Skip to main content

E oficial. Mihai Petre revine în juriul Românii au talent

 
E oficial. Mihai Petre revine în juriul Românii au talent

Mihai Petre revine în juriul show-ului Românii au talent, alături de Andra, Andi Moisescu și Florin Călinescu, după ce Mihaela Rădulesu s-a retras. Paginademedia.ro a anunțat încă din luna august revenirea lui Petre, AICI.

Publicitate

Mihai Petre:

„Sunt bucuros să revin în show-ul pe care-l iubesc. E un sentiment foarte plăcut, similar celui pe care-l trăiești atunci când te întorci acasă după mult timp și abia aștepți să te reîntâlnești cu cei dragi. Mă refer aici la colegi, dar și la cei mai talentați români, cu care voi avea privilegiul să interacționez din nou. Eu, Andra, Andi și Florin ne dorim să scoatem la iveală talentul suprem. Eu mă voi îngriji în mod special, în stilul meu caracteristic, să scot la iveală numai talentul din această emisiune.”

Vineri, 5 octombrie, Românii au talent dă startul filmărilor pentru sezonul nouă. 

Mihai Petre a fost în prima variantă de juriu a emisiunii Românii au talent, alături de Andi Moisescu și de Andra, în urmă cu opt ani.

În urmă cu patru ani, după plecarea producătoarei Mona Segall la Antena 1, Mihai Petre a trecut și el la postul Intact. Tot ca jurat, la emisiunea Dancing with the stars - Dansează printre stele, de la Antena 1. Show-ul prezentat de Horia Brenciu a avut un singur sezon.

Citește și:

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Andra din nou...de cand a intrat Florinel i-a eclipsat pe toti...dar faza e ca Mihaela era cam singura pe lungime de unda cu Florin...un pic Andi ii mai arunca la fileu...pe Mihaela nu au reusit sa o faca sa il aduca pe Felix in nicio editie...pe Mihaela trebuiau sa o puna in valoare cu o emisiune proprie, pacat daca au adus-o iarasi in prim plan si au renuntat de tot la ea, ca si cu Andreea Marin...de Loredana nu mai zic... Andra i-a luat locul de peste tot...e primul revelion dupa cativa ani buni fara concert Loredana pe Pro sau Pro2... Si dupa ani si ani de cand nu mai are deloc concert la sala palatului.......

Trimite un comentariu