Skip to main content

Lavinia Șandru a primit emisiune la TVR. Azi, prima ediție

 
Lavinia Șandru a primit emisiune la TVR. Azi, prima ediție
Lavinia Șandru - Foto: Adevărul

Lavinia Șandru are de astăzi emisiune la TVR. Ea prezintă Fața nevăzută a lumii, de la ora 16.00, la TVR 1, potrivit unui anunț al vedetei pe pagina sa de Facebook. Primul invitat va fi  regizorul Cristian Mungiu. 

Aceasta este prima colaborare TV după ce la începutul acestui a fost suspendată de la Realitatea TV, după cum Paginademedia.ro a relatat AICI.

Publicitate

Lavinia Șandru a avut emisiuni la Realitatea TV din 2013. Primul program a fost unul săptămânal, realizat împreună cu Edward Pastia și difuzat duminica. 

Timp de trei ani (2014, 2015, 2016), a avut tronsonul orar 18.30-20.00, de luni până vineri.

Din 2017, realiza o emisiune pe săptămână - Dumini Call - de la ora 17.00 la ora 20.00.

Citește și: 

Lavinia Șandru, suspendată de la Realitatea TV. Răspunsul ei?

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Ca i-au dat emisiune la TVR lu'fata aia nu-i mare smecherie, acolo gasesti o emisiune si papa bun daca stii pe cine trebuie orice pregatire ai avea. Ce doare mai mult e ca trebuie sa-i dam 10.000 euro lui Cristache. Brut. Net. Whatever. Bah da 10.000? Ca sa ce? Si de ce 10.000 si nu 20.000 ca e tanar si are si el nevoi ca daca nu acum atunci cand? Eu sper sa i-l mareasca ca e prea bun prea ca la tara.
  • Inca o rusine. Inca un ordin dat de Firea si dus la indeplinire de Gradea. Care arunca pe fereastra banii TVR.
    Stiti cat a luat luna trecuta Ionut Cristache? 10.000 de euro brut. Contractul e confidential. Dar uite ca tot se află!
  • Este, de departe, cel mai rusinos transfer din istoria TVR, venit fireste pe filiera politica. De aceea aparitia acestei predicatoare penibile (ca moderator nu poate fi numita) s-a facut pe sest, fara sa fie comunicata pe undeva. Sunt de notorietate multele emisiuni mizerabile de glorificare pe care aceasta actrita ratata le-a produs la Realitatea TV cu Robert Negoita, Elena Udrea, Piedone si tot felul de afaceristi controversati. Toate soparlele ei s-au vazut pe ecran de pana si nasul Cosmin Gusa s-a saturat de ele si a dat-o afara.
  • Cum adica a "primit"...pentru altii se organizeaza concurs de proiecte, iar ea a "primit". Oare cine si ce a recomandat-o ?
  • Exact asta lipsea din peisajul media... ex sotia sotului sau (Valcov) nu este abandonata de rosii...

Trimite un comentariu