Skip to main content

Fostul director de marketing al ING vine la conducerea Brandient România, pe o poziție nou înființată

 
Fostul director de marketing al ING vine la conducerea Brandient România, pe o poziție nou înființată

Numire la vârful agenției Brandient. Cristina Micu, fostul șef al marketingului ING, preia conducerea locală a companiei, în funcția de Managing Director al Brandient România, începând din această săptămână. 

Dezvoltarea companiei a impus crearea acestei poziții, pentru prima dată în istoria sa de 16 ani — iar Aneta Bogdan va conduce mai departe din poziția de CEO / Managing Partner grupul Brandient, cu precădere proiectele de consultanță strategică, cele internaționale, precum și dezvoltarea Brandient Asia (Singapore), anunță compania. 

Publicitate

Cristina Micu, Managing Director Brandient România: 

„După 20 de ani de carieră în managementul marketingului și al comunicării comerciale și corporate, sunt pregătită să fac trecerea în consultanța de business. Am considerat că Brandient, cu impecabila sa reputație locală și internațională, îmi poate oferi cadrul de dezvoltare profesională și relaționările umane pe care le caut în acest moment.”

Aneta Bogdan CEO Brandient:

„Cristina vine ca un fel de răsplată pentru cei 16 ani de viziune și diligență investiți de mine, Kit, Mihai și colegii noștri în construirea unei reputații profesionale solide. Suntem onorați și recunoscători, și alături de Cristina nu putem fi decât optimiști cu privire la viitorul companiei noastre.”

Carte de vizită Cristina Micu: 

Cristina Micu vine la Brandient după mai bine de 12 ani petrecuți la vârful marketingului ING. Anterior, ea a avut aceeași poziție la Piraeus Bank, iar înainte de acest job a lucrat șapte ani la Nestle, unde a fost pe rând Marketing Assistant, Brand Manager și group Brand Manager. 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu