Skip to main content

AUDIENŢE. Vocea s-a auzit din nou cel mai tare. Pro TV a avut audienţe cât Kanal D şi Antena 1 la un loc, pe toate targeturile

 
AUDIENŢE. Vocea s-a auzit din nou cel mai tare. Pro TV a avut audienţe cât Kanal D şi Antena 1 la un loc, pe toate targeturile

AUDIENŢE. Noua rundă de audinţii de la Vocea României a pus Pro TV pe prima poziţie în audienţe, cu cifre peste media postului din prime-time. Alături de Las Fiebrinţii, Vocea a adus cele mai bune cifre pentru Pro TV în acest sezon.

Publicitate

Peste 1,8 milioane de privitori au fost pe Pro TV în medie în fiecare minut, în timpul show-ului jurizat de Andra, Irina Rimes, Tudor Chirilă şi Smiley.

În minutul de aur, la 21.46, show-ul a atins aproape 2,3 milioane de persoane.

Pe intervalul show-ului, Kanal D a avut poziţia a doua pe toate targeturile, iar Antena 1 a fost pe trei. Ambele au avut la bătaie show-uri de aventură, Exatlon, respectiv, Ultimul trib.

Paginademedia.ro vă prezintă audienţele de vineri, 5 octombrie, pe intervalul Vocea României (20.30-23.10):

NAŢIONAL. Show-ul de talente de la Pro TV a avut o medie de 1,8 milioane de privitori pe minut în cele două ore şi jumătate de show. Pro TV a fost liderul clasamentului, fiind urmat de Kanal D, cu o medie de un milion de persoane şi de Antena 1, cu cifre la jumătate faţă de Kanal.

URBAN. Puţin peste un milion de orăşeni au ales Vocea României. Postul a avut o cotă de piaţă de 25%, ceea ce înseamă că un sfert din publicul care vineri seara avea televizorul deschis era pe Pro TV. Kanal D, cu Exatlon a avut poziţia a doua cu puţin peste 425.000 de privitori, în timp ce Antena 1 a fost a treia, cu cifre pe care altădată le făcea pe publicul comercial.

COMERCIAL. Pro TV a obşinut pe publicul tânăr puţin peste jumătate de milion de persoane. Celelalte două clasate, Kanal D şi Antena 1, au avut 155.000, respectiv 134.000 de persoane.

Audienţa posturilor TV vineri, 5 octomrbie, pe intervalul Vocea României (20.30-23.10), la nivel NAŢIONAL

NATIONAL Nr persoane Rtg (%) Shr (%)
1 Pro TV 1.813.000 10.1 23.3
2 Kanal D 1.089.000 6.1 14.0
3 Antena 1 553.000 3.1 7.1
4 National TV 475.000 2.7 6.1
5 Antena 3 363.000 2.0 4.7

Sursa: Kantar Media Copyright: ARMA

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare din România.
**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienţa posturilor TV vineri, 5 octombrie, pe intervalul Vocea României (20.30-23.10), în mediul URBAN:

URBAN Nr persoane Rtg (%) Shr (%)
1 Pro TV 1.032.000 10.7 25.8
2 Kanal D 425.000 4.4 10.6
3 Antena 1 261.000 2.7 6.5
4 Antena 3 218.000 2.3 5.5
5 National TV 210.000 2.2 5.2

Sursa: Kantar Media Copyright: ARMA
*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare de la oraşe.
**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienţa posturilor TV vineri, 5 octombrie, pe intervalul Vocea României (20.30-23.10),pe publicul COMERCIAL:

COMERCIAL Nr persoane Rtg (%) Shr (%)
1 Pro TV 509.000 11.6 33.9
2 Kanal D 155.000 3.5 10.3
3 Antena 1 134.000 3.0 8.9
4 National TV 70.000 1.6 4.7
5 Prima TV 57.000 1.3 3.8

Sursa: Kantar Media Copyright: ARMA

Vezi audienţa Vocea României de săptămâna trecută, AICI

Citeşte şi:
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ciprian Ciprian
    Pe site-ul capital.ro scrie că Pro Tv a fost lider de audiență cu filmul "Furios și iute 6".https://m.capital.ro/pro-tv-isi-masacreaza-concurenta-a-batut-antena-1-cu-un-film.html
  • Doru Doru
    "lasa ca sunt zile cand pro *** vostru e pe 2-3 pe comercial!"
    Unde ? Arata dovezi... Locul 2 miercuri, si uneori luni. Locul 3 pe comercial, in visele tale.

    "Batranii sunt la Pro tv!"
    Penibilule, daca sambata "Pro TV" a fost pe locul 1 pe comercial (tinerii), iar "Antena 1" pe locul 1 pe urban si national (pensionarii). Unde vezi tu "batranii" pe "Pro TV" ?
  • Razvan Putina Razvan Putina
    "me" spunemi te rog sursa?
  • Ciprian Ciprian
    Ce rating a avut aseară "Te cunosc de undeva"? Cică Pro Tv a fost lider de audiență cu filmul "Furios și iute 6".
  • me me
    razvan, ce a castigat pe national? ca e la jumatate fata de kanal d si pe national
  • Ciprian Ciprian
    Ce rating a avut aseară "Te cunosc de undeva"? Cică Pro Tv a fost lider de audiență cu filmul:"Furios și iute 6".
  • Razvan Putina Razvan Putina
    "Doru" lasa ca sunt zile cand pro *** vostru e pe 2-3 pe comercial!Batranii sunt la Pro tv!
  • Doru Doru
    "Pe comercial, doar atata , pe national si urban A1 a castigat."
    "Razvan Putina", pai comercialul conteaza pentru televiziuni. Nu "pensionarii" de pe "Antena 1"...
  • Razvan Putina Razvan Putina
    Pe comercial, doar atata , pe national si urban A1 a castigat.
  • marian marian
    Mai Razvan poate ce cauti tu *** , pe aici cred ca tu ar trebui trimis la,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, nu mai fa pe toata lumea prosti , ba e Doru cel mai prost , ba este F, si Geo hotarestete odata , vezi ca si aseara pro a distrus concurenta , sper sa nu -ti fie rau
  • Razvan Putina Razvan Putina
    "Marian" cel mai prost om, asa cum am mai spus-o ! Ce dracu' cauti tu pe aici, *** , habar nu ai pe ce lume traieşti, un ***
  • marian marian
    Multa lume prevestea sfarsitul ,pentru ca au venit , Andra si Irina , cele doua sunt foarte bune poate dupa ce se termina auditiile pe nevazute sa mai scada , doua emisiuni merg bine in toamna asta un serial Las Fiebinti si Vocea la pro specific sa se inteleaga cele care depasesc 10 la suta reting antenuta poate sa creasca atunci cand vor veni cei trei care au speriat vestul , de ,,,,,,,, si anume chefii la cutine , dar dupa ultima editie cam gafaia , acum au si ei un serial care scoate ct de cat , si o emisiune cu desfranati care trebuie mutata urgent la 12 noaptea , CNA sper ca a-ti auzit , iar Kanalul cand creste cand se scufund sau grabit trebuia lasat in iarna concursul
  • geo geo
    Unii postaci antenisti sperau ca daca vine frigul si intra lumea in case vor creste audientele. Fata de saptamana trecuta, pe comercial, Pro Tv e pe plus. Nesemnificativ. A 1 a ramas exact la aceleasi cifre de saptamana trecuta. In schimb a crescut Kanal D, care a trimis A 1 pe locul 3. Ultimul trib nu prea a prins la public. Asta este clar. Si partea prosta e ca filmarile s-au terminat de mult. Si nu mai pot schimba nimic. Poate din montaj mai scot ceva.
  • Razvan Putina Razvan Putina
    Nu stiu ce sa mai zic, audiente dezastruoase pentru Antena 1, sunt sub Kanal D pe toate targeturile. Sa vedem ce-o face încontinuare!
  • Adi Adi
    Are cineva curaj sa faca pariu ca aceasta editie dim Ultimul trib de la Antena va fi prima si ultima?
    A cata oara copiaza Antena ceva si o face degeaba?

Trimite un comentariu

sus