Skip to main content

Gina Pistol are doi co-prezentatori în Asia Express: Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu

 
Gina Pistol are doi co-prezentatori în Asia Express: Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu

Asia Express, show-ul de aventură al Antenei 1, vine cu schimbări și la nivelul echipei de prezentatori, anunță reprezentanții postului. Liviu Vărciu şi Andrei Ştefănescu, de la concurenți la co-prezentatori. 

Ginei Pistol, prezentatoarea emisiunii și în primul sezon, i se vor alătura Liviu Vărciu şi Andrei Ştefănescu.Vor avea rolurile de povestitori.

Vor vorbi despre locurile pe care le vor străbate concurenții. De asemenea, ei sunt cei care vor explica ce presupun misiunile pe care vedetele le au de îndeplinit şi ce au ele special.

Publicitate

Amintim că cei doi au au fost concurenți în sezonul trecut.  În noul sezon, concurenții vor avea un nou traseu - 4000 de kilometri prin Sri Lanka și India. 

“Când m-am întors, am zis că nu mai plec în Asia nici măcar în vacanţă. Sper să nu zic la fel şi când mă întorc din India. De data asta, chiar dacă tot aud de trezitul la 4-5 dimineaţa, sper că ne va fi ceva mai bine.

Sunt foarte curios de ce vom descoperi acolo, mai ales că rolul nostru este să cercetăm oamenii şi locurile”, a spus Liviu Vârciu.

Citește și:

 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • Poate ca nu este o idee așa de rea. Pana la urma emisiunea a crescut în sezonul 1 și cu ei concurenți. Așa ca publicul format s-ar putea sa îi placa destul de mult.
  • "Aveți rabdare oameni buni, nici nu s-au apucat de filmat!"
    Pai cum ai zis si tu... Dar deja ai inceput cu lauda: "Foarte tare,abia aştept sa înceapa show-ul!".
  • "Asta ma enerveaza cel mai tare, sunt unele persoane,se stiu ele,care habar nu au pe ce lume traiesc si îsi dau ei cu parere ca va fi un esec total!"
    Pai si ce, va fi un mare succes aceasta emisiune ? Erau unii pe aici de ziceau ca "Ultimul Trib" o sa "rupa" tot.. Dar vad ca in ultima saptamana, a picat pe 3 pe toate target-urile, dupa "Exatlon".
  • Asta ma enerveaza cel mai tare, sunt unele persoane,se stiu ele,care habar nu au pe ce lume traiesc si îsi dau ei cu parere ca va fi un esec total! Aveți rabdare oameni buni, nici nu s-au apucat de filmat!
  • O floare si doi gradinari , jale mare . dupa lista de vedete , se va numi Drumul Dragusancei, dupa silicoane ,indiene . poate gaseste si un indian ,bogat , la fel si Margherita de la Clejani . acum sa va vad mile si Razvan , ce veti spune despre Ipate si Jojo , care au plecat de la pro
  • Iarasi astia 2? Antena1 nu-si da seama ca sunt expirati si n-au atractie la public? Prevad un esec al noului sezon. Pacat.

Trimite un comentariu