Skip to main content

Profit.ro se vede pe UPC. Postul ar urma să intre pe RCS și Telekom

 
Profit.ro se vede pe UPC. Postul ar urma să intre pe RCS și Telekom

Televiziunea cu profil de business Profit.ro se vede de astăzi în grila de programe UPC. Televiziunea a primit decizia de autorizare a studioului și implicit aprobarea pentru începerea emisiei de la Consiliului Național al Audiovizualului în urmă cu aproximativ o lună. 

UPC este prima rețea de cablu care recepționează postul de business. Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, Profit.ro urmează să intre pe RCS și Telekom.

Publicitate

Postul TV difuzează emisiuni zilnice printre care amintim Back in Business cu Daniel Apostol și invitat Vasile Iuga (acționar al postului TV), Profit Live cu Daniel Apostol. De asemenea, postul are și trei programe de știri, cu o durată de 30 de minute, la orele 13.30, 16.30 și 19.30.

CNA a mai aprobat și noua siglă a postului de business, în urma cu o săptămână. (Subiectul pe larg, AICI)

Profit.ro este operată de Clever Media Network, care mai deține Look Plus și Look TV. Proiectul a fost lansat într-un parteneriat dintre:

 • Adrian Tomșa, care este și acționar majoritar la Clever Media Network
 • Vasile Iuga, partener strategic
 • Orlando Nicoară, cel care a dezvoltat și proiectul online Profit.ro, director de dezvoltare și fondator Profit.ro și News.ro.

Citește și:

 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

 • Profit.ro a intrat de ieri la Digi,cu o serie de schimbari:
  -antenele hd au fost mutate langa varianta lor sd
  -zu tv a fost mutat langa music channel
  -national tv si tv paprika au fost mutate una langa alta(39~40 cam asa)
 • Sa facă o televiziune cum poti profita de fostele amante soții asta-i nivelul 2.0 sau 3.0 banii parinti lor si tot asa ca cele locale sa le facă cu camere ultra 4k ca se investeste nu dar putere de transmisie sd precum taraf, ca spune si televizorul nu, cel smart in banda de sus
 • porcari romanesti , vrem la DIGI ROMANIA pe cablu digital canale de documentare si filme + muzica , asta este baza ca ei mai au de bagat ( toate Discoveryle Crime&Investigation netork , AMC Epic Drama , etc ) astea vrem in mare ( straine cu SubRo ) .
 • eSRTRADAtv e de 100 de ani, Alina112.... Canale unguresti poate pe antena parabolica, nu pe Digital....posturi noi TV SE, Alfa Omega, Credo sunt
 • Digi,pe lângă ZuTv HD,Happy HD și noile canale ungurești a băgat în grilă eSRTRADAtv și TvSudEst,posturi care emit 4:3,SD și care au audiență 0.Degeaba ai 160 de posturi dacă 90 dintre ele sunt de calitate proastă atât când vine vorba de imagine cât și de calitate.

Trimite un comentariu