porcari romanesti , vrem la DIGI ROMANIA pe cablu digital canale de documentare si filme + muzica , asta este baza ca ei mai au de bagat ( toate Discoveryle Crime&Investigation netork , AMC Epic Drama , etc ) astea vrem in mare ( straine cu SubRo ) .
 • eSRTRADAtv e de 100 de ani, Alina112.... Canale unguresti poate pe antena parabolica, nu pe Digital....posturi noi TV SE, Alfa Omega, Credo sunt
 • RCS nu se mai foloseste... s-a trecut pe denumirea de Digi (parca ati anuntat chiar voi)
 • Pe Digi au intrat TV SE, Alfa Omega, Credo...poate intra si ceva serios ...
 • Digi,pe lângă ZuTv HD,Happy HD și noile canale ungurești a băgat în grilă eSRTRADAtv și TvSudEst,posturi care emit 4:3,SD și care au audiență 0.Degeaba ai 160 de posturi dacă 90 dintre ele sunt de calitate proastă atât când vine vorba de imagine cât și de calitate.

Trimite un comentariu

sus