Skip to main content

VIDEO. Cezar Ouatu a cântat şi a încântat juriul de la X Factor Marea Britanie. Robbie Williams: „Esti campionul lumii"

 
VIDEO. Cezar Ouatu a cântat şi a încântat juriul de la X Factor Marea Britanie. Robbie Williams: „Esti campionul lumii"

Cezar Ouatu a trecut, cu patru voturi, de audiţiile X Factor-ului din Marea Britanie. Cântăreţul român i-a ridicat în picioare pe cei patru juraţi ai show-ului, Simon Cowell, Robbie Williams, Ayda Williams şi Louis Tomlinson.

Publicitate

Interpretul britanic Robbie Williams i-a transmis un mesaj în limba italiană: „Esti campionul lumii"

Ouatu s-a prezentat pe scena concursului ca fiind "născut în România, dar crescut în Italia". Înaintea difuzării momentului la TV, Ouatu a declarat pentru Adevărul că: "Momentul a fost sezaţional, mai mult decât un golden buzz".

Cezar Ouatu a participat la Eurovision, în anul 2014, cu o piesa pop It's my life, compusă de Cristian Faur. Ouatu a reprezentat România la Malmo, iar în finală s-a clasat pe locul 13. Anul acesta, Ouatu şi Diana Dumitrescu au prezentat ediţiile Eurovision România, mai multe detalii AICI.

Momentul lui Cezar Ouatu la X Factor UK, în continuare

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • freddy mercuristu freddy mercuristu
    ***
  • Cristian Popescu Cristian Popescu
    Și eu am avut inima strânsă când am văzut ce a făcut cezar Ouatu, dar personal îl iert:
    - A menționat că a crescut în Italia, nu numai că a crescut acolo, dar tot acolo a fost apreciat ca interpret de muzică cultă, era mai cunoscut acolo decât în țară, unde s-a întors în 2013 și a ajuns să fie cunoscut datorită concursului Eurovision și lui Mircea Badea (și ideilor lui țicnite, de data asta a avut o idee bună). mențiunea asta este o datorie pentru publicul din Italia, nu o jignire pentru cel din România,
    - Sunt sigur că are o apreciere sinceră pentru Simon Cowell,
    - probabil dorește să aibă colaborări cu artiști din Marea Britanie, sper să reușească, ar fi o bucurie pentru toți fanii posturilor muzicale!
    - lacrimile de la final cred că sunt datorate stării proaste în care a fost vocea de cap, în alte emisiuni, inclusiv Eurovision, a avut evoluții mai bune.
    Una peste alta, Cezar nu e acolo ca să câștigeX Factor, ci ca să urce încă o treaptă în carieră,
    Eu îi urez succes!
  • Dana Dana
    nu e frumos ca a zis crescut in italia, nu e mandru ca e roman?
  • Silvia Silvia
    Am citit ca participantii care au peste 25 de ani sunt in categoria The Overs (Terminatii, Cei peste varsta acceptabila, adica 25). Cum sa spui cuiva ca este Terminat pentru ca are peste 25 de ani? Sunt vazuti ca o umplutura buna doar de exploatat pe moment pentru audiente.
  • ella ella
    sa -ti fie rusine, cezar oatu. in italia esti un necunoscut iar romania ti-a dat o sansa si iti da de mincare
  • Silvia Silvia
    Daca as avea un pic de voce, m-as duce la X Factor UK si as spune ca sunt din Romania. Daca ar exista reactii negative, as spune "In regula, asta este, fiecare cu parerea lui". Modestia este mereu eficienta. Va recomand tuturor sa faceti asa, nu fiti revoltati, nu protestati, fiti modesti, decenti si veti vedea cum se transforma persoana din fata voastra.
  • Relu Relu
    Calaf contratenor?. Este o de lipsa de profesionalism absoluta sa cante o arie (Nessun dorma) compusa pentru pentru o voce de tenor liric, cu o voce de contratenor. Nu ar fi acuzat-o nimeni pe Turandot daca ii *** *** lui Calaf in cazul in care ar fi cantat ca Ouatu. Numai cantonetele compuse pentru voci de tenori se pot canta de pilda si de baritoni. Se terminase cumva repertoriul baroc ?. Despre calitatile vocale ale lui Ouatu nu pot sa comentez decat ca ar avea mult de invatat si de munca. Daca mai are cumva timp. Cine crede ca bat campii sa-i asculte mai intai pe: Andreas Scholl, Philippe Jarousski, Franco Fagioli, Christopher Lowrey, iar apoi sa-si faca o idee. Romanii s-au mai entuziasmat si in cazul lui Costel Busuioc si ce s-a ales de el?. Cand romanii vor inceta sa creada ca lucrurile bune vin doar de la Dumnezeu si isi vor da seama ca nu se obtin decat printr-o munca groaznic de grea, sutinuta si disciplinata atunci o sa aiba rezultate notabile si cariere internationale. In cazul acesta fireste.
  • Liviu Sora Liviu Sora
    Fix pix! Un individ cu o cariera in spate a mers sa concureze cu "cantatorii sub dus".
    Este ca si cum Doroftei ar boxa cu unu care nu a facut box viata lui.
    Eu l-ai descalifica.
    In plus de asta necioplitu' ii este rusine ca este roman.
  • F F
    Sa fim serioși. Pentru britanici este un necunoscut. Un pic de publicitate la o emisiune de genul ăsta de acolo i-ar putea schimba viața. Mulți artiști romani si-ar dori o cariera internațională. Putini au curajul sa se pună în fata unui juriu. El a făcut pasul ăsta și a câștigat. Parca au mai intrat și alți artiști romani la preselecții și nu au trecut. Nu este ceva așa ușor.
  • Laszlo Laszlo
    O voce foarte buna, nu înțeleg de ce trebuia sa specifice ca e crescut în italia, îi e rușine ca e roman?
    România te-a trimis la Eurovizion, participări la emisiuni și contracte plătite.
  • johhny bravo johhny bravo
    Am ajuns sa detest Nessun dorma, nu se crapa tavanul ala de cate ori l-au cantat la toate vocile, factorii, *** got talent... si unul prezentat ca "singing teacher" chiar e ok sa participe la concursurile astea cu toti pustii si amatorii care n-au cantat in viata lor in public? Si mai face si show cu vai ce nervos e el. Penibil.
  • Silvia Silvia
    Multumesc Geo, ma bucur ca ai prezentat tabloul complet, oamenii trebuie sa inteleaga absurditatea acestor emisiuni de talentosi. In curand vom vedea un duel intre Placido Domingo si Andrea Bocelli, iar Simon Cowell va aplauda in picioare ca si cum el i-a descoperit. Trebuie sa stim ca exista un numar foarte mare de oameni care detesta Talentosii Showrile, la fel cum multi se uita doar sa auda cum juriul umileste concurentii. Exista un cinism de nedescris, oamenii se uita doar sa vada juriul cum este agresiv cu participantii.
  • unu unu
    cand o "vedeta" vrea sa para amator...amatorisme
  • geo geo
    Silvia are dreptate. Rau a mai ajuns Cezar daca a mers sa cante la audițiile X Factor-ului din Marea Britanie. Oare de ce o face...nu are contracte, nu este cunoscut sau ce. Apropo, deseară cei interesați îl pot vedea de la ora 21 la Sinteza Zilei, pe Antena 3, cu Mihai Gadea sa vorbim despre, și aici îl citez pe Cezar, ultimul meu “standing ovation” din Marea Britanie
  • Silvia Silvia
    Foarte multi fosti participanti la Eurovizion, se duc apoi la astfel de talent show-uri. Fanii Eurovizionului detesta acest lucru, pentru ca un talent show este pentru amatori, care nu au cantat niciodata decat sub dus. Nici nu este corect fata de amatori sa se duca unul ca Cezar Ouatu si sa-i striveasca foarte usor pentru ca are multi ani de pregatire. Talent showrile sunt pentru debutanti, iar Eurovizionul este maximum.
    Iar "crescut in Italia", este asa greu sa spuneti ca sunteti din Romania si atat? Anul acesta, o olandeza care a fost la Eurovizion in 2005, Glennis Grace, s-a dus la "Americanii au talent" si a prezentat acolo o poveste lacrimogena, cum este ea o amarata de femeie de culoare in Olanda, mama singura, cand ea de fapt este super vedeta in Olanda, mama singura - dar bogata. Acum este preferata emisiunilor olandeze de umor si o asteapta o viata intreaga de ironii.

Trimite un comentariu

sus