Skip to main content

VIDEO. Andreea Esca, Paula Herlo, Alex Dima, Tudor Chirilă, Marius Manole, Smiley, actori în campania „Viaţa copiilor bolnavi de cancer atârnă de un fir de păr”

 
VIDEO. Andreea Esca, Paula Herlo, Alex Dima, Tudor Chirilă, Marius Manole, Smiley, actori în campania „Viaţa copiilor bolnavi de cancer atârnă de un fir de păr”

Viaţa copiilor bolnavi de cancer atârnă de un fir de păr. Acesta este mesajul vedetelor Andreea Esca, Paula Herlo, Alex Dima, Gabriel Liiceanu, Tudor Chirilă, Marius Manole, Smiley, Pavel Bartoş, Florin Busuioc din noua campanie a asociaţiei Dăruieşte Viaţa, semnată de Ogilvy România.

Publicitate

Organizaţia îşi propune să strângă un milion de euro pentru a construi primul spital de oncologie şi radioterapie pediatrică din România.

Reprezentanţii OGilvy despre ideea din spatele campaniei:

„Pornind de la un insight foarte simplu, campania dramatizează asupra unui detaliu de care, de cele mai multe ori, nu ţinem cont: viaţa atârnă de un fir de păr.”

CONTEXT. În lipsa tratamentelor corespunzătoare şi aplicate la timp, dar şi din cauza infecţiilor spitaliceşti, copiii bolnavi de cancer din România au de 2 ori mai puţine şanse la viaţă decât cei din ţările occidentale. În România, 1 din 2 copii bolnavi de cancer moare, în timp ce, în Europa, 80% dintre ei trăiesc.
În faţa unor astfel de statistici, Asociaţia Dăruieşte Viaţă şi-a propus să mobilizeze major societatea civilă pentru a construi Primul Spital de Oncologie şi Radioterapie Pediatrică din România ultimilor 30 de ani.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus