Skip to main content

Serialul AXN Absența va avea și sezonul al doilea. Actori noi se alătură distribuției

 
Serialul AXN Absența va avea și sezonul al doilea. Actori noi se alătură distribuției

Serialul Absența revine cu un nou sezon la AXN. Reprezentanții postului de televiziune au anunțat sezonul doi al serialului thriller pentru anul 2019.

Nume noi au fost anunțate în distribuție. Matthew Le Nevez și Natasha Little se vor alătura producției, precizează sursa citată. Filmările au început și se desfășoară în Sofia, Bulgaria. 

Publicitate

Absența, cu Stana Katic în rolul principal, urmărește povestea agentei FBI Emily Bryne care, în timp ce investighează cazul unui criminal în serie, dispare fără urmă și este declarată moartă. Șase ani mai târziu, este găsită într-o cabană în pădure, abia supraviețuind, fără vreo amintire despre ce i s-a întâmplat. Odată ce se întoarce acasă, află că soțul său s-a recăsătorit și fiul ei este acum crescut de altă femeie. Emily se trezește în curând implicată într-o nouă serie de crime.

În sezonul doi, după urmărirea și uciderea celui care a răpit-o, Emily se străduiește să revină la o viață normală, alături de fiul ei, Flynn, și fostul soț, agentul special Nick (Patrick Heusinger). În încercarea de a afla răspunsurile la întrebările care o macină, Emily pornește într-o anchetă obsesivă care scoate la iveală un criminal în serie și o spirală a conspirațiilor, care amenință mai mult decât propria ei familie.

Le Nevez este Cal Isaac este un fost ofițer Navy SEAL, familiar cu demonii care o bântuie pe Emily. Cal Isaac se dovedește a fi un partener loial și plin de compasiune pentru eroina seriei. Natasha Little va juca rolul agentului special Julianne Gunnarsen, o frumoasă, împlinită și enigmatică psihanalistă FBI. Aceasta se alătură biroului FBI din Boston, după ce un puternic atac terorist zguduie orașul.

Absența a fost creat de Gaia Violo și Matt Cirulnick. Serialul detectiv este produs pentru Sony Pictures Television de Masha Productions. Este produs și regizat de Oded Ruskin (False Flag), cu producători executivi Julie Glucksman, Stana Katic și Maria Feldman (False Flag, Fauda).

Producția va fi difuzată de televiziunile AXN din Europa Centrală, adică Polonia, România, Ungaria, Bulgaria, Cehia, Slovacia, Slovenia, Macedonia, Muntenegru, Serbia, Moldova, Bosnia Herțegoniva.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Trimite un comentariu