Skip to main content

Golin, noua agenţie de comunicare pentru Nokia

 
Judith Haberlehner
Judith Haberlehner

Agenţia Golin a fost selectată pentru a elabora strategia de comunicare, la nivel local, a brandului Nokia, în urma câştigării pitch-ului organizat de compania finlandeză HMD Global, care deţine licenţa exclusivă a brandului Nokia pentru telefoane şi tablete.

Publicitate

Golin oferă servicii de PR, atât pe palierele corporate şi de brand, precum şi social media, anunţă agenţia.

Judith Haberlehner, Director Relaţii Publice Europa de Est, al companiei:

„În România, am simţit dintotdeauna o afinitate aparte pentru telefoanele Nokia şi suntem nerăbdători să scriem un nou capitol al poveştii brandului Nokia şi companiei HMD Global. Pentru perioada următoare, obiectivul nostru local este să creştem organic, să promovăm Nokia cu Android şi să aducem pe piaţă produse inovatoare, performante şi de calitate, care să inspire utilizatorii şi care să ne apropie şi mai mult de ceea ce îşi doresc pe viitor. Fiind un start-up, avem nevoie de parteneri puternici din punct de vederere strategic şi creativ la nivelul pieţelor pe care activăm şi, pentru România, am ales o agenţie vizionară şi cu experienţă, Golin, care a transpus în propunerile trimise esenţa companiei HMD Global şi a brandului Nokia.”

Irina Roncea, Deputy Manager Director, Golin România

„Colaborarea dintre Golin şi HMD Global se bazează pe un set bine definit de principii comune, reflectate atât în mentalitatea echipelor, cât şi la nivelul activităţilor desfăşurate de ambele companii – ingeniozitate, expertiză şi centrare pe valori umane. Ne bucurăm să completăm portofoliul Golin cu un nou brand din zona IT&C şi, astfel, să contribuim activ la poziţionarea şi creşterea notorietăţii brandului şi produselor Nokia în segmentul telefoane şi tablete. Într-un sector atât de competitiv şi dinamic, diferenţierea este dată de perspectivele distincte în abordarea strategică, de creativitatea campaniilor, relevanţa şi ambiţia de a face lucruri extraordinare în mod asumat, oferind utilizatorilor experienţe memorabile şi de impact”

Compania HMD Global este un start-up finlandez, înfiinţat în decembrie 2016, cu scopul de a readuce pe piaţă telefoanele Nokia.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus