Skip to main content

Lavinia Şandru, suspendată de la Realitatea TV. Răspunsul ei?

 
Lavinia Şandru, suspendată de la Realitatea TV. Răspunsul ei?

Lavinia Şandru nu mai are, din acest an, emisiune la postul de ştiri Realitatea TV. După ce a fost pe post până la sfârşitul anului trecut, la jumătatea lui decembrie, Lavinia Şandru nu a mai revenit pe canalul deţinut de Cozmin Guşă.

Publicitate

De ce?

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro din interiorul postului TV, Lavinia Şandru a fost suspendată din acest an.

Contactată de Paginademedia.ro, Lavinia Şandru a declarat, scurt, că “deocamdată nu mai e locul meu acolo”.

Ea a confirmat însă informaţia legată de "suspendare".

Este adevărat că sunt suspendată, asta este ce mi-au spus”, a declarat Lavinia Şandru pentru Paginademedia.ro.

Cine a anunţat-o de suspendare?

“Edward Pastia (directorul staţiei, n. red) este cel care mi-a spus. Nu mi-a zis însă nimic “de ce”. Doar că sunt suspendată. Fără vreun motiv explicat", a precizat Lavinia Şandru.

Edward Pastia nu a putut fi contactat până la ora redactării ştirii.

Lavinia Şandru (o apropiată a patronului Realitatea TV, Cozmin Guşă, cu care a avut şi un partid – PIN, Partidul Iniţiativa Naţională) realiza emisiuni la Realitatea TV din 2013. Primul program a fost unul săptămânal, realizat împreună cu Edward Pastia şi difuzat duminica, pe slotul pe care Pro TV avea, la vremea respectiva, emisiunea După 20 de ani, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

Timp de trei ani (2014, 2015, 2016), a avut tronsonul orar 18.30-20.00, de luni până vineri.

Din 2017, realiza o emisiune pe săptămână - Dumini Call - de la ora 17.00 la ora 20.000.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Stroe vasilica Stroe vasilica
    ...asa plicticoasa si plina de sine....O IGIENIZARE A POSTULUI,NU ESTE DECAT BENEFICA!!! DESIGUR,CRED CA ARE LEGATURA USA N NAS,CU VALCOV CIMITIRE!!!!!
  • geo geo
    Probabil ca suspendarea a fost cauzata de procesul si recenta condamnare a fostului sot.
  • inna inna
    Ted Augus! Nu-l felicita nimeni pe Cosmin Gusa pt.ca ai acces greu la comentarii! Eu ma bucur ca nu mai tr sa schimb canalul!Asta faceam cind nimeream emisiunea ei!!si ma intrebam :pina cind ne mai tortureaza!
  • Victor Victor
    La fel de curata si onesta ca si......politica.foarte bine ca am scapat de nesuferita asta care numai ea vorbea iar invitatii in emisiuni trebuiau sa taca.drgeaba se scriu comentarii fratilor.......nu moate ea de foame.cine stie ce afaceri are...............
  • Red Angus Red Angus
    În sfârșit, o decizie potrivita a lui Cosmin Gușă. Nu înțeleg de ce nu îl felicită nimeni?! Dacă mai scapă și de Hoandră, Rareș și Denise înseamnă că se pricepe la televiziune. Iar dacă se și autoexlclude atunci e de-a dreptul genial. Va urma un challenge uimitor: transformarea lui Eduard Pastia în judokan., să-l apere de pensionarii care-l pândesc în Piața Universității.
  • workeru workeru
    @Bianca - tu esti Bianca aia?
  • DORIN DORIN
    ***
  • gusa gusa
    S-a rupt lantul de iubire! Si din ce mai traieste ea acum ca nu mai are servici?
  • Varius Mizer Varius Mizer
    Un pas mic pentru Daniela Păcuraru (celebra Dana Secretara), un pas imens pentru Realitatea TV. Mai are câteva decizii de luat pentru a însănătoși postul:
    1. Să scape de Cosmin Gușă, personaj care a ajuns să intre prin telefon și de două ori în același jurnal
    2. Să renunțe rapid la serviciile clujenilor Rareș Bogdan și Octavian Hoandră, oamenii lui Gușă, principalii vectori de imagine catastrofală a postului
    3. Să îi pună să-și schimbe meseria pe gafeuza Denise Rifai și pe fofilatorul Edward Pastia, ajunsi un fel de mascote ridicole de primetime cu share 0.1. Sunt un fel de Balanel și Miaunel, două coșuri pe fundul presei române
    4. Să readucă măcar 7-8 dintre oamenii buni goniți de Gușă pe la alte posturi tv
    5. Să o lase pe Alexandra fata_lui_tata să își vadă de căsnicie și de maternitate. İi sta mult mai bine în vilă decât så se facå de râs pe post.
  • Bianca Bianca
    Nașul Gușă a fost luat de urechi de finanțatorul Maricel că fina Lavinia își făcea mendrele pe post. Și a luat măsuri elegant prin decizia marelui manager Pastia. Se știa că doamna in negru presta gratis. İn schimb, prin ONG-ul artistico-ecologist își lăuda deșănțat contributorii prin emisiuni. Avea și multe proiecte de curațire a planetei pt care incasa banisori europeni. Ori, Europa ca sa iti dea bani de consultanta, conferinte si alte mocaciuni trebuie sa promiti, conform caietului de sarcini, ca asiguri si mediatizare pe un post national. Asa au aparut pe Realitatea TV tot felul de șușe și fel de fel de personaje. Pana cand, satui de fraiereala si de audientele cu virgula in dreapta lui zero, Pacurarii au luat masuri.
  • teodor teodor
    Osă revină de unde aplecat adică dela TVR.
  • inna inna
    Schimbam canalul cind nineram emisiune L S
  • Livia Pila Livia Pila
    @Doina Gradea Socotesc extrem de înteleaptă decizia aducerii Laviniei. Ra vine dupa cooptarea Smarandei Vornicu. Cred ca daca il aduceti si pe Octavian Hoandra audientele noastre se vor dubla. Pentru ca putem!
  • Berbelu Berbelu
    Cand aud de Pastia, un fior rece ma trece pe sira spinarii. Ceva mai odios si mocirlos dpdv , dpdv etic si moral nu cred ca exista in televiziunile comerciale si de informatii din Romania. Pana si Bădin de la B1 si-a mai revenirt, realizand poate ca nu e posibil sa mananci c_c_t continuu, fără să prinzi miros de sa, in final si forma si continutul ***.
  • Thanatos Thanatos
    Daca e o valoare rara nu ar trebui sa dea si un examen de intrare in tvr? Macar asa de forma...poate si alte valori sosite in ultimele luni ar fi trebuit sa rreaca un concurs ca alrfel cum departajam valorile astea rare, ca titusi vorbim de o institutie publica. By the way, cum ramane cu aia care au dat examen pe bune in tvr si au ajuns sa presteze pe cu totul alte posturi, ca nu mai au loc de valori rare? Si ultima ; valorile astea rare poate au si o clauza de audienta mai mare de 0.5. Ma gandesc ca daca iei peste 100 de mil pe luna ar trebui sa faci macar 1 rating. Asta daca esti o valoare rara...

Trimite un comentariu

sus