Skip to main content

Din nou pe sticlă. Geanina Lungu s-a întors la România TV

 
Din nou pe sticlă. Geanina Lungu s-a întors la România TV
Geanina Lungu

Din nou la România TV. După mai bine de un an de absență de pe TV, Genina Lungu a revenit la pupitrul știrilor România TV. 

Geanina Lungu a intrat pe post chiar de astăzi, la știrile de la 16.00 și de la 18.00.

Geanina Lungu a lucrat la România TV încă de la lansarea postului, din 2011. Ea a prezentat știrile pe mai multe tronsoane orare, dar în special știrile din prime-time (intervalul 19.00 - 23.00). A plecat de la RTV în iunie, anul trecut, într-o perioadă dificilă pentru România TV, când postul avea probleme cu plata salariilor, după cum Paginademedia.ro a scris aici.
La începutul lui 2018, Lungu a dat probe alături de Vlad Ionescu, pentru a prezenta știri la TVR, după cum Paginademedia.ro anunța în premieră AICI. Însă nu s-a concretizat nimic. 
Înainte de România TV, ea a fost jurnalist pe sport la Realitatea TV și la Telesport.
Publicitate
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Bravo Romania tv că ați convins-o să revină in media. Se simțea lipsa ei! Iar de la Rom.Tv e cea mai frumoasă și trece sticla.
  • Alexandra: Nu cred ca silicoane. Imi place sa cred ca nu. :D Cert e ca fata s-a plimbat prin toata lumea de ce a revenit langa Ciutacu ea stie. Pentru mine inseamna o retrogradare :)
  • Pai normal ca s-a intors la RTV doamna Geanina Lungu Gitlan. Ca doar sotul, ex picol prin Germania actual director de productie este hamalul lui Catrinel Gheorghe directoarea distinsului post de cultura. Si pana la urma cine sa o ia? Ca in afara de tona de siliconul din ......nu e nimic de ea.
  • Asta e cumva un articol platit, publicitar?
    Pe cine interesează cine este si ce face această fatucă???

Trimite un comentariu