Skip to main content

VIDEO. O reclamă care te lasă fără cuvinte. Topul celor mai explicite reclame TV.

 
VIDEO. O reclamă care te lasă fără cuvinte. Topul celor mai explicite reclame TV.

VIDEO. Un telespectator care se "nimerește" în fața televizoarelor într-o pauză publicitară trebuie să aibă un "stomac tare". De ce? Veți vedea până la limită se poate merge în clipurile de mai jos.

Publicitate

Că reclamele pentru produse farmaceutice domină pauzele publicitare nu mai este o noutate. Dar în avalanșa de reclame la medicamente, publicitarii au lăsat deoparte orice urmă de "perdea".

Cât se poate de explicit, produsele se "desfășoară" în toată "splendoarea" lor: posturile TV se umplu de tot felul de micoze, ciuperci din toate "ungherele" corpului, candidoze din cele mai intime și odorizante pentru aceste din urmă zone. 

"Sunt parte din viață", ar putea suna explicația. Perfect adevărat și de acord. Dar eufemismul inteligent (pentru copiii care s-ar putea afla în fața reclamei), explicația elegantă, trimiterea jucăușă, soluția creativă nu sunt, prin definiție, apanajul lumii publicității?

Paginademedia.ro vă prezintă, în continuare, o selecție a unor reclame explicite care rulează pe TV. Am evitat să facem un top. Vă lăsăm pe voi. Lista este deschisă.

Prima reclamă însă nu are nevoie de niciun comentariu. Și da, am văzut-o pe posturile TV!

Mastrelle

Balonix 

Vagisan

V.I.Poo

 

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Trimite un comentariu